• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalanlar?

Kızlar bende yeniyim. Yumurta tembelligim var. 16 aylık evliyim. Evlendiğimde ilk günler hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmamış gelişme göstermemiş 7 hafta 4 gunlukken kürtaj oldum. Kasım 17 de. Mart 14 de tekrar hamile kaldım ama daha yeni iken iş yerinde kanamam oldu düşük oldu . Onun gebelik değeri çok dusukmus. Dr sağlıklı değil ki düştü dedi. Onun üzerinden 10 ay geçti daha hamile kalamadım. Adetleri çok düzensiz oldu. Univ. Araştırmaya gittim bi daha olursa düşmesin diye yada neden öyle oluyorsa. Rahim filmi filan hep temiz. Bi genetik çıkmadı daha. Adetim 1i 56 .günü buldu bunun üzerine Dr sende yumurtada yapisiklik var dedi Univ sende yapisiklik yok rahim şekli darlığı var dedi. Ameliyat dedi onunla geçerim dedim bi bakalım sonuca göre söyleriz diyerek tatmin etmeyen cevap verdi. Özele gittim ne yapisiklik var dedi ne darlık. Darlık var diyebilmeli için 16. Ve 20 haftalık hamilelikte belli olur senin öyle haftaya gelmiş hamileliğin yok ki dedi.ama yumurta tembelliğin var dedi pco. İnofolic verdi 2 kutu bitti adet sürem uzun olurken ocak ayında 3 kere kanamam oldu 1 ayda 3 adet gibi oldu. Ilk Adet bitti 6 gun sonra 4 5 gün 2 sini oldum korktum drye gitim Dr rahim duvari zarı incelmis dedi. Primolut verdi 15 gün sürüyor bitince hasta olursun dedi . Onun bitimine 2 buçuk gün kala lekenmem oldu ama ilk 2 gün lekelenme ile 3 gün az artti 4 gün açıldı ama niyeyse rengi siyah gibi koyuydu. Bu ay banada klomen başlayacak . Yarın 4. Günü sabah akşam tok icicicem 5 gün 13 şubatta da kontrolüm var. Öyle stresli günler ki. Mevlam bize kolaylastirsin inşaallah .

Kızlar bende yeniyim. Yumurta tembelligim var. 16 aylık evliyim. Evlendiğimde ilk günler hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmamış gelişme göstermemiş 7 hafta 4 gunlukken kürtaj oldum. Kasım 17 de. Mart 14 de tekrar hamile kaldım ama daha yeni iken iş yerinde kanamam oldu düşük oldu . Onun gebelik değeri çok dusukmus. Dr sağlıklı değil ki düştü dedi. Onun üzerinden 10 ay geçti daha hamile kalamadım. Adetleri çok düzensiz oldu. Univ. Araştırmaya gittim bi daha olursa düşmesin diye yada neden öyle oluyorsa. Rahim filmi filan hep temiz. Bi genetik çıkmadı daha. Adetim 1i 56 .günü buldu bunun üzerine Dr sende yumurtada yapisiklik var dedi Univ sende yapisiklik yok rahim şekli darlığı var dedi. Ameliyat dedi onunla geçerim dedim bi bakalım sonuca göre söyleriz diyerek tatmin etmeyen cevap verdi. Özele gittim ne yapisiklik var dedi ne darlık. Darlık var diyebilmeli için 16. Ve 20 haftalık hamilelikte belli olur senin öyle haftaya gelmiş hamileliğin yok ki dedi.ama yumurta tembelliğin var dedi pco. İnofolic verdi 2 kutu bitti adet sürem uzun olurken ocak ayında 3 kere kanamam oldu 1 ayda 3 adet gibi oldu. Ilk Adet bitti 6 gun sonra 4 5 gün 2 sini oldum korktum drye gitim Dr rahim duvari zarı incelmis dedi. Primolut verdi 15 gün sürüyor bitince hasta olursun dedi . Onun bitimine 2 buçuk gün kala lekenmem oldu ama ilk 2 gün lekelenme ile 3 gün az artti 4 gün açıldı ama niyeyse rengi siyah gibi koyuydu. Bu ay banada klomen başlayacak . Yarın 4. Günü sabah akşam tok icicicem 5 gün 13 şubatta da kontrolüm var. Öyle stresli günler ki. Mevlam bize kolaylastirsin inşaallah .
. Gittiniz mi doktora

. Gittiniz mi doktora

Eserim tabi
Altı yedi inciri elinizle ikiye bölün iki bardak hazır suda ağzıkapalı 15 dk kaynatıp soğumaya bırakın. Sonra ayrı bi yerde üç havucu bi litre kadar hazır suda 20 dk kaynatın ikisi de soğuduktan sonra karıştırıp sabah akşam aç karnına birer bardak için. Bittikçe yapın. Adetin ilk günü başlayıp yirmibir gün yapılıyor
faydasi oldumu peki

