- 17 Kasım 2017
- 68
- 15
- 8
- 29
- Konu Sahibi kaleetugcee
-
Canım merhaba bende pkoluyum 1.5 senelik evliyim SAT 11.şubat.2018 ve klomene başladım ilk ayımda hamile kaldım Allah bağışlarsa şuan hamileyim hiç dert etme o yüzden Rabbim verecekse veriyorMerhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kalanlar oldu? Başarı yüzdesi kaçtır? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla kucağına versin inşallah canım. içime su serptin inanki. Duanı eksik etmeCanım merhaba bende pkoluyum 1.5 senelik evliyim SAT 11.şubat.2018 ve klomene başladım ilk ayımda hamile kaldım Allah bağışlarsa şuan hamileyim hiç dert etme o yüzden Rabbim verecekse veriyor
Bende cok baktım buralara tedavi sırasında ama doktorun verdi mi blmiyorm ama benim bebeğimin tutmasının en büyük sebebi sanırım doktorumun verdiği bir jel vardı o sana oyle bişey verdi miAllah sağlıkla kucağına versin inşallah canım. içime su serptin inanki. Duanı eksik etme
Hayır jel vermedi. Sadece klomen dekort verdi bide folik asit başlattı. Ne jeliydi canımBende cok baktım buralara tedavi sırasında ama doktorun verdi mi blmiyorm ama benim bebeğimin tutmasının en büyük sebebi sanırım doktorumun verdiği bir jel vardı o sana oyle bişey verdi mi
Crinone jel diye bişe vajinal jel bebeğin tutması için inşallahHayır jel vermedi. Sadece klomen dekort verdi bide folik asit başlattı. Ne jeliydi canım
Yarın doktoruma danışıp almam gerekiyorsa alırım canım saol vallaCrinone jel diye bişe vajinal jel bebeğin tutması için inşallah
Rica ederim danısmanızı öneririm doktorunuz yazarsa devlet karsılıyor zatenYarın doktoruma danışıp almam gerekiyorsa alırım canım saol valla
Aynı tedaviyi bana uyguladı doktor bugün adet olmam lazım bakalım nasıl olacakHayır jel vermedi. Sadece klomen dekort verdi bide folik asit başlattı. Ne jeliydi canım
İnşallah güzel sağlıklı dilediğiniz haberleri alırsınızAynı tedaviyi bana uyguladı doktor bugün adet olmam lazım bakalım nasıl olacak
İnşallah Rabbim nasip eder. Sonuçları haberdar edelim birbirimize. Allah hepimizin yardımcısı olsunAynı tedaviyi bana uyguladı doktor bugün adet olmam lazım bakalım nasıl olacak
Amin ecmain inşaAllah ya bu ay olur ama bende hiç belirti yok benim adetim düzensiz 35 günde bir oluyorum klomen kullanan adet olur mu olmaz mı işte onu bilmiyorumİnşallah Rabbim nasip eder. Sonuçları haberdar edelim birbirimize. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hep beraber inşaAllahİnşallah güzel sağlıklı dilediğiniz haberleri alırsınız
Benimde sat 12 şubat adet döngüm çok karışık bazen 35 günde bir oluyorum bazen 2 ayda 4 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktıCanım merhaba bende pkoluyum 1.5 senelik evliyim SAT 11.şubat.2018 ve klomene başladım ilk ayımda hamile kaldım Allah bağışlarsa şuan hamileyim hiç dert etme o yüzden Rabbim verecekse veriyor
Tamam canım da ilaç içince adet olmak lazım zamanın da değil mi test ne zaman yapmam lazımBenimde çok dengesiz bir adet takvimim var. Hayırlısı olsun inşallah canım. Haberdar et bizide mutlaka
Bende bu ay klomen kullandım.Birde doktorum bana gebe kalırsan gel kalmazsan adet bitsin öyle gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?