- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
anlıyorum senı cnm bende oyle oluyodum utanıyodum idrarda görmek için en az adetınde olman lazım yıne de o gun negatıf cıkabılıo
Canım klomen erken mi getiriyor adeti ben çözemedim. Ben iğneden 14 gün sonra regl olursun diye biliomhee klomen içtiğim için 28. gün adet olmam gerekiyor o zaman. klomene başladığım günü mü klomenin bittiği günü mü sayayım :?
Canım klomen erken mi getiriyor adeti ben çözemedim. Ben iğneden 14 gün sonra regl olursun diye biliom
Bende şişlik olmadı ama arkadaşımın göbeği hamile gibi şişmişti :) Sanırım bünyeden bünyeye göre değişiyor etkisi.
Bende şişlik olmadı ama arkadaşımın göbeği hamile gibi şişmişti :) Sanırım bünyeden bünyeye göre değişiyor etkisi.
kızlar ya bugün akşam üstü otururken bir anda Rahimimde agrı oldu ama 30 sn çok agrıdı gözüm karardı sonra geçti ama kasıklarımın ortası agrıdı neden bilmiyorumm ... şimdi iyiyim geçti şükür çok korktm sizde oldumu böyle bişi
canım benimde şişlik var aşırı klomen + çatlama iğnesi + duphastona bağlıyorum ben bakalım kismet inşallah hamişizdirrrrrrrr
yoo 28 gunde getırıyo tam olarak benım normalde 35 gun falan olur ama klomenle 28 de sabıtlenıyo bazen 27 oluyoAnladım şekerim bakalım pazar eşim çok istediği için denerim gene bu arada klomen erken mi getiriyor adeti anlamadım simdi
Oldu oldu :) aynı şeyleri yaşıyoruz şu anda :) benimde biraz önce oldu işte kasığıma ağrı vurdu çok fena.
yoo 28 gunde getırıyo tam olarak benım normalde 35 gun falan olur ama klomenle 28 de sabıtlenıyo bazen 27 oluyo
hadı ınsallah hamılesınızdır bunlar hamılelık belırtılerı kasıkta batma olur anı gecer bıde rahım kasılır sankı bısey cekıomus gıbı anı olur gecer ayyyınsallah yhaaaa lutfenOldu oldu :) aynı şeyleri yaşıyoruz şu anda :) benimde biraz önce oldu işte kasığıma ağrı vurdu çok fena.
Allah Allah aynen aynı şeyleri yaşıyoruz benim ilk kez bu zamana kadar Rahimin ağrıdıgını hissettim Neden oldu bilmiyorum Aklım karışık ve endişeliim
işte klomen 28e sabıtler sen o gun yapsan sanırım ıdrar testınde sılık cıkar dıye dusunuyorumbenim düzensiz kafasına göre 30 33 geçen ay 40ta geldi aşırı heyecan yaptık
Bende çok endişeliyim ama neden olduğunu bende bilmiyorum henüz belki de yumurtalıklarımızdır.
hadı ınsallah hamılesınızdır bunlar hamılelık belırtılerı kasıkta batma olur anı gecer bıde rahım kasılır sankı bısey cekıomus gıbı anı olur gecer ayyyınsallah yhaaaa lutfen
işte klomen 28e sabıtler sen o gun yapsan sanırım ıdrar testınde sılık cıkar dıye dusunuyorum
kız yumurtamı kaldı artık çatladı o bittiDöllenmişsede bir hareketlenme olur die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?