Canım normal yolla derken yani hiç tedavi olmadan demek istedin sanırım. Ben 2 ay klomen kullandım en son kasımda kullandım son adet tarihim 16 aralık. Yanlış ilaç kullanımından yumurtlama tembelliğim vardı klomenle düzeldi bıraktıktan sonra hamile kaldım inşallah faydasını görürsün :) kimi arkadaşlar 1 ay sonra kalmış ama benim durum farklıydı kimyasal alımı dolayısıyla yavaşlamıştı ilacın etkisi zaten 1 yılda geçiyordu filan fistan. Hadi öbür ay hamile kalırsın inşallah
Ilacin adi neydi acaba?

Kızlar merhaba
Bende de adet düzensizliği var bebek istediğimiz için yumurtlama günlerimi takip edemiyodum yoğun ve uzun süren kanamalarım oluyo doktora gittim önce estrofem yazdı 2 hafta sonra tekrar gel dedi gittiğimde ultrasonda baktı bişey yok dedi. Duphaston yazdı hap bittikten 3-5 gün sonra adet olucaksın adetliyken gel dedi ben de bugün gittim Klomen yazdı 18 haziranda gel alttan muayene edip yumurtalık girişlerine bakıcam dedi. Sizce neden bakıcak kızlar yumurta büyümesi olup olmadığını mı kontrol edicek? Yardımcı olur musunuz lütfen

Merhabalar hamile kaldınız mı acaba?

Bende başladım tedaviye nasıl olcak cok merak içindeyim inşallah olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende pkoluyum bende klomen birde letu 5 gün boyunca kulandım ancak pekte bir faydasını göremedim enson 25 Ocak ta adet olmuş tum bu akşamda pembemsi bir damla kan geldi yani en azından düzenli adet olsam oda olmuyor ☹️

Stres yaptıgın için olmuyodur canım içini ferah tutmaya bak zor biliyorum ama yapacak bir şey yok. Allah nasip ederse olcak inşallahh

Stres yaptıgın için olmuyodur canım içini ferah tutmaya bak zor biliyorum ama yapacak bir şey yok. Allah nasip ederse olcak inşallahh
İnşaallah ama zor gibi inşallah olur yarabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah 🤲

Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kaldınız? Başarı yüzdesi nedir? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende aynıyım canım hamile kaldın milii

Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kaldınız? Başarı yüzdesi nedir? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hamile kaldın miii

Canım bu belirtiler kısmını bence geç çünkü kişiden kişiye değişiyor. Benim adet öncesi belirtilerim şöyledir ve hiç şaşmaz
- aşırı karın ağrısı ve ishal ya da kabız
- bel ağrısı buna bağlı mide bulantısı baş dönmesi
- iştah artması
- halsizlik uyku ve aşırı üşüme(yaz bile olsa)
- göğüs şişmesi, göğüs ucu şişmesi
- kasıklarda dayanılmayacak kadar ağrı( günde 3 tane hap içerim ya da hastanelik olurum) kasıklarımda ağrıda 3 taraflı olur sağ,sol, orta
Gelelim hamilelik belirtilerine,
-yukardakilerin hepsi :KK70: sadece kasık ağrım orta ve sol taraflıydı. Ben ordan şüphelendim. Birde iştahım çok artmamıştı. Geri kalanların hepsi birebir aynıydı. Adet gününde idrar testi yaptım negatifti ilaç içicektim kardeşim kurt düşürdü kan testi yaptırdım 141.7 çıktı. Kimisinde hiç belirti olmuyor kimisinde daha da çok belirti oluyor. Kimisinde kanaması oluyor. Yani bilemiyorsun aynı olmuyor genelde en güzeli adet tarihinde kan testi yaptır.
Merhabalar Canım umarım mesajımı görüp yanıtlarsın :ben de adete 5-3ve 2gun kala idrar testi yaptım hep negatıf .bugun regl günüm ama gelen giden yok .regl günü idrqrdq negatıfı görüp benı hamile olman benı umutlandırdı acıkcası .ben de klomen kullandım ama Dr um kendılıgınden çatlamasını istıyorum deyip iğne vermedi .hic gebelik belirtim de yok adetim de hiç şaşmaz .sana sorum su : sen Dr kontrolünde mi ılıskı yaşadın yani günleri Dr mu söyledi takıp edıldın mi ? Sunu anlamaya calısıyorum geç döllenme olabılır mi sende? Adet günü idrarda çıkmaması çok şaşırtıcı

Back