• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

Canım Buradayım ben Yarın ögleden sonra geliyorum yanınıza.. Bu arada Hafif Kasık Agrım oluyor solda :-)
sizde durumlar nelere belirtiler neler?
Bu arada Fatma Canım çok sevindim Hiç sıkma kendini Büyür o olurmu? :confused:
buyudu teyzesı yumuş 19.1 mm oldu ve sun catlatma ıgnemı vurundum ınsallah bebiş olur :)

Canım Buradayım ben Yarın ögleden sonra geliyorum yanınıza.. Bu arada Hafif Kasık Agrım oluyor solda :-)
sizde durumlar nelere belirtiler neler?
Bu arada Fatma Canım çok sevindim Hiç sıkma kendini Büyür o olurmu? :confused:
hoşgeldın canım bu arada hadı gel bız de senı özledıkk

korkma kendinden ben de en çok senden ümitliyim bilmiyorum içime olacak gibi geliyor senin. Ben korkmaya başladım asıl test negatif olucak diye...
valla senın degın belırtıler gebelık belırtılerı yhaa batma damarlanmalar bıde bak bende nolmustu bılıomusun bıgun banyodan cıktım geldım odada kurunuyorum vücut sütünü suruyorum bacagıma falan bı baktım seyıme bı koyu geldı bana allah allah dedım sonrakı gunlerde koyulaşma devam ettı morumsu bı renk aldı meger buda cok açık bı gebelık belırtısıymıs oraya kan cok gıttıgı için rengı degısıomus

aslında bende çok gelgıtlıyım bu konuda dun çok mutluydum ıgnemı oldum yumurtam buyudu dıye ama bugun ya olmassa naparım ben olmassa aşılama olur moduna gırdım bu gel gıtlerın hamılelıkte olması geremıomuydu hormonel olarak :))))

valla senın degın belırtıler gebelık belırtılerı yhaa batma damarlanmalar bıde bak bende nolmustu bılıomusun bıgun banyodan cıktım geldım odada kurunuyorum vücut sütünü suruyorum bacagıma falan bı baktım seyıme bı koyu geldı bana allah allah dedım sonrakı gunlerde koyulaşma devam ettı morumsu bı renk aldı meger buda cok açık bı gebelık belırtısıymıs oraya kan cok gıttıgı için rengı degısıomus

aslında bende çok gelgıtlıyım bu konuda dun çok mutluydum ıgnemı oldum yumurtam buyudu dıye ama bugun ya olmassa naparım ben olmassa aşılama olur moduna gırdım bu gel gıtlerın hamılelıkte olması geremıomuydu hormonel olarak :))))

İnşallah canım ya inşallah hepimiz hamile kalırız.

Canım sen düşünme ya olmazsa diye bak. Olacak de olsun. Bana dediğin gibi pozitif düşün ki olsun. Eğer olmazsa kendimizi üzmeyelim dicem ama üzülücez biliyorum bir daha ki aya aşılama yaparız artık başka çaremiz yok.

İnşallah canım ya inşallah hepimiz hamile kalırız.

Canım sen düşünme ya olmazsa diye bak. Olacak de olsun. Bana dediğin gibi pozitif düşün ki olsun. Eğer olmazsa kendimizi üzmeyelim dicem ama üzülücez biliyorum bir daha ki aya aşılama yaparız artık başka çaremiz yok.
yanı artık bu yola girdik pilavdan donenın kaşığı kırılsın :rolleyes::rolleyes: o bebek buraya gelene kaadar durmak yokkk :)

ewettt yalnız su gun asırı benım canımı sıkıo yhaa eskıden sıkmıodu da simdi o kadar sık olması valla zor gelıo

Zor gelmesin bebek için yapcennn :D Hergün bile olsa olurmuş. Eşinin yorgun olmadığı sürece. Doktorum öyle dedi. Hergün yapabiliyorsanız yapın dedi eşinin yorgun olmadığı sürece ama :D

Zor gelmesin bebek için yapcennn :D Hergün bile olsa olurmuş. Eşinin yorgun olmadığı sürece. Doktorum öyle dedi. Hergün yapabiliyorsanız yapın dedi eşinin yorgun olmadığı sürece ama :D
yok anam ılk evlendıımde genctım 29 oldum olmuo daha esım bazen sık ıstıyo yok olmaz dıom napıım demekkı hormonlar gerıledı :)

Back