- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Aaa şimdiden kutlu olsun, daha nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler dilerim kuzum.
Sende de mi halsizlik var. Benim bir de vücut sıcaklığım arttı. Ateşim varmış gibi hissediyorum. Bir de bugün doymak bilmedim. Hala yiyesim var ama durmam lazım her akşam yemeğinde 1 tabak yiyen ben 2 tabak yedim :)
Çok sağol tatlım amin inşallah. .
Canım halsizlik var ve benim 4 gündür atesim var yanıyorum eşime diyorum oda kızıo menepozlu karilar gibisin die
hehe hamilelik bir ateş bir üşüme yaparmış belirtilerden birtanesi.
Aaagerçekten mi.? Bilmiyordum ben :) yanlız ayaklar buz beden yanıyor o nasıl olcak
ayaklarını sıcak tutman lazım. çorap giy, zaten hava yağmurlu sel götürüyor burda :) yoksa üşütürsün bebişinde üşür.
Canım burasi öğle esim usuyor ben askili ince elbise yle hala yanıyorum diyorumçorap giyersem piserim herhalde
Giycez mecburama bebeğini düşünmen lazım :)
Giycez mecburkısa çorap ya böyle varmış gibi emin konuşmuyorum korkuyorum ya yoksa
Bende korkuyorum ya bebeğim yoksa diye. Ama Allaha kalmış ol derse olacak. Kısmet nasip.
Haklısın şekerim inşallah yavrularimiz bizledir.. bende korkuyorum çok bu ay gene hüsrana uğrarim diye benim hersey p.tesi kesin netleşecek. Pazar pozitif görürsem 2 gün sonra tekrarlarim gene pozitif olursa eşimle doktora gideriz
Tamam canım benim ama kesin buraya yaz pozitifi görürsen pazar meraklanırım. Sen yaz her halükarda. İnşallah bizimledir bebeklerimiz. Allahım inşallah bizim yüzümüzü güldürür.
Tabi canım yazıcam sizleri meraktan birakmam hem pozitif olursa fotoylada suslerim topigi
Evet evet :) fotoğraf da isteriz :) hehe. inşallah hepimiz hamileyizdir ya.
Inşallah şekerim umitliyim inşallah ümidim kırılmaz beni en çok umitlendiren kasiklarimda şişlik ve hafif batmalar
İnşallah canım benim. Güzel Allahım inşallah hiç kimsenin ümidini boşa çevirmez. İnşallah bu ay hepimiz hamile kalıcaz.
Günaydın yesimcim nasılsın bu sabah?
Beni sorarsan dün gece bel ağrısindan uyuyamadim. Bu sabahta yataktan kalkarken sol kasikta ağırlık hissettim
Sonra geçti ama takip ediyorum oturup kalkarken beliren batmalar var egilince felan.. sende durumlar ne ?
Günaydın canım benim...
İyiyim bende nasıl olayım. Benim bugünkü belirtilerimin arasına göğüs sızlamasıda eklendi zaten uçları koyulaşmıştı bugünde sızlamaya başladılar hafiften. Akıntım var zaten o hiç değişmedi. Benim kasıktan şeyime kadar inen bir sızım oluyor. karnımın altında sanki bana vuran bir şey var sızlıyor böyle... Vee çook yorgunum uyuyorum ama hala yorgunum... Uykum var hala yatsam uyurum. Ha bir de söylemeden geçmeyeyim sivilcelerim var yüzümde. Regl dönemim de bile çıkmamıştı :) hakkımızda hayırlısı olsun :)
Şekerim o sivilce bendede var sadece ilk regl olduğum zaman çıkmıştı sonra yüzümde hiç belirmedi ergenlikte bile çıkmamisti yüzüm pürüzsüzdu ama son 4 gündür yüzümde çene yanak alın hepsi dolu gören soruyor noldu kız yüzüne diye :) fondoten kullanmayi sevmiyorum yüzüm bozulur die. Bakalım hayırlısı evet.. Bu sabah bende batma yi fark ettim hareket edince oluyor ama sabit durunca yok bişi
benim sabit durunca sanki rahmim sızlıyo gibi bişi oluyo. böyle ince bir sızı. benim de pürüzsüzdü sivilce çıksa bile en fazla 2 tane çıkar geçerdi bunlar sağolsun çene ve yanaklarımda alnımda çıktılar anlamadım
Ignenin içindeki hormon yüzünden mi acaba çözemedim gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?