- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
İyiydi canım kasık ağrılı bir yolculuktu sol kasığım fena canım ya sabah erken kalktım ağrıdan 6 da kalktım
Aa Kıyamam kastin mi kendini naptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiydi canım kasık ağrılı bir yolculuktu sol kasığım fena canım ya sabah erken kalktım ağrıdan 6 da kalktım
Hadi insallah bebisin tutunma calismalaridir bunlarİyiydi canım kasık ağrılı bir yolculuktu sol kasığım fena canım ya sabah erken kalktım ağrıdan 6 da kalktım
Hadi insallah bebisin tutunma calismalaridir bunlar
İnsallah canımm inşallah...[/QUOTE
canım bu sabah eşim rüyasında beni hamile görmüş test pozitif çıkmış. bende onun ögle dedigini duyunca hemen elimde olan testi yaptım Sonuç Negatif yarın yapmıyacam. pazartesi doktora gidecem bakalım kismet sabah çok ağladım fatma sağolsun yanımdaydı hep
VALLA BENIM KASIKLARIM DÜN ÇOK FENE AĞRIDI.ILIŞKIYE ĞIRERKEN BILE COK SANCI YAPTI.SIZDEDE ÖYLE OLDUMUCanım ya sol kasığıma iğne batip çıkarıyorlar sanki sendede öğle mi ay şiştim iyice püf
VALLA BENIM KASIKLARIM DÜN ÇOK FENE AĞRIDI.ILIŞKIYE ĞIRERKEN BILE COK SANCI YAPTI.SIZDEDE ÖYLE OLDUMU
Aa Kıyamam kastin mi kendini naptın?
Kasmadım canım ama işte Sabah 6 dan beri kasık ağrım var
heh heeh kazı csalısmaları yapıo orda :) minikİnsallah canımm inşallah...
heh heeh kazı csalısmaları yapıo orda :) minik
Bugun benimde agrim şiddetli hatta belim kopuyor sanki uzandim şimdi bugün temizlik te yapmadım yormadim kendimi ama bilemedim.. Bakalım herseyin hayırlısı ben kötüye de kendimi hazırladım bekliyorum
inşallah o olsun da canın acısın :)Valla ne yapıyor bilemem ama canım acıyor :)
Kötü düşünme sakın. Benimde belimde ince sızı şeklinde ağrı var. Ama kasık ağrısı favorim oldu
sonra aglamadın dı mıBakalim tatlım kısmet bu sabah negatifi görünce ağladım ağladım biraz sıktım kendimi kasigimaa beline vurdu ağrısı.
sonra aglamadın dı mı
hımm doğru kararı vermıssın cnm adetın gecıkmesını bekleKızlar p.tesi doktora gitmeyi düşünmüyorum.. kendim idrara pozitif görünce gidicem tabi rabbim izin verirse. Regl bekliycem gelmezse giderim. Yoruldum çünkü gidion bakio diyor kan kan negatif ağla ağla dur sonra. Emin olmadan gitmiycem eşimlede konuştum oda bilio negatif olduğunu çok üzüldü sabah diyor sıkıntı bende mi acaba diye dedim sıkma kendini onada dedim gitmiycem diye sen bilirsin dedi bakalimm
çok sevındım cnm yhaa aaglama olsun belkı negatıftır ama daha cooook kucuksun yavrum benım uzulup stres yaparsan ıste asıl o zaman olmazYok anlamadım tatlımm.. senle konuşunca rahatladım biraz
içiniz rahat olsun ıstıyosanız bı spermıyogram yaptırın ama keçi boynuzu fenaaa kız bak yedır kocısıne ınsallah gerek kalmaz dahımm doğru kararı vermıssın cnm adetın gecıkmesını bekle