- 18 Kasım 2022
- 220
- 105
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen değil de artık femara sık kullanılıyor. Bir daha kullanırsanız femara önerin Dr a. Nedenini araştırabilirsiniz. Sebepsiz bizimde 3 kez femara son olarak çatlama iğneli kullandım sonuç alamadım. Nasip değilmiş. Bizimde 3.5 yıl olacak. Çok zaman olanlar için psikolojik yıpranmama adına ve yaş yumurta kalitesi vs faktörler için imkanınız varsa bir an evvel tüp bebek öneririm. Bende normal olmasını çok istedim her aşama için bu kadar zaman kaybettim şimdi zamana üzülüyorum. Nasip kısmet tabi benim değişik imtihanlar ım gelişti bir türlü başlayamadık.Merhaba kızlar doktor bugün klomen verdi adetin 5.günü başla 5 gün kullan sonra kontrole gel dedi merak ettiğim bir şey var aranızda klomenle hamile kalan var mı varsa da ne kadar sürede hamile kaldınız?Bu arada bizim 3 senedir çocuğumuz olmuyor ve bir sebepsiz infertilite
3 seneye rağmen hala klomen ile başlatan doktorlara gıcık oluyorum. Daha etkili bir ilaçla başlayabilirdi. Ben de klomen kullandım ama çok boş bir ilaç bence. Evet hamile kalan da var tabi ki ama bende işe yaramamıştı. Femara başladık onunla hamile kaldım.Merhaba kızlar doktor bugün klomen verdi adetin 5.günü başla 5 gün kullan sonra kontrole gel dedi merak ettiğim bir şey var aranızda klomenle hamile kalan var mı varsa da ne kadar sürede hamile kaldınız?Bu arada bizim 3 senedir çocuğumuz olmuyor ve bir sebepsiz infertilite
Klomeni bile çok zor verdi doktor malesef hicbir doktor tedaviye yanaşmıyor o kadar üzgünüm ki artık yoruldum bende tüp bebek istiyorum ama eşim 1 sene daha deneyelim diyor.Zaten geçen ay bir doktor tarafından kandırıldım ve şu an birik durumdayım bu aydan sonra bir daha hastaneye gideceğimi düşünmüyorumKlomen değil de artık femara sık kullanılıyor. Bir daha kullanırsanız femara önerin Dr a. Nedenini araştırabilirsiniz. Sebepsiz bizimde 3 kez femara son olarak çatlama iğneli kullandım sonuç alamadım. Nasip değilmiş. Bizimde 3.5 yıl olacak. Çok zaman olanlar için psikolojik yıpranmama adına ve yaş yumurta kalitesi vs faktörler için imkanınız varsa bir an evvel tüp bebek öneririm. Bende normal olmasını çok istedim her aşama için bu kadar zaman kaybettim şimdi zamana üzülüyorum. Nasip kısmet tabi benim değişik imtihanlar ım gelişti bir türlü başlayamadık.
Teşekkür ederim canım.İnan ağlaya ağlaya alabildim bu ilacı da.Ben ağlamasam tedaviye başlamayacaktı.Kadın doğum doktorları hamile kalmayı sağlamak için değil hamilelik takibi içinmiş öyle dedi bana doktor.Ben bu alanla ilgilenmiyorum ama sana klomen yazayım dedi.Çok yoruldum Allah da biliyor ya içimi canımı alsa da kurtulsam3 seneye rağmen hala klomen ile başlatan doktorlara gıcık oluyorum. Daha etkili bir ilaçla başlayabilirdi. Ben de klomen kullandım ama çok boş bir ilaç bence. Evet hamile kalan da var tabi ki ama bende işe yaramamıştı. Femara başladık onunla hamile kaldım.
Sana şimdi çatlatma iğnesi de verecektir. Çok erken vurulma bari. 19 ve 20 mm de iğne vuruldum 2 ayrı denememde ama tutmadı. İğnesiz denicem dedim 24 mm di o gece Kendi çatladı. O ay hamile kaldım. Yumurta tam olgunlaşmadan iğne olmak bana anlamsız geliyor. Umut etmek,beklemek de cabası.
Tekrar söylüyorum bu şekilde hamile kalan da var. Yok değil. Ama istatistik düşük.
