Klomen ile şişlik

Ooo kuzum :) senin yumurtan çatlamış şimdiye kadar döllenir rahim içi yolcuğuna başlamıştır bile. Ama sen yine yat ne olur ne olmaz.
Yatiom olsun bende son bi kez daha yapalim dedim de cok acidi yavvvv dr gun asiri on gun dedi cumartesi yine yapariz yumurta dun sabah catladi yumurtasan sonra 4 defa oldu bi de oncesinde 5 yeter heralde

Gunaydin melekler okula gidiorum bennnn nobetciyim bugun tum gun ayaktayim oturmak haram bugun sol kasigimda batip batip duruyo yhaaa hayirvolsun insallah

Günaydın güzelim ay Kıyamam sana arada otur ama çok ayakta kalma inşallah bebis gelmiştir onu belli ediyordur
Bu kadar erken olmaz dye dusunuyorum ama belli de olmaz tabi insallah gelmistir cnm bu tenefus ayaktaydim da simdi uzun teneffus var hic bekleyemem valla sandslye cekip otururum

Gunaydin melekler okula gidiorum bennnn nobetciyim bugun tum gun ayaktayim oturmak haram bugun sol kasigimda batip batip duruyo yhaaa hayirvolsun insallah

Günaydın güzel anne adayı,

Nöbetçi olman kötü arada otur dinlen kendin yorma sakın emi tatlım. kasığında batma mı var vuu :) döllenmiş bebiş kasıklara mı inmiş ne

Bilmem sordum öylesine. Aman ya test yapalım da kurtulalım artık şu bilmeceden. Bizimle olsun meleklerimiz başka bir şey istemiyorum ben.

Evet tatlım ya günler geçmiyor zaten bide o bunalıma sokuyor bizi.. Bir an evvel öğrenelım bizlemi değilmi?.. sabirsizligim hat safhada suan

Cani
Günaydın güzel anne adayı,

Nöbetçi olman kötü arada otur dinlen kendin yorma sakın emi tatlım. kasığında batma mı var vuu :) döllenmiş bebiş kasıklara mı inmiş ne
Canim Pazartesi igneyi oldum iste bugun cuma dollenmisse gelmistir rahime ahhh cok uzulcem varya uzulmek yok diorum ama olmuyo yhaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…