Klomen ile şişlik

İnsallah canımm inşallah...[/QUOTE

canım bu sabah eşim rüyasında beni hamile görmüş test pozitif çıkmış. bende onun ögle dedigini duyunca hemen elimde olan testi yaptım Sonuç Negatif :( yarın yapmıyacam. pazartesi doktora gidecem bakalım kismet sabah çok ağladım fatma sağolsun yanımdaydı hep :110:

Kasmadım canım ama işte Sabah 6 dan beri kasık ağrım var

Bugun benimde agrim şiddetli hatta belim kopuyor sanki uzandim şimdi bugün temizlik te yapmadım yormadim kendimi ama bilemedim.. Bakalım herseyin hayırlısı ben kötüye de kendimi hazırladım bekliyorum

Bugun benimde agrim şiddetli hatta belim kopuyor sanki uzandim şimdi bugün temizlik te yapmadım yormadim kendimi ama bilemedim.. Bakalım herseyin hayırlısı ben kötüye de kendimi hazırladım bekliyorum

Kötü düşünme sakın. Benimde belimde ince sızı şeklinde ağrı var. Ama kasık ağrısı favorim oldu

Kızlar p.tesi doktora gitmeyi düşünmüyorum.. kendim idrara pozitif görünce gidicem tabi rabbim izin verirse. Regl bekliycem gelmezse giderim. Yoruldum çünkü gidion bakio diyor kan kan negatif ağla ağla dur sonra. Emin olmadan gitmiycem eşimlede konuştum oda bilio negatif olduğunu çok üzüldü sabah diyor sıkıntı bende mi acaba diye dedim sıkma kendini onada dedim gitmiycem diye sen bilirsin dedi bakalimm

Kızlar p.tesi doktora gitmeyi düşünmüyorum.. kendim idrara pozitif görünce gidicem tabi rabbim izin verirse. Regl bekliycem gelmezse giderim. Yoruldum çünkü gidion bakio diyor kan kan negatif ağla ağla dur sonra. Emin olmadan gitmiycem eşimlede konuştum oda bilio negatif olduğunu çok üzüldü sabah diyor sıkıntı bende mi acaba diye dedim sıkma kendini onada dedim gitmiycem diye sen bilirsin dedi bakalimm
hımm doğru kararı vermıssın cnm adetın gecıkmesını bekle

QUOTE="xxxsindelxxx, post: 36945800, member: 622528"]adet oldun mu cnm noldu tarlusalın sonucu[/QUOTE]
Evet canim 10 eylulde adet oldum 3.gunden itibaren tekrar klomen kullanmaya basladim 5gun bu sefer dozu artirdi doktorum gunde 2tane iste pazartesi yumurta takibine gitcem insallah bu ay buyumuslerdir

Back