Merhaba,öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallah.
Ben uzun bir süre bekledim olmadı aşılama yaptırdım 1 kere olmadı. Bu süre 6 yıl sen düşün artık nelere başvurduğumu, sadece tüp bebek kalmıştı yani.
Taki 2021 şubata kadar, 2 ay adet olmadıktan sonra adet oldum ve son kez tedavi istiyorum diye dra gittim. 2.günü iğnelere başladım gidip geliyorum yumurta yok,14.gün olsun hala yok.
17.gün hala yok yumurta dr vazgeçebiliriz zaten artık olsada tutmaz dedi son iki doz daha kullanayım dedim.
Adetin 20. Gününde çok ufak bir yumurta görüldü ve bir doz daha ilaçtan sonra 21. gün çatlama iğnesi yaptım.
Ertesi gün akşam aşılama yapıldı.
Tabi bu süreç o kadar sıkıntılı geçti ki,eşim kaza yaptı ufak sıyrıklarla atlattı.
Aşılama olacağı akşam hemşireler yanlış dru çağırmış,odada hazırlandım bekledim yarım saat. Sonra farkedince başka odaya gittik giyin soyun 1 saat öyle geçti. İdrara sıkışık gitmek gerek diye bir yerde okumuştum,afedersin beklerken kaçıracaktım neredeyse.aşılama yapıldı yarım saat uzandım sonra direk wc.. miniklerin birazda o ara gitti bile. O akşam birde evde denedik ve bir daha birliktelik olmadı.
Neyse işte sıra beklemede, tabi ben olmadı diye dikkat etmiyorum . 14.gün test yaparsın dedi dr 12.gün baktım adet oldum galiba dedim ve baştan aşağı evi süpürdüm sildim perde yıkadım falan moralim bozulunca.
Akşama kadar başka bir şey gelmedi dra yazdım bir daha test yap dedi.
gözlerime inanamadım o sabah kadar silikti ki
Koştum hemen dra 34 çıktı bhcg.
Çok uzattım kusura bakma yani olacaksa bir şekilde oluyor olmaz tutmaz denilen yumurta tuttu verene bin şükür.
Mesela kese görme zamanında bhcg 3000leri geçti kese yok sonra dr dedi demek ki aşılamadan tutma değil sonra tutmuş .
Nasip eden Rabbıme bin şükür, sen sadece dua et, çok dua ettim. Çok ağladım hamileliğin çok sıkıntılı geçti daha önce bir 21 haftalık kaybım vardı. Çok şükür kavuştuk kaç yıldır kkda üyeyim, hepinize duam Allah ım hayırlı sağlıklı güzel uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah en hayırlı en kolay şekilde.