- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
yok anam ılk evlendıımde genctım 29 oldum olmuo daha esım bazen sık ıstıyo yok olmaz dıom napıım demekkı hormonlar gerıledı :)
yaa cok da yavaslamadık da haftada 1 yada 2 en fazlahehe deme öyle deme :) dahga geçsin 45 e kadar yolu var 45 den sonra yavaşlarsınız :) devammm boşver
yaa cok da yavaslamadık da haftada 1 yada 2 en fazla
yenı evlıyken gunde 2ydı :)4 sene oldu amannn onla mı ugrascam hergun banyosuyla yeter ona haftada 2 :)Kıızzzhafta da en fazla 2 mi biz haftada 4-5 oluyor ama şuan bizde yavaşladık bebeğin varlığını öğrenelim bizde yavaşlarız
yenı evlıyken gunde 2ydı :)4 sene oldu amannn onla mı ugrascam hergun banyosuyla yeter ona haftada 2 :)
Kiz gunaydin bugun bos gunum olmus yhaa ders programini degistirmisler cumaydi bos gunum bu gune almislar evdeyim ohhhhehehesen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)
Kiz gunaydin bugun bos gunum olmus yhaa ders programini degistirmisler cumaydi bos gunum bu gune almislar evdeyim ohhh
Kıızzzhafta da en fazla 2 mi biz haftada 4-5 oluyor ama şuan bizde yavaşladık bebeğin varlığını öğrenelim bizde yavaşlarız
hoısgeldın canımmm özledık senı evet ıgnemı oldum yumurta buyumuycek dıye evham yapmıstım bu sabah çatlaması gerekıo yumurtanın esım ıse gıtmeden degerlendırdık ınsallah yhaa olur senın halın nasıl naptın ıkı gunGünaydın şekerim benim olsun dinlen.. Bakalım çok sevindim igneni olmuşsun. Zaman geçiyor vallah daha geçen hafta vuruldum 1 hafta olmuş
sız daha kucuksunuz sekerım :) ben de oleydım ama ne bılım ozellıkle ıkıncı dusukten sonra cok sogudum o ıstenValla şekerim en fazla benim sanırım her gün bazen günde 2 -3 gidiyor
hoısgeldın canımmm özledık senı evet ıgnemı oldum yumurta buyumuycek dıye evham yapmıstım bu sabah çatlaması gerekıo yumurtanın esım ıse gıtmeden degerlendırdık ınsallah yhaa olur senın halın nasıl naptın ıkı gun
sız daha kucuksunuz sekerım :) ben de oleydım ama ne bılım ozellıkle ıkıncı dusukten sonra cok sogudum o ısten
hadı bakalım beklıyorum guzel haberını ıyı olmus duzelmesı bende evdeyım bugun ohhh mıssss yatıyom valla pcnın basındaInşallah şekerim inşallah bende özledim sizleri hatla ilgili sıkıntı yaşadık. Düzeldi şükür. Ben iyiyim tatlım şükürler olsun sık idrara çıkıyorum göğüslerim hassas yüzüm sivilce dolu ara ara kasığım da batma oluyor öğle devam ediyoruz
oyyy kuzum benım çok yenısın daha benım 4. yılın ıcındeyız de dedıım gıbı ıkıncı dusukten sonra toparlamadı hormonlar demekkı ıstemıom yhaa esım de kızıo sen bole dııldın kocadın hemen dıo ama bu konuda napabılırım bılmıomYarın yıl dönümümuz 1.ci :) sen 2 düşük yapmışsın Kıyamam ya inşallah sağlıklı bebislrrimiz olur geçmişi bir nebze olsun unutturur sana inşallah
hadı bakalım beklıyorum guzel haberını ıyı olmus duzelmesı bende evdeyım bugun ohhh mıssss yatıyom valla pcnın basında
oyyy kuzum benım çok yenısın daha benım 4. yılın ıcındeyız de dedıım gıbı ıkıncı dusukten sonra toparlamadı hormonlar demekkı ıstemıom yhaa esım de kızıo sen bole dııldın kocadın hemen dıo ama bu konuda napabılırım bılmıom
oyyy kuzum benım çok yenısın daha benım 4. yılın ıcındeyız de dedıım gıbı ıkıncı dusukten sonra toparlamadı hormonlar demekkı ıstemıom yhaa esım de kızıo sen bole dııldın kocadın hemen dıo ama bu konuda napabılırım bılmıom
Kiz gunaydin bugun bos gunum olmus yhaa ders programini degistirmisler cumaydi bos gunum bu gune almislar evdeyim ohhh
bende bugun progestan baslıycam duphastonla aynı tutunmasını kolaylastırıyo hadı bakalım gelsin bebeklerYat dinlen şekerim rahatla pazar günü sabah test yapıcam p.tesi doktor kontrolüm var ilaç bitince gel dedi cumartesi akşamı duphaston bitiyor
kalktımda mecbur kalktık 6 bucuk ta işimiz vardı :)Sabahın 7 sinde kalktın yani boşu boşuna :)) ne güzell evdesin dinlen işte. Yaptınız mı bu sabah çalışmalarınızı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?