Bu ay olmazsa ben femara denemek istiyorum deyin bence.
İnşaAllah ilk denemede şak diye tutsun sağlıkla hayırla
Merhaba hangi şehirdesiniz hangi hastaneye gidiyorsunuz ? İstanbulda özel hastaneye gidiyorsanız istinye liv hospital müberra namlı kalem hanımı öneririm o kadar kibar naif bir insan ki ve asla vakit kaybetmek istemiyor hemen en uygun tedavileri veriyor sizi her aşamadan olabilecek şeylereKlomeni bile çok zor verdi doktor malesef hicbir doktor tedaviye yanaşmıyor o kadar üzgünüm ki artık yoruldum bende tüp bebek istiyorum ama eşim 1 sene daha deneyelim diyor.Zaten geçen ay bir doktor tarafından kandırıldım ve şu an birik durumdayım bu aydan sonra bir daha hastaneye gideceğimi düşünmüyorum
Merhaba canım Denizlide yaşıyorum malesef gitmediğim özel hastane olsun devlet hastanesi olsun kalmadı.Her doktora da ciktim ama malesef hicbiri yardimci olmadi bende vazgectim zaten artik.Merhaba hangi şehirdesiniz hangi hastaneye gidiyorsunuz ? İstanbulda özel hastaneye gidiyorsanız istinye liv hospital müberra namlı kalem hanımı öneririm o kadar kibar naif bir insan ki ve asla vakit kaybetmek istemiyor hemen en uygun tedavileri veriyor sizi her aşamadan olabilecek şeylere
Lütfen vazgeçmeyin. Hiç beklemediğiniz bir anda hayırlı bir zamanda evladınız sizi bulur siz umudunuzu kesmeyin en önemli faktör moral ne siz ne eşiniz canınızı sıkmayın moralinizi hep yüksek tutunMerhaba canım Denizlide yaşıyorum malesef gitmediğim özel hastane olsun devlet hastanesi olsun kalmadı.Her doktora da ciktim ama malesef hicbiri yardimci olmadi bende vazgectim zaten artik.
Teşekkür ederim canım bakalım bekliyoruz hayırlısıyla olur inşallah bir gün benim pek umudum yokLütfen vazgeçmeyin. Hiç beklemediğiniz bir anda hayırlı bir zamanda evladınız sizi bulur siz umudunuzu kesmeyin en önemli faktör moral ne siz ne eşiniz canınızı sıkmayın moralinizi
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bu ay femara klomen ikisini bir arada kullandım aynı zamanda estrofem de verdi doktorum 3 yumurtam oluştu 22mm 20 mm 19mm bu şekilde yumurtalarım aynı zamanda folik asitte kulannıyorum . Sizce yumurtalarımın büyüklüğü iyi mi ? Eşimin morfoloji bozukluğu var morfolojisi %1 ileri hareket %30 bu değerlerle hamile kalabilrmiyim çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim3 seneye rağmen hala klomen ile başlatan doktorlara gıcık oluyorum. Daha etkili bir ilaçla başlayabilirdi. Ben de klomen kullandım ama çok boş bir ilaç bence. Evet hamile kalan da var tabi ki ama bende işe yaramamıştı. Femara başladık onunla hamile kaldım.
Sana şimdi çatlatma iğnesi de verecektir. Çok erken vurulma bari. 19 ve 20 mm de iğne vuruldum 2 ayrı denememde ama tutmadı. İğnesiz denicem dedim 24 mm di o gece Kendi çatladı. O ay hamile kaldım. Yumurta tam olgunlaşmadan iğne olmak bana anlamsız geliyor. Umut etmek,beklemek de cabası.
Tekrar söylüyorum bu şekilde hamile kalan da var. Yok değil. Ama istatistik düşük.
Bu ay olmazsa ben femara denemek istiyorum deyin bence.
