Klomen ile şişlik

Kızlar ya biliyorum erken ama kahvaltıdan sonra aşırı midem kalktı. 10 gün oldu iğneden gebeliğe bağlamak istemiyorum psikolojik sanırım

Kızlar ya biliyorum erken ama kahvaltıdan sonra aşırı midem kalktı. 10 gün oldu iğneden gebeliğe bağlamak istemiyorum psikolojik sanırım
Bulanti olmaz 6haftadan once cnm batmalar falan bide gozbebekleri buyuyomus ve kirpikler birbirine karisiyomus ben yasamadim ama ikisinde de

Canım sen 10 unda olmadın mı iğneni daha 9 gün oluyor...
slm ben aranıza yenı katıldım.bır kızım var 13 yşında.kızım çok ıstıyo kardeş bıda nıyetlendık.bı dış ğebelık ğeçırdım bı tane kımyasal ğeçen sene.4 ğün önce çatlatma ığnesı vuruldum.7 tane yumurtam vardı soldakı 18 sağdak19 du ığneden 3 ğün sonra dr.ğıttım çatlamammış.aksıne bı yumurt da üretmışım.bıda çatlatma ığnesı yapıldı dün.buğün sol boşluğumda ağrı var.bıde ıdara yaparken.kasıklrım ağrıyo.sızce normelmı

Çatlatma iğnesi kasıklarda ağrı yapabiliyor, normal korkmana gerek yok. İğneden oluyor yumurta çatlıyor size sinyal veriyor. Gün aşırı ilişki dedi mi doktor kesin bugün ilişkiye girmeniz gerekli. Yumurtalar çatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…