• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalanlar?

:anne::KK36:
Canım sen 9 haziranda kan tahlili yaptırırsan ancak sonuç alırsın çünkü iğnenin etkisi 12 13 gün geçmiyormuş rabbim hayırlısını versin bende klomen kullandım bu ay regl günün yarın hastaneye gidicem inşallah ama aynı senin gibi 10 gündür kasıkta batma göğüste ve ucunda tarif edilemeyecek kadar ağrılar ve hassaslık var bel ağrısı zaten her ay olur bende ama bu belirtilerin hepsi klomenden kaynaklanıyor sabretmek zorundayız İnşallah gül yüzlü meleğin sımsıkı tutunur sana
İnşallah canım. Dayanamadım bi test yaptım ama varla yok arası ikinci çizgi çıktı. Resmî yükledim. Biraz daha bekleyeceğim direk kan testine gidicem. İnşallah sende hamişsindir. Beni haberdar et sonuçtan

Eklentiler

• 6E39E545-9125-41BC-BC2C-A8FBC8977180.jpeg
    6E39E545-9125-41BC-BC2C-A8FBC8977180.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 1.183
İnşallah canım. Dayanamadım bi test yaptım ama varla yok arası ikinci çizgi çıktı. Resmî yükledim. Biraz daha bekleyeceğim direk kan testine gidicem. İnşallah sende hamişsindir. Beni haberdar et sonuçtan
bende hastaneye gitttim ultrason da baktı bişey göremedi kan tahlili istedi sonuç bekliyorum 2.30 da çıkar galibaa içim içime sığmıyor canım ya.. senin silik çizgi çıkması normal canım çünkü çatlatma iğnesindede gebelik hormonu var yani şimdi güvenme hic iğne vurulduktan sonra 14. gün kan ver sen en iyisi bide bu testlere ben hiç güvenmiyorum sanki yaa

bende hastaneye gitttim ultrason da baktı bişey göremedi kan tahlili istedi sonuç bekliyorum 2.30 da çıkar galibaa içim içime sığmıyor canım ya.. senin silik çizgi çıkması normal canım çünkü çatlatma iğnesindede gebelik hormonu var yani şimdi güvenme hic iğne vurulduktan sonra 14. gün kan ver sen en iyisi bide bu testlere ben hiç güvenmiyorum sanki yaa
Öyle yapıcam canım biraz daha belliden. Senin sonuç ne çıktı? Hadi hayırlı haberler ver

Kızlar ne yaptınız? Benim bu ay yine olmadı. Dün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve kocaman bir negatif daha...

K kaleetugcee üzülme canım canını da sıkma allahım en yakın zaman da hepimizi sevindirecek inşallah Benimde adetime az kaldı normalde adetten 5 veya 6 gün önce olurdum daha olmadım bakalım hayırlısı

Canınızı sıkmayın inşallah vakti gelince olur ben de pko luyum iki ay klomen kullndım oldu. Bir de incir kürü yapmıştım hamile kaldığım ay Saraçoğlunun tarifi.

A Anneoluyorumbennnn canım ben evlendiğim ilk aylar da over vardı adet olamamıştım sonraki ay adetim düzeldi benim yumurtalarım da sorun yok da çatlamıyor işte sorun orda bakalım allahım hepimize bu mübarek günde evlatlarımızı verir inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️

İ
A Anneoluyorumbennnn canım ben evlendiğim ilk aylar da over vardı adet olamamıştım sonraki ay adetim düzeldi benim yumurtalarım da sorun yok da çatlamıyor işte sorun orda bakalım allahım hepimize bu mübarek günde evlatlarımızı verir inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️
İnşallah canım. İçinizi ferah tutun. Benim de o çatladığında gelen yapışkan akıntım hiç olmuyordu. Olduğu ay hamile kaldım. Ama ben incir kürü de yapmıştım o ay belki de o işe yaradı bilemiyorum

A Anneoluyorumbennnn canım benim de adet günüm 13 ü işte normalde hep erken olurdum bu ay daha olmadım bakalım kısmet benim de göğüs uçlarım ağrıyor belki de klomenin etkisidir bilmiyorum

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Back