Ben de aynıyım olumadıgım sey kalmadı ılaclar harıcınde bu ay bıtkısel seylerde yaptım hayatta bıtkı cayı ıcemezdım bu yol da onu da yaptım 2 yıldır ıstıyoruz olmadı kısaca ozetlıyım ben yumurtlama gunu catlama gunu falan hıc bılmıyordum ve ılgılenmıyordum farklı bır rahatsızlıgımdan dolayı düzenli düzensiz seklınde ılerledı 1 yıl olmayınca rahim filmi cektırmeye karar verdık tüpler acık rahım temiz dedi doktorum. Ve diğer ay korona cıktı cok ciddiydı o baslangıc donemınde bız de 1 yıla yakın doktora gıdemedım yarım kaldı Sonra ben yıne ovulasyon nedır takıp etmeden bılmeden yıne boyle devam ettım çok düzenli ilerleyemedık sonra dedım acaba neden olmuyor esımde de sorun yoktu. Bu defa ovulasyon olayına takılı kaldım uygulamada 14. Gun gosterıyor ben de ona baglı kalarak ilişkiye devam ettım yıne olmadı en son göze aldım korona olayını ve doktora gıttım meger benım yumurtlama 17. Gunmus bosuna kürek cekmısım tabı nasip olmayacakmıs yoksa benı bir sekılde bulurdu dıyorum ve önume bakıyorum kendımı yıpratmamın bır anlamı yok gecmıse donupte, sonra subatta asılama oldum 2 kalıtelı yumurtam oldu yıne olmadı beklıyoruz bu ayda olmazsa ıgneyle devam edecegız cok karısık işlermiş ama sunu soyleyebılırım boyle sorun yasayan arkadaslar kesınlıkle doktor kontrolunde ilişki yasasın yumurta ne zaman catlayacak buyudumu kuculdu mu her sorunuza yanıt bulunuyor demem o ki 3 aydır içime sinerek ilerlıyor doktorum sayesınde herseyı ogrendım. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
bıraz uzun oldu kusura bakmayın