Klomen ile hamile kalanlar ?

Happymarried

Ertuğrul Yiğit
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
604
537
53
30
Merhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim ve pko hastasiyim bu ay tedaviye başladık Klomen ve inofolic kullandım günde iki defa. Acaba Klomen kullanıp hemen olumlu cevap alan oldu mu ? Bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız bize yardımcı olurmusunuz

Valla en yuksek doza kadar kullandim ama bana misin demedi canim iğneye gectik iki haftadr iğnr yapiyorum kendime.klomen insallah sana yarar da gerek kalmaz fazlasina.Allah gonlune gore versin
Amin inşallah. Senin neyin var canım. İnşallah ise yarar çok ümitle içmiştim ilaçları

Valla canm ben ilk gebeliğim de klomen tedavisi görmüştüm ama o zamanlar hap in adı serophene idi şimdi klomen oldu bende iğne vurulmuşum ilk ayı tutmadi 2. Ayında hamile kalmistim şimdi yine tedavi görüyorum mayıs ayında iğne vuruldum ama tutmadı bu 2 . Ayim yarın ilaca basliycam inşallah bu ay olur tutar ya

Canım inşallah. İlk ay hamile kalanlar çok olmuş diye duymuştum bende inşallah ise yarar senin rahatsızlığın neydi

Canım inşallah. İlk ay hamile kalanlar çok olmuş diye duymuştum bende inşallah ise yarar senin rahatsızlığın neydi

Klomen kullandım ve üçüncü kullanmadan sonra hamile kaldım. Allah gönlünüze göre ve hayırlı sonuçlar versin inşaallah

Polikistik over vardı bende. Evliliğimin ilk iki yılında ciddi tedavi de görmedim korunmadım da. Çatlatma iğnesi olmadım. Doktor üç kez deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz dedi, üçüncüde oldu.
Benimde polikistik over aynı sorun var . Hormonlarım düzgün kilo problemimde yok inşallah olur

Benimde polikistik over aynı sorun var . Hormonlarım düzgün kilo problemimde yok inşallah olur
Canm kilo hamile kalmaya engel degilki sadece hamile ikendi kilo alınıyor ya anne bebek açısından olumsuzluklarnicin kilo almayın diyor doktorlar ama ne yazık ki ben biraz kilolu yum ama doktorum kesinlikle engel değil dedi

Canm kilo hamile kalmaya engel degilki sadece hamile ikendi kilo alınıyor ya anne bebek açısından olumsuzluklarnicin kilo almayın diyor doktorlar ama ne yazık ki ben biraz kilolu yum ama doktorum kesinlikle engel değil dedi
Pko hastalığında engel olduğunu söyledi bana doktor. Hayırlısı karnimda ve kasiklarimda batma lar var neden oluyor biliyor musun çok ağrıyor

3 kez klomen ve catlatma ignesi kullandim beraberinde inofolic combi toz olandan gunde 3 tane ve sonrasinda folidoce 28 tablet kullandim pcosluyum yumurta tembelligi var hsg temiz cikti esimde de sıkıntı yok ama sonuc alamadim henüz bu ay kist olustu hsgden sonra ilac kullanmamama ragmen bu yuzden ara vermek zorunda kaldim temmuzda yeniden baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…