- Konu Sahibi kaleetugcee
-
Yok kalmadım canım hayırlısı dedim bu ay da doktora gitmedim klomen hormon ilaçı olduğu için gebelik belirtisi gibi belirtiler veriyor insanın canını da sıkıyor işte ama herkeste aynı olacak değil inşallah sen kalırsın bir de incir ve havuç kürü dene o dA iyi diyorlar bence stres var hepimizde ondan olmuyorhamile kalabildinmi peki cnm.
cnm bende pcos hastasiiym. hurma poleni deniyorum bu ayYok kalmadım canım hayırlısı dedim bu ay da doktora gitmedim klomen hormon ilaçı olduğu için gebelik belirtisi gibi belirtiler veriyor insanın canını da sıkıyor işte ama herkeste aynı olacak değil inşallah sen kalırsın bir de incir ve havuç kürü dene o dA iyi diyorlar bence stres var hepimizde ondan olmuyor
Canım bende evlendiğim ilk aylarında sağ yumurtalığım da miyom vardı adet olamıyordum sonra doktora gittim çok küçük miyom kistin var adetle atarsın bende arada soğan suyu içtim şuan temiz yumurtalıklarım rahmin de temiz dedi doktor klomen vermişti olmadı işte belki stresten diyorum artıkcnm bende pcos hastasiiym. hurma poleni deniyorum bu ay
calisiomusun cnm bi yerde. bende skgan kurunu icemedim. mide rahatszlgmdan dolayiCanım bende evlendiğim ilk aylarında sağ yumurtalığım da miyom vardı adet olamıyordum sonra doktora gittim çok küçük miyom kistin var adetle atarsın bende arada soğan suyu içtim şuan temiz yumurtalıklarım rahmin de temiz dedi doktor klomen vermişti olmadı işte belki stresten diyorum artık
Yok çalışmıyorum canım evdeyim evlenmeden önce çalışıyordum bir de şehir değiştirdim ben evlendikten sonra buraya alışmam lazımdı çalışmak istemedimcalisiomusun cnm bi yerde. bende skgan kurunu icemedim. mide rahatszlgmdan dolayi
sanslisin ben calisiyorm cok yogn, doktora zor izin aliyormYok çalışmıyorum canım evdeyim evlenmeden önce çalışıyordum bir de şehir değiştirdim ben evlendikten sonra buraya alışmam lazımdı çalışmak istemedim
Bilirim o durumları bizde de öyleydi allah verdikten sonra her türlü veriyor allah hepimize nasip etsin inşallah canımsanslisin ben calisiyorm cok yogn, doktora zor izin aliyorm
ins cnm hayirlisi olsn.Bilirim o durumları bizde de öyleydi allah verdikten sonra her türlü veriyor allah hepimize nasip etsin inşallah canım
Canım 1 ay olmuş neredeyse sonuç ne çıktı.kızlar bugün iğneden sonra 6. gün testim böyle çıktı
iğne etkisi giderek bitiyor
sağolsun klomen çok iyi bakmış tek yumurtama
inşallah gebelik oluşmuştur
Canım 1 ay olmuş neredeyse sonuç ne çıktı.
Ben kaldım allah bağışlasın bebeğim 1 buçuk yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerede inşallahBende yarin gidicem klomen kullandim bu ay bakalim ne olucak varmi bu forma yazip ta hamilr kalanlar
Ben kaldım allah bağışlasın bebeğim 1 buçuk yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerede inşallah
Kullanmadım canım kendiliğinden çatladıCanim bugun gittim 18 mm olmus ovitrelle catlatma ignesi verdi sende catlatma ignesi kullandinmi
Kullanmadım canım kendiliğinden çatladı
İnşallah tutar Canım 19 mm di benim doktor çağırmıştı kontrole 19 mm görünce kendiliğinden çatlar iğne yapmamıza gerek yok demiştiBeni bugun icin cagirmisti catlatma ignesiyle destekliyelim dedi ins o zaman seninki ignesiz olduysa benimkide iğneyle tutar senin kaf mm di biliyomuydun cok soru sordum ama daha onceki kloken tedavimde 7 mm di en yuksegi heycandan soruyorum
İnşallah tutar Canım 19 mm di benim doktor çağırmıştı kontrole 19 mm görünce kendiliğinden çatlar iğne yapmamıza gerek yok demişti[/QUOT
Cok guzel benimkide 18 insallah tutarda hayirli haberler verebilirim cok tesekkur ederim cnm
İnşallah tutar Canım 19 mm di benim doktor çağırmıştı kontrole 19 mm görünce kendiliğinden çatlar iğne yapmamıza gerek yok demişti
Amin İnşallah canım kaç aydır istiyorsunuzCok guzel benimkide 18 insallah tutarda hayirli haberler verebilirim cok tesekkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?