- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi kaleetugcee
-
Bugün olmam lazımdı 2 gün bekleyip test yaptıktan sonra doktora girmeyi düşünüyorum sende karın ağrısı varmıydı birde tarnusal yerine soğan kürü yapsanaBende bu ay klomen kullandım.
Ayın 11 adet günümdü ama hala olmadım.
Doktor 10 gün sonra gel demişti ve ben bugün gittim. Maalesef büyük bir kist oluşmuş. Doktor öncelikle o kisti yok etmek lazım dedi. Tarlusal yazdı.
Eğer negatif sonuç aldıysan ve günün de geçiyorsa şayet, bekleme bir an önce doktora git derim
İlaç kullanırken bitkisel ilaç kullanmak, kullandıgım ilaçların etkisini alabilir dedi arkadaşım. (Arkadaşımda doktor,ondan bilgisine güveniyorumBugün olmam lazımdı 2 gün bekleyip test yaptıktan sonra doktora girmeyi düşünüyorum sende karın ağrısı varmıydı birde tarnusal yerine soğan kürü yapsana
Benim belirtim yok kasık ağrım arada tekliyor ben geçen ay adet olmadım soğan kürü sayesinde oldum ondan dedim faydasını gördüm yaniİlaç kullanırken bitkisel ilaç kullanmak, kullandıgım ilaçların etkisini alabilir dedi arkadaşım. (Arkadaşımda doktor,ondan bilgisine güveniyorum) Ama şuanda klomen kullanmadıgım için, sogan kürünü yapmayı düşünüyorum
Bende kasık agrısı oldu. Ben öyle adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşamayan birisi olarak bu ay göğüs agrısı çekiyorum
Adet olmadan sogan kürüne başlanabiliyor mu ki? Adet olduğum zaman 2ci klomen tedavisine geçilecek bende çünkü.Benim belirtim yok kasık ağrım arada tekliyor ben geçen ay adet olmadım soğan kürü sayesinde oldum ondan dedim faydasını gördüm yani
Bende ilaç kullanma tarafdarı değilim.Kolay kolay doktora gitmem. İlaç ASLA kullanmam.En son yıllar önce midem için agır tedavi uygulandığında kullanmıştım ilacı.(Ondan sonra kullandığımı hatırlamıyorum)AMA malesef doktorum, tek çare bu ilaçlar dedi.Ya ilaç yada tüp bebek dedi.Bende ilaç kullanmayı tercih ettimDoktor geçen ay bana tarnusal verdi bende onun yerine soğan kürü yaptım 72 gün adet olamadım ilaç kullanma taraftarı değilim klomen ve folikasit 1 aydır kullanıyorum soğan kürünün çok faydası oldu bana ondan dedim ama sen yapma klomen kullanacaksın
Anladım canım bende dediklerini düşündüm doktora gitme kararı aldım salı gününe gitcem bakalım ne diyorBende ilaç kullanma tarafdarı değilim.Kolay kolay doktora gitmem. İlaç ASLA kullanmam.En son yıllar önce midem için agır tedavi uygulandığında kullanmıştım ilacı.(Ondan sonra kullandığımı hatırlamıyorum)AMA malesef doktorum, tek çare bu ilaçlar dedi.Ya ilaç yada tüp bebek dedi.Bende ilaç kullanmayı tercih ettim
Midem'de kitle vardı. İlaçlarla tedavi oldum ama geçmemişti.Bitkisel tedaviyi vesile kıldı RABBİM,bu sene o kitlenin kaybolduğunu ögrendim.
Aslında en güzeli doğal tedavi ama benim gibi yaş faktörü ortada olan kişiler için, ZAMAN çok önemli maalesef
Her ikisi de kaliteli ise, ikizlere hamile kalırsınKızlar klomen 2 tane yum büyütse mesela bunların biri 12. Gün biri 17. Günde çatlar mı ? Farklı zamanlarda yani ? Eğer öyle olursa bat hangisine göre olur ?
Ya bisey sorucam benim 1 kızım var ve 2 yıldır spral vardı geçen ay çıkardım ve yumurtlama günümü sordum doktora doktor baktı yumurtlamıyorsun dedi klomen verdi bidahaki ay gel dedi ve folik asit verdi pco dediginiz şey mi aceba benimkide aslında klimanda kist yapiyo diyolar kullanmak istemiyorm bence doktorda bi sıkıntı var dimi yorumları i bekliyorm ilk bebeğin korunarak oldu hemdeMerhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kalanlar oldu? Başarı yüzdesi kaçtır? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Polikistikover sendromu deniyor canım pco ya. Yumurtlama olmuyor yada nadir oluyor. Klomen doktor kontrolünde kullanılmaz ise kist e dönüşür canım. Doktorun verdiyse kullan. Ama ikinci çocuğu daha beklerim dersen hiç tedaviye bulaşma. Zamana bırakYa bisey sorucam benim 1 kızım var ve 2 yıldır spral vardı geçen ay çıkardım ve yumurtlama günümü sordum doktora doktor baktı yumurtlamıyorsun dedi klomen verdi bidahaki ay gel dedi ve folik asit verdi pco dediginiz şey mi aceba benimkide aslında klimanda kist yapiyo diyolar kullanmak istemiyorm bence doktorda bi sıkıntı var dimi yorumları i bekliyorm ilk bebeğin korunarak oldu hemde
Ya ben bugün doktora gittim doktor yumurtan 23 cm dedi yarın için çatlarla iğnesi verdi ama eşim il dışına çıktı doktor ilişkide önerdi iğne yapmasam kist falan olurmuPolikistikover sendromu deniyor canım pco ya. Yumurtlama olmuyor yada nadir oluyor. Klomen doktor kontrolünde kullanılmaz ise kist e dönüşür canım. Doktorun verdiyse kullan. Ama ikinci çocuğu daha beklerim dersen hiç tedaviye bulaşma. Zamana bırak
Benimde aynı olacak sanırım eşimin yurt dışına çıkışı tam o zamana denk geliyoYa ben bugün doktora gittim doktor yumurtan 23 cm dedi yarın için çatlarla iğnesi verdi ama eşim il dışına çıktı doktor ilişkide önerdi iğne yapmasam kist falan olurmu
Ay hadi ya ama bugün öğlen belim çok ağrıyordu bide hafif akinndım oldu bel ağrım hala var hafiften ama çatlamış olabilirmiBenimde aynı olacak sanırım eşimin yurt dışına çıkışı tam o zamana denk geliyoeğer yumurtan kendi kendine çatlamazsa kist oluyormuş sanırım
Akıntıda değişim ve koyulaşma olunca çatladı diyolar genelde bende ilk kez kullanıcam klomen deneyimim yok ama hep böyle okudum sen garantiye almak için yaptır iğneni benceAy hadi ya ama bugün öğlen belim çok ağrıyordu bide hafif akinndım oldu bel ağrım hala var hafiften ama çatlamış olabilirmi
ne jeli canım???Bende cok baktım buralara tedavi sırasında ama doktorun verdi mi blmiyorm ama benim bebeğimin tutmasının en büyük sebebi sanırım doktorumun verdiği bir jel vardı o sana oyle bişey verdi mi
Crinone jel diye bişey bebeğin tutunmasında çok büyük rolü varmış canımne jeli canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?