- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
tabıkı canım destek olcaz bırbırımıze her zaman
tamam canımmmm yaz bıze mutlaka çoooookk öptum senı sekerım bız yatcazzzzz iyi geceler dılıyorum efenımmmmhehehe :) bize yazıyor bu kadın bize... Benim telefon akılsız olduğu için eşimin telinden girerim :) yazarım size merak etmeyin dostlarım benim.
amın cnm amınnnKıyamam sizlere benn... Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür bu ay :) inşallah hamile kalırız.
tamam canımmmm yaz bıze mutlaka çoooookk öptum senı sekerım bız yatcazzzzz iyi geceler dılıyorum efenımmmm
hehehe :) bize yazıyor bu kadın bize... Benim telefon akılsız olduğu için eşimin telinden girerim :) yazarım size merak etmeyin dostlarım benim.
Canım benim fazla özletme kendini arada gir iyiyim de yeter bize :)
Iyi geceler güzeller tatlı rüyalar hepinizi bol bol öpüyorum dikkat edin
Kendinize allaha emanet olun birtaneciklerim :)
Canım benim girerim merak etme sen :) yolculuk yaparken girerim yazarım size ben :) varınca da yazarım hep yazarım :) canım dostlarım.
iyi gecelerrrIyi geceler güzeller tatlı rüyalar hepinizi bol bol öpüyorum dikkat edin
Kendinize allaha emanet olun birtaneciklerim :)
Sana da iyi geceler tatlı rüyalar öptüm seni :) dikkatli davran :) allaha emanet ol güzelim :)
Sağ salim varinda. Allaha emanet olun yolunuz açık olsun
iyi gecelerrr
ohhh yok ıs yarın hafta sonu ıyı ce yatıcam sonraakı hafta evdeyım ınsallah daha gıtmem okula haydııı allaha emanet çıktım benİyi geceler kuzumm benim canlarım. Tatlı rüyalar. Öptüm seni çok :* iyi bakın kendinize :) yormayın kendinizi. Dinlen Fatma'cım sende bol bol bak iş de yok yarın. Öptüm ikinizi de :*
ohhh yok ıs yarın hafta sonu ıyı ce yatıcam sonraakı hafta evdeyım ınsallah daha gıtmem okula haydııı allaha emanet çıktım ben
Caanlarımm vardık bursaya :)
Çok şükür sağ salim varmissiniz nasıldı yolculuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?