- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
İnşallah canım inşallah. Allahım bu ay herkesin yüzünü güldürür inşallah.
kalmam lazımmmmmhadi hayırlısıhamile kal hamile kal hamile kalll
Ayy çok heyecanlandim ben inşallah bu ay sen ben fatma hepimiz hamile kaliriz bir an evvel geç zaman geç..
İnşallah canım inşallah. Allahım bu ay herkesin yüzünü güldürür inşallah.
çıkarrsınızzz da dısarda ne ısınız var yıyın yemeeenızı eve gelın başbaşa vakıt gecırın :) :)[/QUOTE]Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalımnasıl dışarı çıkacaz
Şekerim bu gün beni mazur gör hazırlık yapıyorum Yildonumumuz bugün söylemiştim. Yağmurda çok yağıyor bakalımnasıl dışarı çıkacaz
Klomen bende 3. Gun oyle kasik agrisi yapti ki noluyo dedim yani hadi cnm yumurtalarin guzelce buyusun cifter cifter olurlar insallahhdr kontrolüm 24.09.2014 de yumurtalara bakıcak yeterince büyümüş mü yeterli ise iğne vericem demişti
Gorursun canim hem de 3 kisi 4 kisi gorursun[/QUOTE]Tabiii aşk kumruları :) dışarıda yemek yicekler yıldönümleri :) vay bebende o günleri görürüm inşallah
Gorursun canim hem de 3 kisi 4 kisi gorursun
ayyy kocAm çocuk görmeye gıttı ayy dedım bıze ne zman gelecekler[/QUOTE]inşallah canım benim inşallah :) Allah bebeğimizle görmek nasip etsin inşallah :)
ayyy kocAm çocuk görmeye gıttı ayy dedım bıze ne zman gelecekler
çıkarrsınızzz da dısarda ne ısınız var yıyın yemeeenızı eve gelın başbaşa vakıt gecırın :) :)
:) heevet evde geçirin romantik romantik aşk dolu anlar
Canım geldik o kadar kocam rezervasyon yaptırmış şimdi bozmak olmazdı herhalde. Gelincede işi pisirdik romantik ortamda
Kızlar ya yemek yerken bir midem bulandı ki sormayın allah allah dedim bu kadar erken olmaz ama ? Bide bu rahim genişliği gene dikkatimizi çekti daralmadi korkuyorum
maşallah hızlı çıktı bizim gençler :) hehe bebişe göstermeden yapın ayıp :)
valla bende bilmiyorum bende de iştah çoğaldı :) gördüğüm herşeyi yemek istiyorum :) bugün sofradan kalkmak bilmedim herkes kalktı bir ben kaldım çok yiyorum şu 2 gündür fark ettim yemicem diyorum ama durduramıyorum kendimi tıka basa doyurdum karnımı :) heheh daralmaz artık kaptın şifayı hamilesin bitti nokta
:) hahaha görür mu bilmem ama oldu artıkdüşünsene rahat bırakın lan beni diyormus içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?