• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalanlar?

Canım normal yolla derken yani hiç tedavi olmadan demek istedin sanırım. Ben 2 ay klomen kullandım en son kasımda kullandım son adet tarihim 16 aralık. Yanlış ilaç kullanımından yumurtlama tembelliğim vardı klomenle düzeldi bıraktıktan sonra hamile kaldım inşallah faydasını görürsün :) kimi arkadaşlar 1 ay sonra kalmış ama benim durum farklıydı kimyasal alımı dolayısıyla yavaşlamıştı ilacın etkisi zaten 1 yılda geçiyordu filan fistan. Hadi öbür ay hamile kalırsın inşallah

Canım klomeni nasıl kullandın adetin kaçıncı günü ve ilişki hangi gün oldu

Canım klomeni nasıl kullandın adetin kaçıncı günü ve ilişki hangi gün oldu
Ben adetin 5.günü kullandım 5 gün hergün bir tane ama ben klomeni kullandıktan sonra ki ay hamile kaldım. Birlikte olduğumuz zaman da adetin 8.günü 15.günü 18 Ve 19. Günü sonrasında yeniden adet tarihime yakın zamanlarda yani 29. Günde filan olduk yumurta çatlamam 18.gün (hem adet düzenime göre hemde hesaplamamıza göre 18’i)

2B7B748F-9430-40B6-BEBC-1A3A35A7A11E.jpeg
Olur inşallah daha yenisin benim de 1 yıl oldu seninde mi yumurtan çatlamıyor
Evet
Çatlatmak için bi kür Buldum
Hazır reglken yapıyım bari hiç içimden de gelmiyo
Sen de yap istersen

Eki Görüntüle 2156403
Evet
Çatlatmak için bi kür Buldum
Hazır reglken yapıyım bari hiç içimden de gelmiyo
Sen de yap istersen
Canım ben adet olmadım eğer olursam yapıcam bakalım geçen ay 13 ünde adet oldum normalde hep gününden 5 gün önce oluyordum daha olmadım o kürü biliyordum bende sana diyecektim sen benden önce davrandın ☺️

Kızlar ben hasta oldum. Bu ayda olmadı doktora gittim ve ne yazıkki kist oluşmuş çatlamamış yumurta. Doğum kontrol hapı verdi doktor ama bilemedim içsem mi içmesem mi? Tavsiyeleriniz nedir

canım bazı yerlerde adetliyken için diyorlar bazı yerlerde de adet bitince 21 gün için diyorlar

Kızlar ben hasta oldum. Bu ayda olmadı doktora gittim ve ne yazıkki kist oluşmuş çatlamamış yumurta. Doğum kontrol hapı verdi doktor ama bilemedim içsem mi içmesem mi? Tavsiyeleriniz nedir
Canım soğan kürü yap istersen o iyi geliyormuş içebilirsen eğer

Kızlar bende hasta oldum bu ay da olmadı çok kafaya mı takıyoruz acaba ondan mı olmuyor anlamadım

kizlar bende temmuzda klomen e baslicam. amh degerim cok iyi ilaci nasil baslicam acaba
Canım doktorum bana adetimin 4 günü başlattı ama bazıları 5 gün başlıyor bazıları da 3. Gün başlıyor ama doktor yönlendiriyor seni şu gün başla ben sabah akşam içtim 5 gün sadece ama sonuç negatif oldu hayırlısı artık napalım

Canım doktorum bana adetimin 4 günü başlattı ama bazıları 5 gün başlıyor bazıları da 3. Gün başlıyor ama doktor yönlendiriyor seni şu gün başla ben sabah akşam içtim 5 gün sadece ama sonuç negatif oldu hayırlısı artık napalım
anladim cnm saglik olsn. peki yumurta buyuklugu icin ne zamaan cagirio

Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kaldınız? Başarı yüzdesi nedir? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim meraba rabbimden dilegim kim istiyorsa evlat yuzu rabbim bizlere isteyen herkeze nasip etsin ben gecen sene 2 ay klomen 3.ay serophone ve gida tekviyesi kullandim evet hamile kaldim ama 16 gun karnimda durdu bebegim 2 aylikken dusuk yaptim 6 Y korundum bi daha da olmadi ben her ay 35 gunde biradet olurdum ama bu ay 35 gun oldu gelmedi ustune 21gun gecikmem var simdi kalkip hastneye gidicem allah izin verirse

anladim cnm saglik olsn. peki yumurta buyuklugu icin ne zamaan cagirio
Canım 11. Gün çağırdı beni adetim 13 mayıstı 24 mayısta gel dedi ilişki günleri önerdi verdiği günlerde ilişkiye gidiceksin dedi bende çatlama iğnesi vurmuycak mısınız dedim gerek Yok diyip göndermişti

Canım 11. Gün çağırdı beni adetim 13 mayıstı 24 mayısta gel dedi ilişki günleri önerdi verdiği günlerde ilişkiye gidiceksin dedi bende çatlama iğnesi vurmuycak mısınız dedim gerek Yok diyip göndermişti
hamile kalabildinmi peki cnm.

Back