• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

o da sanırım adete 6 gun kala falan cıkıo kaç gun var adete ama onları pek guvenılır bulmuyolar bıldıım kadarıyla

Ben en iyisi 1 ekimde yaptırayım :D garanti olsun. 29 eylülde adet olmam gerekiyor. Ağustosun 29unda oldum. Düzensiz olduğum için kestiremedim. Temmuzun 20 sinde olmuştum. Ağustos 29 unda oldum. En iyisi ben ağustosun sonlarına doğru yaptırayım kan testi.

Evde pozitifi gördükten sonra tercih ediyorum kana gitmeyi çünkü bu zamana kadar hep kanda baktırdım utanıyorum artık calisanlarda hep negatifi görmekten biktim
anlıyorum senı cnm bende oyle oluyodum utanıyodum idrarda görmek için en az adetınde olman lazım yıne de o gun negatıf cıkabılıo

Ben en iyisi 1 ekimde yaptırayım :D garanti olsun. 29 eylülde adet olmam gerekiyor. Ağustosun 29unda oldum. Düzensiz olduğum için kestiremedim. Temmuzun 20 sinde olmuştum. Ağustos 29 unda oldum. En iyisi ben ağustosun sonlarına doğru yaptırayım kan testi.
bende 30 eylulde adet olacam benım klomenle olduu için 28 gunde gelır adetın ona gore say

Back