• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

Peki klomen ile hamile kaldınız mı kaldıysanız da ilk belirtileriniz ne oldu ?
Evet canım kullandığım ilk ay hamile kaldım ama düşük oldu maalesef.Halada düşüğüm devam ediyor.Beta hcg sıfırlandıktan sonra 2. adetimde yine kullanacağım inşaAllah.Hiçbir belirtim olmadı aslında :) Bende anlamadım nasıl hamileyim diye :) Sadece dişimi fırçalarken öğürme geliyordu o kadar :KK48:

Aynen için temiz görmeden dedin ikimizde aynı konuya denk geldik. Biraz önce de karnımı çamaşır makinesine çarptım çok canım yandı bir şey olmuş mu dur ?
yok bebişim hiçbişi olmaz korkma bebıs çok içerde ve dunyanın en korunaklı yerınde

Evet canım kullandığım ilk ay hamile kaldım ama düşük oldu maalesef.Halada düşüğüm devam ediyor.Beta hcg sıfırlandıktan sonra 2. adetimde yine kullanacağım inşaAllah.Hiçbir belirtim olmadı aslında :) Bende anlamadım nasıl hamileyim diye :) Sadece dişimi fırçalarken öğürme geliyordu o kadar :KK48:

Allahım sana da tez zamanda evlat nasip etsin canım. İnşallah yüzümüzü güldürür güzel Allahım.

Back