• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalanlar?

hamile kalabildinmi peki cnm.
Yok kalmadım canım hayırlısı dedim bu ay da doktora gitmedim klomen hormon ilaçı olduğu için gebelik belirtisi gibi belirtiler veriyor insanın canını da sıkıyor işte ama herkeste aynı olacak değil inşallah sen kalırsın bir de incir ve havuç kürü dene o dA iyi diyorlar bence stres var hepimizde ondan olmuyor

Yok kalmadım canım hayırlısı dedim bu ay da doktora gitmedim klomen hormon ilaçı olduğu için gebelik belirtisi gibi belirtiler veriyor insanın canını da sıkıyor işte ama herkeste aynı olacak değil inşallah sen kalırsın bir de incir ve havuç kürü dene o dA iyi diyorlar bence stres var hepimizde ondan olmuyor
cnm bende pcos hastasiiym. hurma poleni deniyorum bu ay

cnm bende pcos hastasiiym. hurma poleni deniyorum bu ay
Canım bende evlendiğim ilk aylarında sağ yumurtalığım da miyom vardı adet olamıyordum sonra doktora gittim çok küçük miyom kistin var adetle atarsın bende arada soğan suyu içtim şuan temiz yumurtalıklarım rahmin de temiz dedi doktor klomen vermişti olmadı işte belki stresten diyorum artık

Canım bende evlendiğim ilk aylarında sağ yumurtalığım da miyom vardı adet olamıyordum sonra doktora gittim çok küçük miyom kistin var adetle atarsın bende arada soğan suyu içtim şuan temiz yumurtalıklarım rahmin de temiz dedi doktor klomen vermişti olmadı işte belki stresten diyorum artık
calisiomusun cnm bi yerde. bende skgan kurunu icemedim. mide rahatszlgmdan dolayi

kızlar bugün iğneden sonra 6. gün testim böyle çıktı

iğne etkisi giderek bitiyor

sağolsun klomen çok iyi bakmış tek yumurtama

inşallah gebelik oluşmuştur

Eklentiler

• D654CF9B-C12B-453B-BA32-8DC2A2D9C6C3.jpeg
    D654CF9B-C12B-453B-BA32-8DC2A2D9C6C3.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 446
Kullanmadım canım kendiliğinden çatladı

Beni bugun icin cagirmisti catlatma ignesiyle destekliyelim dedi ins o zaman seninki ignesiz olduysa benimkide iğneyle tutar senin kaf mm di biliyomuydun cok soru sordum ama daha onceki kloken tedavimde 7 mm di en yuksegi heycandan soruyorum

Beni bugun icin cagirmisti catlatma ignesiyle destekliyelim dedi ins o zaman seninki ignesiz olduysa benimkide iğneyle tutar senin kaf mm di biliyomuydun cok soru sordum ama daha onceki kloken tedavimde 7 mm di en yuksegi heycandan soruyorum
İnşallah tutar Canım 19 mm di benim doktor çağırmıştı kontrole 19 mm görünce kendiliğinden çatlar iğne yapmamıza gerek yok demişti

Back