- 12 Ağustos 2015
- 712
- 470
- 103
- 37
- Konu Sahibi Happymarried
-
hayır iğne olmadım, 17 ile 19 günüydü ,geç döllenme olmuş,hatta o ay ben ümitsizdim tarihi kaçırdık diye, gebelik süremde de mesela 2 hafta geriden hesaplandı,, son adet tarihin baz alınıyor,benm ki 2 hafta sonrasıydı demem o ki Allah nasip edecekse oluyor:)ben de burda okumuştum ilk kullandım hamile kaldım yazanları, abartı sanmıştım inanın ozamn mutlka olcak Allah'ın izniyle, sevgiler:)Slm senin adına sevindim birşey sormak istiyorum klomen kullanınca çatlatma iğnesi oldun mu ve kaçıncı günleri ilişki oldu hatırlıyormusun
İnşallah bu ay nasip olur sağlıklı bir şekilde olması da önemli tabi bakalım bekleyip göreceğiz teşekkürler cvbın için:)hayır iğne olmadım, 17 ile 19 günüydü ,geç döllenme olmuş,hatta o ay ben ümitsizdim tarihi kaçırdık diye, gebelik süremde de mesela 2 hafta geriden hesaplandı,, son adet tarihin baz alınıyor,benm ki 2 hafta sonrasıydı demem o ki Allah nasip edecekse oluyor:)ben de burda okumuştum ilk kullandım hamile kaldım yazanları, abartı sanmıştım inanın ozamn mutlka olcak Allah'ın izniyle, sevgiler:)
Benim ilk kullanmam.O kadar inanarak içtim ki şuan hamile olduğuma eminin o kadar çok inandım. Adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum hemen test yapayım diye. Benimle beraber eşim de inandı. Test yaptığım da ailemin yanında olacağım büyük ihtimalle eşim o kadar inanmış ki ya ben sevincimi kimle paylasacam diyor. Ve rüyada gördüm zaten. İnşallah benimde ilk ayimda olumlu sonuç olur .hayır iğne olmadım ,kolmen kullandım bir defa ,,o ay tam adet tarihimde adet oldum 2.günü gene kanama geliyor ama ağrılı böyle bayaa, hemen acile gittik (ben adet sancısı adet olduğumdan diye düşünürken )dr siz sanırım düşük yapıyorsunuz dedi kan aldılar beta hcg baktılar bende bi duygu karmaşası oldu falan uazatmayaım eretsi günler dr gittim dış gebelik tir dedi vs.vs normalbi gebelikti ama ben de de rahim ağzı yetmezliği varmış öncesinde bilmiyordum,bebeğimi o sebepten 18. haftada kaybettim şuan tekrar hamile kalmak istyiyorum ,hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah diye dua ediyorum artık
inşallah tüm isyenlere nasip olsun bize de, ne demek rica ederimİnşallah bu ay nasip olur sağlıklı bir şekilde olması da önemli tabi bakalım bekleyip göreceğiz teşekkürler cvbın için:)
inşallah canım inşallah, bende tekrar hamile kalmaya çalışcam inşallah olur:)Benim ilk kullanmam.O kadar inanarak içtim ki şuan hamile olduğuma eminin o kadar çok inandım. Adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum hemen test yapayım diye. Benimle beraber eşim de inandı. Test yaptığım da ailemin yanında olacağım büyük ihtimalle eşim o kadar inanmış ki ya ben sevincimi kimle paylasacam diyor. Ve rüyada gördüm zaten. İnşallah benimde ilk ayimda olumlu sonuç olur .
İnşallah olur canım amininşallah canım inşallah, bende tekrar hamile kalmaya çalışcam inşallah olur:)
Cnm oyle deme bende bu ay ilk defa ilacsiz takip edeyim dedim adetin 23. Gunu 16 mm olmus 3 gun snra tekrar gttm 19 mm. 5 hazranda ovirelle igne oldum. pcos olanlar cok gec yumurtluyor olbliriz takip ettirin derimBeni çağırmadı doktorun yumurta takibine bu saatten sonra gitsem de ise yaramaz adetin 21.günündeyim zaten
Bence benim yumurtlamam oldu çünkü karnım agridi akintim olduCnm oyle deme bende bu ay ilk defa ilacsiz takip edeyim dedim adetin 23. Gunu 16 mm olmus 3 gun snra tekrar gttm 19 mm. 5 hazranda ovirelle igne oldum. pcos olanlar cok gec yumurtluyor olbliriz takip ettirin derim
Fazlasiyla duzensiz.evlenmeden once yilda bir iki kere kendiliginden oluyodu.doktora gidip duzensiz deyince dogum kontrol hapi veriyodu.o zamanlar hap bitince geliyodu bi de o kadarAdetleriniz düzensiz mi peki
Benim de düzensiz ama o kadar değil hiç hap kullanmadım bazen 40 günde bazen tam vaktinde bazen 3 ayda olurFaz
Fazlasiyla duzensiz.evlenmeden once yilda bir iki kere kendiliginden oluyodu.doktora gidip duzensiz deyince dogum kontrol hapi veriyodu.o zamanlar hap bitince geliyodu bi de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?