İnşaAllah ilk denemede şak diye tutsun sağlıkla hayırla
Bende 3 senelik evliyim aynı durumdayız klomen kullandım geçen ay olmadı bu ay dozunu yükseltti 5. Gün kullanmaya başlayacağım olumlu sonuç alanlar var inşallah bizde onlardan biri oluruz daha fazla zaman kaybetmeyiz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba kızlar doktor bugün klomen verdi adetin 5.günü başla 5 gün kullan sonra kontrole gel dedi merak ettiğim bir şey var aranızda klomenle hamile kalan var mı varsa da ne kadar sürede hamile kaldınız?Bu arada bizim 3 senedir çocuğumuz olmuyor ve bir sebepsiz infertilite
Amin canım inşallah bizde daha fazla beklemeden kavuşuruz artıkBende 3 senelik evliyim aynı durumdayız klomen kullandım geçen ay olmadı bu ay dozunu yükseltti 5. Gün kullanmaya başlayacağım olumlu sonuç alanlar var inşallah bizde onlardan biri oluruz daha fazla zaman kaybetmeyiz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Doktor size uygun olanı yazar basta klomenle başlanıyo bende ikinci aya girdim kullanmaya basliycam yarından itibaren yumurtaları geliştirmek için veriyor onu yumurtlama sonrası da ayrı ilaç veriyor hakkınızda hayırlısı inşallah sizde hayırlı bir evlat sahibi olursunuzMerhabalar bende 1 senelik evliyim evlendiğimden beri hiç korumadım 1 senedir bebeğim olmadi doktora gittim amh testi istedi onu yaptırdım 1.47 çıktı düşük dedi yaşıtlarının yarısı kadar çalışıyor yumurtalıkların dedi hamile kalamazsın bu değerle demiyorum dedi sadece bunu bil dedi 1 senedir bebeğimiz olmadi 1 ay öncesinde kisttim vardı doğum kontrol hapı verdi ondan kurtuldum çok şükür bu ay doktorum klomen başlıcak nasıl bir yol izlicek nasıl oluyo hiç bir bilgim yok burdan okuduklarim kadar bilgim var allahım kimseye aratmasın ben şuan ek vitamin olarak genovita tb kullanıyorum klomen ve femera var sanırım sizce hangisini kullanmalıyım ikisi bir arada kullaniliyormu bilgidi olan varmi
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.bir an önce bu güzel duyguya kavusuruz insallahDoktor size uygun olanı yazar basta klomenle başlanıyo bende ikinci aya girdim kullanmaya basliycam yarından itibaren yumurtaları geliştirmek için veriyor onu yumurtlama sonrası da ayrı ilaç veriyor hakkınızda hayırlısı inşallah sizde hayırlı bir evlat sahibi olursunuz
Amin inşallahhAmin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.bir an önce bu güzel duyguya kavusuruz insallah
Pardon genovita tb yi siz mi kullaniyorsunuz. Bu ilacı eşime de verdi doktor ama ben mi icmeliyim .bana da maternyl plus yazdiMerhabalar bende 1 senelik evliyim evlendiğimden beri hiç korumadım 1 senedir bebeğim olmadi doktora gittim amh testi istedi onu yaptırdım 1.47 çıktı düşük dedi yaşıtlarının yarısı kadar çalışıyor yumurtalıkların dedi hamile kalamazsın bu değerle demiyorum dedi sadece bunu bil dedi 1 senedir bebeğimiz olmadi 1 ay öncesinde kisttim vardı doğum kontrol hapı verdi ondan kurtuldum çok şükür bu ay doktorum klomen başlıcak nasıl bir yol izlicek nasıl oluyo hiç bir bilgim yok burdan okuduklarim kadar bilgim var allahım kimseye aratmasın ben şuan ek vitamin olarak genovita tb kullanıyorum klomen ve femera var sanırım sizce hangisini kullanmalıyım ikisi bir arada kullaniliyormu bilgidi olan varmi
Evet ben kullanıyorum yumurta rezervini yükseltmek için vermişti bana doktor sizde kullanabilirmişsiniz vitamin çünkü ama fiyatı baya iyi ben bayadır kullanıyorum bu ay bırakıcam folik asit başlıcam genovita tb yi kullanırken folik asit kullanmanıza gerek yokPardon genovita tb yi siz mi kullaniyorsunuz. Bu ilacı eşime de verdi doktor ama ben mi icmeliyim .bana da maternyl plus yazdi
Erkeklerde de sperm sayısını artiriyo hem kadın hem erkek kullanabilirPardon genovita tb yi siz mi kullaniyorsunuz. Bu ilacı eşime de verdi doktor ama ben mi icmeliyim .bana da maternyl plus yazdi