- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.893
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
olsun olsun dollenme sansımız artsınnntamam canım :) inşallah kocaman olmuştur :) koskoca çifter çifter olsunlar
Doktor ne dediiiiiiiiiiii ?
Doktor ne dediiiiiiiiiiii ?
4 bucukta randevum cnm yhaaa heyecandan vakit gecmio simdi okuldayim cabucak gecsin dersler ayyy yunurtam buyumudtur insallahhhh
Sen öğretmen misin ? :) Ooo öğretmenlere saygımız her zaman sonsuz... Bende merak ettim ne dedi doktor sana diye 4 buçuğa da var daha. Çıkar çıkmaz yaz lütfen :) inşallah büyümüştür yumurtan canım :) çatlasın da hemencecik döllensin hamile kalalım artık hep beraber :)
İnsallah cnm karnimda kelbekler ucusu yo yhaaa cok heyecanliyim ewet cnm fen ogretmeniyim insallah hep beraner hamile kaliriz cok istiyorimummm
mrb arkadaşlar
bende 6 aydır bebiş istiyoruz ama olmadı geçen ay dr gittim yumurta tembelliği olduğunu söyledi bana serophene ilaçını verdi kullandım yumurta oluştu ama bat tam gününde oldu ve hamile kalmadımbat ikinci günü dr yeniden gittim benden horman tahlili aldı ve tatliller normal olduğunu soyledi ve klomen ilaçını yazdı bat 5.günü başla günde 3 defa alıcaksın dedi ve 24. eylülde de kontrolum var acaba bu ay bebişim olur mu?
sizin kaçıncı denemeniz?
amin inş.
iğneyi ne zaman vuruldun?
ilaçı kaç gün kullandın?
bide ben dr yanında kuzu gibi oluyorum sorucağım şeyi unutuyorum
Biraz biseler biliyorum sayilirMaşallah bir de fen öğretmeni süpersin valla :) e sen bizden kat kat daha fazla şey biliyorsundur kadın genetiği hakkında :) bilimsel olarak yani :) inşallah canım valla hep beraber hamile kalırız da hep beraber büyütürüz bebişlerimizi :)
mrb arkadaşlar
bende 6 aydır bebiş istiyoruz ama olmadı geçen ay dr gittim yumurta tembelliği olduğunu söyledi bana serophene ilaçını verdi kullandım yumurta oluştu ama bat tam gününde oldu ve hamile kalmadımbat ikinci günü dr yeniden gittim benden horman tahlili aldı ve tatliller normal olduğunu soyledi ve klomen ilaçını yazdı bat 5.günü başla günde 3 defa alıcaksın dedi ve 24. eylülde de kontrolum var acaba bu ay bebişim olur mu?
sizin kaçıncı denemeniz?
Biraz biseler biliyorum sayiliraminnnnn ne hissediyosun benim icin beni pozitif hissediyorum insallah dogrudur hislerim
Biraz biseler biliyorum sayiliraminnnnn ne hissediyosun benim icin beni pozitif hissediyorum insallah dogrudur hislerim
Eylül ayı herkes hamile olsun :) hamileler ile dolsun taşsın bu ay :)
hemen yazacaktım sarjım bıttı eve gelır gelmez ılk işim pc yı açıp yazmak olduAz kaldııı çıkar çıkmaz hemen yaz buraya meraklandımm.
hemen yazacaktım sarjım bıttı eve gelır gelmez ılk işim pc yı açıp yazmak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?