- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
olmaz sanıyorum ama ıkı saatte bır ayaga kalk dolas uzun sure oturunca karınıcı basınc artıyomus ama haftaya öğrenırsın zaten tam tutunma zamanı olcak o zaman
Valla şekerim ben haftaya pazar yapıcam dayanamıyorumHaftaya ne öğrenicem ben :) ne zaman yerleşir bebeğim rahmime ? ne zaman gebelik testi yapmalıyım ben.
Valla şekerim ben haftaya pazar yapıcam dayanamıyorum
bende zor dayanıyorum ya çok merak ediyorum. inşallah bebeklerimiz bizimledir :)
Amin güzeli inşallah yolculuk esnasında bişi olacağını sanmıyorum.. içini ferah tut. Yaa zamanda geçmiyor
devam devam seneye mayıs hazıran da bebısler bızde olucak :)3ümüz çıktık yola 3ümüz de bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah. Durmak yok :) yola devam :)
kan testı iğnenın 11. gununde çıkıo cnmne zaman yapmalıyım ben testi ?
devam devam seneye mayıs hazıran da bebısler bızde olucak :)
kan testı iğnenın 11. gununde çıkıo cnm
ne zaman yapmalıyım ben testi ?
kan testı iğnenın 11. gununde çıkıo cnm
o da sanırım adete 6 gun kala falan cıkıo kaç gun var adete ama onları pek guvenılır bulmuyolar bıldıım kadarıylaŞekerim erken gebelik testinde cikarmi acaba 12 ml hassasiyetli
özelde yaptırırsın ancacumartesiye denk geliyoo
Canım şuanda 10 gün var ama haftaya pazar 2 gün kala kalmış olacak.. Prodictor un early erken gebelik testini yapmayı düşünüyorumo da sanırım adete 6 gun kala falan cıkıo kaç gun var adete ama onları pek guvenılır bulmuyolar bıldıım kadarıyla
özelde yaptırırsın anca
Canım bilmiyorum nette 11.gün öğrenen de var daha geç öğrenen de kafam karisti
o da sanırım adete 6 gun kala falan cıkıo kaç gun var adete ama onları pek guvenılır bulmuyolar bıldıım kadarıyla
anlıyorum senı cnm bende oyle oluyodum utanıyodum idrarda görmek için en az adetınde olman lazım yıne de o gun negatıf cıkabılıoEvde pozitifi gördükten sonra tercih ediyorum kana gitmeyi çünkü bu zamana kadar hep kanda baktırdım utanıyorum artık calisanlarda hep negatifi görmekten biktim
bende 30 eylulde adet olacam benım klomenle olduu için 28 gunde gelır adetın ona gore sayBen en iyisi 1 ekimde yaptırayımgaranti olsun. 29 eylülde adet olmam gerekiyor. Ağustosun 29unda oldum. Düzensiz olduğum için kestiremedim. Temmuzun 20 sinde olmuştum. Ağustos 29 unda oldum. En iyisi ben ağustosun sonlarına doğru yaptırayım kan testi.
bende 30 eylulde adet olacam benım klomenle olduu için 28 gunde gelır adetın ona gore say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?