- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
iyi bbarı adetın gecıkmesını bekle sekerımEvetevde 1 tane kalmıştı gece hep aklımdaydi bende yapam kalmasin dedim
Iyiyim tatlım sen nasılsın batma devam ediyor + bel ağrısı çıktı şimdi bakalım pek umudum kalmadi bu sabahta negatif çıktı silik cikaydi iyiydu
iyi bbarı adetın gecıkmesını bekle sekerım
Kuzum daha erken değil mi idrar testinde geç çıkar zaten. Adet gününü bekle. Üzülme canım benim.
alt tarafa doğru sızlanma ve göguslerım agrıyo dun çok basım donmustu bagun bas donmesı yok senden nevar ne yok sekerım
Valla ne olsun canım göğüsler şiş göğüs uclarım koyu canım. Kasıklarım ağırıyo çok.
yavrum klomen kullandın ay 28 gune hesapla klomenle 40 gune cıkmassınAynen tatlım bekliyorum da dengesiz benim 30 33 40 değişiyor nasıl hesapluyacam ki
28 olursa dün olmam lazımdı ama ? Sen kaç ay klomen kullandin tatlım hep mi 28 oldu?yavrum klomen kullandım bu ay 28 gune hesapla klomenle 40 gune cıkmassın
klomen kullandıım aylarda 27 28 degızmezdı ama normalde 35 40 50 60 bıle oldu mesela temmuz ayında hıc adet olmadım :) :)28 olursa dün olmam lazımdı ama ? Sen kaç ay klomen kullandin tatlım hep mi 28 oldu?
canım sen gec yumurtladın ama 19. gunu mu ne yumurtladın o gunun ustune 14 gun ekle o gun adet gunun olcAKK28 olursa dün olmam lazımdı ama ? Sen kaç ay klomen kullandin tatlım hep mi 28 oldu?
24 EYLUL CNM ADET OLMAN GEREKEN GUNPardon bugün 28.ci gün benim 25 ağustos regl 17.gun 23.5mm yumurta çatlama iğnesi 10 eylül. Şimdi ben kacinda olmam lazım acaba güzelim ya
klomen kullandıım aylarda 27 28 degızmezdı ama normalde 35 40 50 60 bıle oldu mesela temmuz ayında hıc adet olmadım :) :)
24 EYLUL CNM ADET OLMAN GEREKEN GUN
TABI CNM benımkı cok du<ensızOo senin ki benden de duzensizmis şekerim
ewet 3 gun sonra test yap o gun bıle varsa cıkmayabılır sen 24unden sonra adetın kaç gun gececekkse onu sayAnladım tatlım 3 gün var daha.. 3 gün sonra test yaparım artık. Yarın doktora gitmiycem
ewet 3 gun sonra test yap o gun bıle varsa cıkmayabılır sen 24unden sonra adetın kaç gun gececekkse onu say
Benimde batma var hala igneyi batip cikariyorlar sanki.. Göğüs hassasiyetim devam ediyor sen ne zaman test yap can kan mi idrar mi tatlım ?
Erkende işte aşırı sabırsızim kandada çıkmaz herhalde dimi?
Kanda çarşamba yap bakalım kesin sonuç alırsın canım benim. Şuan yoldayım eve gidince ayrıntılı konuşuruz. Çarşamba kan testi yap sen. İdrarda kandan 4 gün sonra çıkıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?