Klomen ile hamile kalanlar ?

Slm senin adına sevindim birşey sormak istiyorum klomen kullanınca çatlatma iğnesi oldun mu ve kaçıncı günleri ilişki oldu hatırlıyormusun
hayır iğne olmadım, 17 ile 19 günüydü ,geç döllenme olmuş,hatta o ay ben ümitsizdim tarihi kaçırdık diye, gebelik süremde de mesela 2 hafta geriden hesaplandı,, son adet tarihin baz alınıyor,benm ki 2 hafta sonrasıydı demem o ki Allah nasip edecekse oluyor:)ben de burda okumuştum ilk kullandım hamile kaldım yazanları, abartı sanmıştım inanın ozamn mutlka olcak Allah'ın izniyle, sevgiler:)

İnşallah bu ay nasip olur sağlıklı bir şekilde olması da önemli tabi bakalım bekleyip göreceğiz teşekkürler cvbın için:)

Benim ilk kullanmam.O kadar inanarak içtim ki şuan hamile olduğuma eminin o kadar çok inandım. Adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum hemen test yapayım diye. Benimle beraber eşim de inandı. Test yaptığım da ailemin yanında olacağım büyük ihtimalle eşim o kadar inanmış ki ya ben sevincimi kimle paylasacam diyor. Ve rüyada gördüm zaten. İnşallah benimde ilk ayimda olumlu sonuç olur .

inşallah canım inşallah, bende tekrar hamile kalmaya çalışcam inşallah olur:)

Beni çağırmadı doktorun yumurta takibine bu saatten sonra gitsem de ise yaramaz adetin 21.günündeyim zaten
Cnm oyle deme bende bu ay ilk defa ilacsiz takip edeyim dedim adetin 23. Gunu 16 mm olmus 3 gun snra tekrar gttm 19 mm. 5 hazranda ovirelle igne oldum. pcos olanlar cok gec yumurtluyor olbliriz takip ettirin derim

Cnm oyle deme bende bu ay ilk defa ilacsiz takip edeyim dedim adetin 23. Gunu 16 mm olmus 3 gun snra tekrar gttm 19 mm. 5 hazranda ovirelle igne oldum. pcos olanlar cok gec yumurtluyor olbliriz takip ettirin derim
Bence benim yumurtlamam oldu çünkü karnım agridi akintim oldu

Faz

Fazlasiyla duzensiz.evlenmeden once yilda bir iki kere kendiliginden oluyodu.doktora gidip duzensiz deyince dogum kontrol hapi veriyodu.o zamanlar hap bitince geliyodu bi de o kadar
Benim de düzensiz ama o kadar değil hiç hap kullanmadım bazen 40 günde bazen tam vaktinde bazen 3 ayda olur

BEnim de adetim düzensiz bazen 40 gün de bir, bazen gayet düzenli bu ay da mesela 5 gün geçti ama inşallah gelmez, merakla bekliyorum

Kizlar ben pko hastasiyim 1.5 yillik evliyim bebek istiyorduk doktorum klomen ve estrofem verdi ilk kutumdu klomenin son gunu gittim yumurtan olgunlasmamis ama olgunlasacak adetin bir gun bile gecerse haberim olsun dedi 21inde pazartesi gunu olmam lazimdi olmadim bugun gitttim ultrasonla bakti kesecik görünüyor dedi goruyorum dedi yNi resminu falan cekti bana gosterdi burda dedi bi de kanina bakalim dedi kan verdim yarin cikacak sonucu eve gelince idrar testi yaptim negatif cikti sizce hamioe miyimm

Merhaba arkadaşlar. Banada pko teşhisi kondu 3 ay boyunca inofolic combi kullandım ama sonuç alamadım. 4. Ay doktorumun önerisi ile klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Allah' a sonsuz şükürler olsun hamileyimmm Allah'ım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyen kardeşlerimede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

eşime doktor serophene verdi ama piyasa da bulunmuyor üretilmiyormuş ilac heryerde klomen var
ne dense özellikle bulacaksınız dendi.
yardımcı olabilecek varsa bir şekilde bana ulaşırsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…