Anladım teşekkür ederimErkeklerde de sperm sayısını artiriyo hem kadın hem erkek kullanabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım teşekkür ederimErkeklerde de sperm sayısını artiriyo hem kadın hem erkek kullanabilir
Normaldede iğneden sonra 15. Gün yapın test diyorlarr bence var canım sağlıkla katlanarak artsınEylül'ün 22 si çatlatma iğnesi vuruldum 15 gün sonra beta 22.440 hamilelik varmı sizce
İnşallah canım sence iğnenin etkisini hamilelikmiNormaldede iğneden sonra 15. Gün yapın test diyorlarr bence var canım sağlıkla katlanarak artsın
Bence hamilelik elimde test varsa yapsana koyuluğuna bak 2-3 günİnşallah canım sence iğnenin etkisini hamilelikmi
En garanti kan testi amaBence hamilelik elimde test varsa yapsana koyuluğuna bak 2-3 gün
Evet tabikide öyle ama ben sabırsız olduğum için kaset testlede takip ederdim kanı cuma verdiysen pazar yada pazartesi tekrar ver bakalım yükselme nasıl olacakEn garanti kan testi ama
MerhabalarMerhaba kızlar doktor bugün klomen verdi adetin 5.günü başla 5 gün kullan sonra kontrole gel dedi merak ettiğim bir şey var aranızda klomenle hamile kalan var mı varsa da ne kadar sürede hamile kaldınız?Bu arada bizim 3 senedir çocuğumuz olmuyor ve bir sebepsiz infertilite
Merhaba canım ikinci ay demişsin klomende nasıl belirti falan var mı ne durumdasın merak ettim benimde ikinci ayım inşallah bu ayı olumlu sonuçlarla çıkarırızBende 3 senelik evliyim aynı durumdayız klomen kullandım geçen ay olmadı bu ay dozunu yükseltti 5. Gün kullanmaya başlayacağım olumlu sonuç alanlar var inşallah bizde onlardan biri oluruz daha fazla zaman kaybetmeyiz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
22 bin cıkmıs sonucunuz kesınlıkle iğne etkisi değil şaşırdım acıkcası bu kadar yuksek cıkmasına ikiz olabilir mi acaba? 3 binlerde kese görülüyor siz kalp atışını da duyarsınız muhtemelenİnşallah canım sence iğnenin etkisini hamilelikmi
Şuan 52.450 olmuş iki gün sonra22 bin cıkmıs sonucunuz kesınlıkle iğne etkisi değil şaşırdım acıkcası bu kadar yuksek cıkmasına ikiz olabilir mi acaba? 3 binlerde kese görülüyor siz kalp atışını da duyarsınız muhtemelen
Deger cok ıyı yarın doktora gidin benceŞuan 52.450 olmuş iki gün sonra
İkiz olabilirmi sizceDeger cok ıyı yarın doktora gidin bence
Yani deger cok yuksek geldı bana inşallah ikiz oldugu ıcındırİkiz olabilirmi sizce
Ay inşallahhYani deger cok yuksek geldı bana inşallah ikiz oldugu ıcındır
sElam ne kadar sure kullandnz bu ilacları pekiBu ilaçları klomende femerada ve çatlatma iğnesi süreci yaşayıp suan tüp bebek sürecinde biri olarak çok net şunu söyliym size bunların tamamı östrojen salgılıyor fazla östrojen ise rahim içi polibe sebep oluyor bir süre sonra bebek olmama sebebide o polip olmuş olacak. Şayet 3 yıl gibi uzun süre gebelk oluşmadıysa hsg spermiogram gibi daha ileri tahlillere başlamanızı öneririm ben polipten dolayıda histeroskopi oldum patalojiye gönderildi pataloji sonucumda çok net şekilde fazla östrojen salgısına bağlı polip parçaları yazıyor.. birsürü dr sordm hepsi bu ilaçlardan bahsetti yapmayın kullanmayın
MerhabaMerhabalar
Ben klomen ile hamile kaldim kullandigimin ilk ayinda hamile kaldim
Benim de bugn 5.gunum canm bende henuz bir belirti yok,regline kac gun kaldı pekiMerhaba
Bende bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım. İğne dahil 11. Günüm. Klomeni kullandım bittiği günden 2 gün sonra doktora gittim ve yumurtalarımın gayet güzel büyüdüğünü söyledi doktorum.
Cumartesi akşam kendimi sildiğimde peçeteme pembemsi leke geldi. Ondan sonra hiç gelmedi.
Sizde belirtiler neydi acaba.
5 günüm kaldı benim bat 14 ekim. 2-3 gün gecikip adette olabilirim ama.Benim de bugn 5.gunum canm bende henuz bir belirti yok,regline kac gun kaldı peki