Klomen ile şişlik

İnşallah canım inşallah. Allahım bu ay herkesin yüzünü güldürür inşallah.

Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalım nasıl dışarı çıkacaz[/QUOTE]
çıkarrsınızzz da dısarda ne ısınız var yıyın yemeeenızı eve gelın başbaşa vakıt gecırın :) :)

İnşallah canım inşallah. Allahım bu ay herkesin yüzünü güldürür inşallah.

Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalım nasıl dışarı çıkacaz[/QUOTE]

Tabiii aşk kumruları :) dışarıda yemek yicekler yıldönümleri :) vay be bende o günleri görürüm inşallah

Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalım nasıl dışarı çıkacaz
çıkarrsınızzz da dısarda ne ısınız var yıyın yemeeenızı eve gelın başbaşa vakıt gecırın :) :)[/QUOTE]

:) he evet evde geçirin romantik romantik aşk dolu anlar

Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalım nasıl dışarı çıkacaz

Tabiii aşk kumruları :) dışarıda yemek yicekler yıldönümleri :) vay be bende o günleri görürüm inşallah [/QUOTE]
Gorursun canim hem de 3 kisi 4 kisi gorursun

çıkarrsınızzz da dısarda ne ısınız var yıyın yemeeenızı eve gelın başbaşa vakıt gecırın :) :)

:) he evet evde geçirin romantik romantik aşk dolu anlar [/QUOTE]

Canım geldik o kadar kocam rezervasyon yaptırmış şimdi bozmak olmazdı herhalde. Gelincede işi pisirdik romantik ortamda

:) he evet evde geçirin romantik romantik aşk dolu anlar

Canım geldik o kadar kocam rezervasyon yaptırmış şimdi bozmak olmazdı herhalde. Gelincede işi pisirdik romantik ortamda [/QUOTE]

maşallah hızlı çıktı bizim gençler :) hehe bebişe göstermeden yapın ayıp :)

Kızlar ya yemek yerken bir midem bulandı ki sormayın allah allah dedim bu kadar erken olmaz ama ? Bide bu rahim genişliği gene dikkatimizi çekti daralmadi korkuyorum

Canım geldik o kadar kocam rezervasyon yaptırmış şimdi bozmak olmazdı herhalde. Gelincede işi pisirdik romantik ortamda

maşallah hızlı çıktı bizim gençler :) hehe bebişe göstermeden yapın ayıp :)[/QUOTE]

:) hahaha görür mu bilmem ama oldu artık düşünsene rahat bırakın lan beni diyormus içerde

Kızlar ya yemek yerken bir midem bulandı ki sormayın allah allah dedim bu kadar erken olmaz ama ? Bide bu rahim genişliği gene dikkatimizi çekti daralmadi korkuyorum

valla bende bilmiyorum bende de iştah çoğaldı :) gördüğüm herşeyi yemek istiyorum :) bugün sofradan kalkmak bilmedim herkes kalktı bir ben kaldım çok yiyorum şu 2 gündür fark ettim yemicem diyorum ama durduramıyorum kendimi tıka basa doyurdum karnımı :) heheh daralmaz artık kaptın şifayı hamilesin bitti nokta

maşallah hızlı çıktı bizim gençler :) hehe bebişe göstermeden yapın ayıp :)

:) hahaha görür mu bilmem ama oldu artık düşünsene rahat bırakın lan beni diyormus içerde [/QUOTE]

karnın az büyümeye başlasın bak nasıl dicek beni rahat bırakın diye. dürtmeyin dicek beni

Ay inşallah tatlım hiç böyle olmamıştı rahat giriyor yani 3 gündür normalde darlık şikayetimiz vardı çok dar canım yanıyor girerken diye tedirgin oluyorduk 3 gündür iyiyiz :)

:) hahaha görür mu bilmem ama oldu artık düşünsene rahat bırakın lan beni diyormus içerde

karnın az büyümeye başlasın bak nasıl dicek beni rahat bırakın diye. dürtmeyin dicek beni [/QUOTE]

Canım bide şişkinlik var sende varmı bilmiyorum sanki 3 aylık gebeyim :) vay istahin artış bebek gelmiştir belki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…