- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 30
- Konu Sahibi Happymarried
-
Valla en yuksek doza kadar kullandim ama bana misin demedi canim iğneye gectik iki haftadr iğnr yapiyorum kendime.klomen insallah sana yarar da gerek kalmaz fazlasina.Allah gonlune gore versinHiç kimse yok mu klomenle hamile kalan lütfen bizimle paylaşım
Amin inşallah. Senin neyin var canım. İnşallah ise yarar çok ümitle içmiştim ilaçlarıValla en yuksek doza kadar kullandim ama bana misin demedi canim iğneye gectik iki haftadr iğnr yapiyorum kendime.klomen insallah sana yarar da gerek kalmaz fazlasina.Allah gonlune gore versin
Valla canm ben ilk gebeliğim de klomen tedavisi görmüştüm ama o zamanlar hap in adı serophene idi şimdi klomen oldu bende iğne vurulmuşum ilk ayı tutmadi 2. Ayında hamile kalmistim şimdi yine tedavi görüyorum mayıs ayında iğne vuruldum ama tutmadı bu 2 . Ayim yarın ilaca basliycam inşallah bu ay olur tutar yaMerhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim ve pko hastasiyim bu ay tedaviye başladık Klomen ve inofolic kullandım günde iki defa. Acaba Klomen kullanıp hemen olumlu cevap alan oldu mu ? Bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız bize yardımcı olurmusunuz
Canım inşallah. İlk ay hamile kalanlar çok olmuş diye duymuştum bende inşallah ise yarar senin rahatsızlığın neydiValla canm ben ilk gebeliğim de klomen tedavisi görmüştüm ama o zamanlar hap in adı serophene idi şimdi klomen oldu bende iğne vurulmuşum ilk ayı tutmadi 2. Ayında hamile kalmistim şimdi yine tedavi görüyorum mayıs ayında iğne vuruldum ama tutmadı bu 2 . Ayim yarın ilaca basliycam inşallah bu ay olur tutar ya
Canım inşallah. İlk ay hamile kalanlar çok olmuş diye duymuştum bende inşallah ise yarar senin rahatsızlığın neydiValla canm ben ilk gebeliğim de klomen tedavisi görmüştüm ama o zamanlar hap in adı serophene idi şimdi klomen oldu bende iğne vurulmuşum ilk ayı tutmadi 2. Ayında hamile kalmistim şimdi yine tedavi görüyorum mayıs ayında iğne vuruldum ama tutmadı bu 2 . Ayim yarın ilaca basliycam inşallah bu ay olur tutar ya
Yumurta tembelliği canm benimkiCanım inşallah. İlk ay hamile kalanlar çok olmuş diye duymuştum bende inşallah ise yarar senin rahatsızlığın neydi
Benimde yumurtalarım pko görünümünde benimde yumurtalarım büyümüyorYumurta tembelliği canm benimki
Canm geçmiş olsun inşallah ilaçlardan iyi sonuç alirsinBenimde yumurtalarım pko görünümünde benimde yumurtalarım büyümüyor
Amin inşallahCanm geçmiş olsun inşallah ilaçlardan iyi sonuç alirsin
Klomen kullandım ve üçüncü kullanmadan sonra hamile kaldım. Allah gönlünüze göre ve hayırlı sonuçlar versin inşaallahMerhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim ve pko hastasiyim bu ay tedaviye başladık Klomen ve inofolic kullandım günde iki defa. Acaba Klomen kullanıp hemen olumlu cevap alan oldu mu ? Bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız bize yardımcı olurmusunuz
Amin inşallah çatlama iğnesi kullandınız mi peki ve sizin ne rahatsızlığınız vardıKlomen kullandım ve üçüncü kullanmadan sonra hamile kaldım. Allah gönlünüze göre ve hayırlı sonuçlar versin inşaallah
Polikistik over vardı bende. Evliliğimin ilk iki yılında ciddi tedavi de görmedim korunmadım da. Çatlatma iğnesi olmadım. Doktor üç kez deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz dedi, üçüncüde oldu.Amin inşallah çatlama iğnesi kullandınız mi peki ve sizin ne rahatsızlığınız vardı
Benimde polikistik over aynı sorun var . Hormonlarım düzgün kilo problemimde yok inşallah olurPolikistik over vardı bende. Evliliğimin ilk iki yılında ciddi tedavi de görmedim korunmadım da. Çatlatma iğnesi olmadım. Doktor üç kez deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz dedi, üçüncüde oldu.
Olur Allah'ın izniyle. Rabbim herkesi sevindirsin. AminBenimde polikistik over aynı sorun var . Hormonlarım düzgün kilo problemimde yok inşallah olur
Amin inşallahOlur Allah'ın izniyle. Rabbim herkesi sevindirsin. Amin
Canm kilo hamile kalmaya engel degilki sadece hamile ikendi kilo alınıyor ya anne bebek açısından olumsuzluklarnicin kilo almayın diyor doktorlar ama ne yazık ki ben biraz kilolu yum ama doktorum kesinlikle engel değil dediBenimde polikistik over aynı sorun var . Hormonlarım düzgün kilo problemimde yok inşallah olur
Pko hastalığında engel olduğunu söyledi bana doktor. Hayırlısı karnimda ve kasiklarimda batma lar var neden oluyor biliyor musun çok ağrıyorCanm kilo hamile kalmaya engel degilki sadece hamile ikendi kilo alınıyor ya anne bebek açısından olumsuzluklarnicin kilo almayın diyor doktorlar ama ne yazık ki ben biraz kilolu yum ama doktorum kesinlikle engel değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?