• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

Biz senden de bekliyoruz bebiş ama. Bu ay üçümüz de hamile olalım. Bayram da ailelerimize bayram hediyesi olarak hamilelik haberimizi verelim :) Allahım bize bu duyguyu yaşatsın inşallah. Bayrama karnımızda bebeğimizle girelim inşallah.

Birdeeee rüya gördüm... Hamileydimm ama ikizim olacaktı. Çok ağlıyordum, ben ikizlere nasıl bakarım diye. Rüyalar tersine çıkmaz inşallah :)
ALLAH verirse ıkıze de bakarsın cnm gelsin bebişler de çifter çifter gelsinler

ayyyy inşallahhh yarını beklıomuyom ben yıne kontrolum var bu ay hamıle olursak mayısta doguruyos :)

İnşallah canım benim. Seninde yumurtan büyümüştür zaten. İnşallah hamile kalırız bu ay :) aynen mayıs da doğuruyoruz boğa burcu olur bebişlerimiz vee bende boğa burcuyum :) eşim iki inatçı ile nasıl idare eder bilmiyorum artık :D

İnşallah canım benim. Seninde yumurtan büyümüştür zaten. İnşallah hamile kalırız bu ay :) aynen mayıs da doğuruyoruz boğa burcu olur bebişlerimiz vee bende boğa burcuyum :) eşim iki inatçı ile nasıl idare eder bilmiyorum artık :D
benımkı sanırım 17 falan olur yarına gunde 1.5 mm buyuyo benım yumurtalarım genelde salı gunu de iğne olur heralde yaz bebeğim olsun istıyorum gorevım ıcabı dıger ıkısını de martta doğacak sekılde planlamıstık allahın ıznıyle ama bu sefer yaz bebeği istıyorum rabbım gonlumuze gore versın :)

Gerçekten mi İnşallah canım ya :) inşallah hepimiz hamile kalırız. Sende hamile kalırsın inşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah.
ianamak basarmanın yarısıdır dıyorumm ve ınanalım buna bebişlerı de başaralım hadı :) hem yumurta aşamasında tanıstık sonuna kadar beraber buyuturruz göbekleri :)

benımkı sanırım 17 falan olur yarına gunde 1.5 mm buyuyo benım yumurtalarım genelde salı gunu de iğne olur heralde yaz bebeğim olsun istıyorum gorevım ıcabı dıger ıkısını de martta doğacak sekılde planlamıstık allahın ıznıyle ama bu sefer yaz bebeği istıyorum rabbım gonlumuze gore versın :)

Amin canım amin... İnşallah yüzümüz güler bu ay hamile haberimizi alırız. Yaz bebeği olacak :) yazın ona terlemesin diye body giydirirken onun o boğum boğum etlerini öpüp kokluyo oluruz inşallah :)

ianamak basarmanın yarısıdır dıyorumm ve ınanalım buna bebişlerı de başaralım hadı :) hem yumurta aşamasında tanıstık sonuna kadar beraber buyuturruz göbekleri :)

İnanmak başarmanın yarısıdır :) teşekkür ederim tesellin için :) Sen de olmasan umutsuz olacaktım şimdi. Bizimde bebeğimiz olacak. Yumurta aşamasında tanıştık göbekleride beraber büyütücez bebekleri de :) Doğumdan sonra da konuşalım :)

Amin canım amin... İnşallah yüzümüz güler bu ay hamile haberimizi alırız. Yaz bebeği olacak :) yazın ona terlemesin diye body giydirirken onun o boğum boğum etlerini öpüp kokluyo oluruz inşallah :)
çok heveslendımmmm valla :KK49::KK49:

İnanmak başarmanın yarısıdır :) teşekkür ederim tesellin için :) Sen de olmasan umutsuz olacaktım şimdi. Bizimde bebeğimiz olacak. Yumurta aşamasında tanıştık göbekleride beraber büyütücez bebekleri de :) Doğumdan sonra da konuşalım :)
kesınlıklee ben olcak dıye ınanıyorum ama bıde olmuycak payı da bırakıorum hanı olmassa hayal kırıklıgı yasamayayım dıye ama nedense 3umuz de olcak gıbı yhaa oyle doguyo ıcıme yada ıcıme öyle doğsun istıyorum bılmıorum :KK71:

kesınlıklee ben olcak dıye ınanıyorum ama bıde olmuycak payı da bırakıorum hanı olmassa hayal kırıklıgı yasamayayım dıye ama nedense 3umuz de olcak gıbı yhaa oyle doguyo ıcıme yada ıcıme öyle doğsun istıyorum bılmıorum :KK71:

İçine doğsun içine :) İnşallah canım ya. Allahım bu ay yüzümüzü güldürür inşallah. Benimde içime nedense hep sen hamile kalacakmışsın gibime doğuyo :)

Bende çok hevesleniyorum :) böyle internetten bebek için eşya bakıyorum boddy ler emzikler biberonlar tulumlar alt açma bezleri hangi bez bebeğime daha iyi gelecek hangisinde daha rahat edecek :D hepsini araştırıyorum.
inşallah yakında alıcı gözuyle bakıcaz onlara

Kızlar bir de bir şey soracağım yolculuk yapacağım önümüzde ki cumartesi. Acaba bir sorun olur mu ? Otobüs yolculuğu ?
olmaz sanıyorum ama ıkı saatte bır ayaga kalk dolas uzun sure oturunca karınıcı basınc artıyomus ama haftaya öğrenırsın zaten tam tutunma zamanı olcak o zaman

Back