Klomen ile şişlik

4 bucukta randevum cnm yhaaa heyecandan vakit gecmio simdi okuldayim cabucak gecsin dersler ayyy yunurtam buyumudtur insallahhhh

Sen öğretmen misin ? :) Ooo öğretmenlere saygımız her zaman sonsuz... Bende merak ettim ne dedi doktor sana diye 4 buçuğa da var daha. Çıkar çıkmaz yaz lütfen :) inşallah büyümüştür yumurtan canım :) çatlasın da hemencecik döllensin hamile kalalım artık hep beraber :)

İnsallah cnm karnimda kelbekler ucusu yo yhaaa cok heyecanliyim ewet cnm fen ogretmeniyim insallah hep beraner hamile kaliriz cok istiyorimummm

İnsallah cnm karnimda kelbekler ucusu yo yhaaa cok heyecanliyim ewet cnm fen ogretmeniyim insallah hep beraner hamile kaliriz cok istiyorimummm

Maşallah bir de fen öğretmeni süpersin valla :) e sen bizden kat kat daha fazla şey biliyorsundur kadın genetiği hakkında :) bilimsel olarak yani :) inşallah canım valla hep beraber hamile kalırız da hep beraber büyütürüz bebişlerimizi :)

mrb arkadaşlar
bende 6 aydır bebiş istiyoruz ama olmadı geçen ay dr gittim yumurta tembelliği olduğunu söyledi bana serophene ilaçını verdi kullandım yumurta oluştu ama bat tam gününde oldu ve hamile kalmadım bat ikinci günü dr yeniden gittim benden horman tahlili aldı ve tatliller normal olduğunu soyledi ve klomen ilaçını yazdı bat 5.günü başla günde 3 defa alıcaksın dedi ve 24. eylülde de kontrolum var acaba bu ay bebişim olur mu?
sizin kaçıncı denemeniz?

Canım benim sende bendensin. Öncelikle stres yapma. Benim yumurtam da tembel. Sadece 1 yumurtam sağlıklı çalışıyor. Bende 6 aydır bebiş istiyorum vee benim hormonlarımda da bir sorun yok. Yani aynı kaderi yaşıyoruz sanırım. Doktor klomen verip yumurtanı olduğu kadar büyütecek. Ve çatlatma iğnesi vurur büyük ihtimal. 24 eylülde büyük ihtimal foliküler bakılacak. Çatlatma iğnesini uygun görürse verir. İlacını düzgün kullan. Benim ilk klomen+çatlatma iğnesi dememem. Bende haftaya 25inde veya 1 ekim gibi gebelik testi yapacağım bakalım yumurtam döllenmiş mi döllenmemiş mi ? Öncelikle stres yapma sakinliğini koru... Bakalım inşallah bu ay bebeklerimiz bizimle olur. Allahım tüm isteyen herkese sağlıklı evlat nasip eylesin tez zamanda canım.

amin inş.
iğneyi ne zaman vuruldun?
ilaçı kaç gün kullandın?
bide ben dr yanında kuzu gibi oluyorum sorucağım şeyi unutuyorum

Bende heycandan çok soru soruyorum adamın kafası şişiyo :)) ben iğnemi 9 eylül salı günü vuruldum. İlacı günde 2 kere 5 gün boyunca içtim. yumurtamın biri tembel çalışmıyormuş diğeri de çok sağlıklı dedi. Bomba gibi olmuş dedi işte çatlatma iğnemi vuruldum bakalım inşallah hamile kalırız da bebeğimiz olur.

Biraz biseler biliyorum sayilir aminnnnn ne hissediyosun benim icin beni pozitif hissediyorum insallah dogrudur hislerim

Olur cnm allahin izniyle klomen seropenden daha iyidir benim bu ay ikinci denemem zaten normalde olmuo pkos var bende klomenle ikinci denememiz insallah hepimiz hamile olcz bu ay

mayıs annesi olcazzzzz inşallah çok mutluyum yhaa bu mutlulugum bozulmasın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…