- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
ınsallah canımAynen tatlım pazar pozitif çıkarsa dünyalar benim olur herhalde
ikizler burcu oluyo bebıslerımız :)haziran burcu ne oluyor kız ? :)
:) inşallah canım inşallah. ee sen aldın mı erken gebelik testi ?
ikizler burcu oluyo bebıslerımız :)
bu ay gebeysem benım 10 hazırana gelıo
sen çok ikiz ıstıyosun canım allah gonlune gore versın ınsallahhhhholsun bea :) sağlıklı olsunlarda ikizler olsunlar
Bide ikiz hamiş kalıyormuşuz ikizler burcu ikizler
ewet yaz bebgı ıstıyorum bende :) :)bende eğer bu ay hamile kaldıysam 5 haziran muhtemel doğum gözüküyor :) yaz bebekleri
bu arada kızlar benı de ATES BASTI AYAKLARIMDA CORAP VAR :) bız psıkolojık olarak etkılenıyoruz bırbırımızden benden soylemesı :) :)
olsun bea :) sağlıklı olsunlarda ikizler olsunlar
Bide ikiz hamiş kalıyormuşuz ikizler burcu ikizler
sen çok ikiz ıstıyosun canım allah gonlune gore versın ınsallahhhhh
bu arada kızlar benı de ATES BASTI AYAKLARIMDA CORAP VAR :) bız psıkolojık olarak etkılenıyoruz bırbırımızden benden soylemesı :) :)
bence bu psikolojik etkilenme değil canım gerçekten ayaklarım buz gibi elledim donmuş ayaklarım ama vücudum sıcak eşim bu ne böyle dedi çok sıcaksın dedi e ayaklarım soğuk dedim :) bizde bişiler var
ewet ama ben zaten sıcagı hıc sevmem kı ama :) hep ates bassar benıallah allahcanım benim hep vardı ateş basması ama sen etkilendinmi ne daha dur belirti için 4 gün olmadımı iğne olalı
hanı derler ya çifte bayram dıye ayy 3 te bayram ederız burda :) :)Düşünsene 3ümüzde Gebeymişiz bayram olur burdaaa vallahiii
insallah dııldır canım ah ne cok ıstıyom ole olmamasını ama su asamada herseye psıkolojıktır dıyıp gecıom :)bence bu psikolojik etkilenme değil canım gerçekten ayaklarım buz gibi elledim donmuş ayaklarım ama vücudum sıcak eşim bu ne böyle dedi çok sıcaksın dedi e ayaklarım soğuk dedim :) bizde bişiler var
hanı derler ya çifte bayram dıye ayy 3 te bayram ederız burda :) :)
Düşünsene 3ümüzde Gebeymişiz bayram olur burdaaa vallahiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?