Klomen ile hamile kalanlar ?

Bende pko hastasiyim bu ay Klomen kullandım inofolic tozda beraberinde ama oruç olduğu için inofoligi düzenli içemedim doktor yumurtalarin gelişmiyor demişti bu ilaçları verdi adet biter bitmez gün aşırı ilişki dedi. Uymaya çalışıyoruz ama bana çatlama iğnesinden bahsetmedi

Klomen kullandiktan sonra yumurta takibi yapilmasi gerekiyor kiste donusme ihimali cok yuksek aman dikkat ben ilac bittikten sonra 1 gun arayla kontrole gittim ve boyutunu ölçtük her seferinde 20 mm civarinda oldugunda igneyi vurundum ve 36 saat sonra iliski dedi devaminda gun aşırı diye bide su var tabi 2.ayimda cok yumurtam oluştu ikiz cok istememe ragmen çoğul gebelik olur diye igneyi vurdurmadi kendiglinden catlamasini bekledik

Beni çağırmadı doktorun yumurta takibine bu saatten sonra gitsem de ise yaramaz adetin 21.günündeyim zaten

ben hiç klomen kullanmadım çocuğumuz yok ama problemler eşimde bende PCO luyum çok üzerine düşemedim eşimin durumunun düzelmesini bekliyoruz
Geçmiş olsun ama pko olduğun için seninde tedaviye ihtiyacın olacaktır diye düşünüyorum zor bu pko hastalığı Allah hepimize yardım etsin

Geçmiş olsun ama pko olduğun için seninde tedaviye ihtiyacın olacaktır diye düşünüyorum zor bu pko hastalığı Allah hepimize yardım etsin
Söyle benim hormonların da problem yok sadece ultrason da görüntü var haklısınız belkide ben üzerine düşmedim hiç bir gebelik kaybım var

Söyle benim hormonların da problem yok sadece ultrason da görüntü var haklısınız belkide ben üzerine düşmedim hiç bir gebelik kaybım var
Benimde hormonlarım da problem yok kilo problemimde tüylenmem de yok sadece polikistik over görüntüsü var. Zaten doktor aynen su kelimeyi kullanıyor overlar pko görünümünde

görünen hiç bir sıkıtı yokken 1.5-2 yıla yakın gebelik oluşmadı, dr kilo versen iyi olur diyordu sonuda veremedim(85 kilo) klomen verdi ayyy birinci kullanımda hamileydim :)
Slm senin adına sevindim birşey sormak istiyorum klomen kullanınca çatlatma iğnesi oldun mu ve kaçıncı günleri ilişki oldu hatırlıyormusun

Çok güzel. Klomen kullanınca kontrollere gittin mi veya catlatma iğnesi vuruldun mu
hayır iğne olmadım ,kolmen kullandım bir defa ,,o ay tam adet tarihimde adet oldum 2.günü gene kanama geliyor ama ağrılı böyle bayaa, hemen acile gittik (ben adet sancısı adet olduğumdan diye düşünürken )dr siz sanırım düşük yapıyorsunuz dedi kan aldılar beta hcg baktılar bende bi duygu karmaşası oldu falan uazatmayaım eretsi günler dr gittim dış gebelik tir dedi vs.vs normalbi gebelikti ama ben de de rahim ağzı yetmezliği varmış öncesinde bilmiyordum,bebeğimi o sebepten 18. haftada kaybettim şuan tekrar hamile kalmak istyiyorum ,hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah diye dua ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…