- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
mayıs annesi olcazzzzz inşallah çok mutluyum yhaa bu mutlulugum bozulmasın ınsallah
lütfennnnnn oyle olsunnn dolalım tasalım
amın yhaa yuk kalktı ustumden sakı yumurtam gelısmıycek dıye odum kopuyodu senın belırtıler ne durumdaİnşallah canım inşallah allah bize o günleri göstersin :)
bak içim temız bu mesajı gormeden sordum belırtılerın ne alemde dıye :) :)İnşallah canım benim.
Benim karnım ağırıyo bugün. Eğilince karnıma baskı olunca karnıma ağrı giriyo benim.
bak içim temız bu mesajı gormeden sordum belırtılerın ne alemde dıye :) :)
amın yhaa yuk kalktı ustumden sakı yumurtam gelısmıycek dıye odum kopuyodu senın belırtıler ne durumda
Evet canım kullandığım ilk ay hamile kaldım ama düşük oldu maalesef.Halada düşüğüm devam ediyor.Beta hcg sıfırlandıktan sonra 2. adetimde yine kullanacağım inşaAllah.Hiçbir belirtim olmadı aslında :) Bende anlamadım nasıl hamileyim diye :) Sadece dişimi fırçalarken öğürme geliyordu o kadarPeki klomen ile hamile kaldınız mı kaldıysanız da ilk belirtileriniz ne oldu ?
yok bebişim hiçbişi olmaz korkma bebıs çok içerde ve dunyanın en korunaklı yerındeAynen için temiz görmeden dedin ikimizde aynı konuya denk geldik. Biraz önce de karnımı çamaşır makinesine çarptım çok canım yandı bir şey olmuş mu dur ?
hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımızamayıs annesi olcazzzzz inşallah çok mutluyum yhaa bu mutlulugum bozulmasın ınsallah
Yok tatlim hamile diilim bu temenni sadece daha catlatma ignemi dun oldum insallah hamile oluruzhayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
Igneyi olabildigim icin o kaadar mutlu oldum cunku gecen ay olamamistimhayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
inş.Yok tatlim hamile diilim bu temenni sadece daha catlatma ignemi dun oldum insallah hamile oluruz
Evet canım kullandığım ilk ay hamile kaldım ama düşük oldu maalesef.Halada düşüğüm devam ediyor.Beta hcg sıfırlandıktan sonra 2. adetimde yine kullanacağım inşaAllah.Hiçbir belirtim olmadı aslında :) Bende anlamadım nasıl hamileyim diye :) Sadece dişimi fırçalarken öğürme geliyordu o kadar
yok bebişim hiçbişi olmaz korkma bebıs çok içerde ve dunyanın en korunaklı yerınde
İşte bu içimi rahatlattı :) teşekkürler güzelim :)
Ne demek tatlim benim guzel kardesim
Adimi tamin et kesin bileceksinÇok sevdim seni :) adın ne bu arada ?
4 gun sonra ogrenirsin cnmBugün 7. günüm :)
Adimi tamin et kesin bileceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?