Klomen ilacı kullanan hanımlar!!!!

opuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv:UĞUR LİSTEMİZ

FUŞYAMANYA::16 HAZİRAN:lepi::lepi:
FİRSTHEAVEN::22 HAZİRAN:lepi::lepi:
RİCHBERRY::24HAZİRAN:lepi::lepi:
ARZU0000::27 HAZİRAN:lepi::lepi:
ZEYN77::3 TEMMUZ:lepi::lepi:
a.s.hadı kızlar insallah hayırlısıyla hersey güzel olcaka.s.

inşalllaaaaaaaaaaaahhh lütfen allahhhhıııımmmmmmmmm doktorum da şimdi gelme diyo merak ediyorum aslında temmuz başı gel diyo sabırsızlanıyorum

richbery beni de listeye ekler misin? bu ay ilk kez klomen kullandım ben de bir pkos hastası olarak... eğer vaktinde gelirse adet tarihim 16 Haziran.. teşekkürler.. ve herkese bol şans diliyorum :)

tatlım ekledım umarım adetın gelmezde hamiş olursun tatlım sanada bol şansopuyorumnanaktan

firstheaven senın adetın gelmezse yaparsın testını temmuz basını beklemeden sonrada gıder nıspet yapa yapa gösterırsın bak erken geldım hamıleyım dıyekaydirigubbakcemile3a.s.

hihi evet canım senin ağrılar normal hem de çok iyi ağrısın yumoşların büyüyo işte dayan ilaç içme ama diğer topic de yazmışsın burda buldum seni

tatlım ama bgn ovülasyonumun son günü hesaplıyıcalara göre 2 hafta var adete hala akıntı yok denıcek kadr az o yüzden endısem senınkı gectı dımı

tatlım ama bgn ovülasyonumun son günü hesaplıyıcalara göre 2 hafta var adete hala akıntı yok denıcek kadr az o yüzden endısem senınkı gectı dımı

akıntı işini bilmiyorum da ağrılar iyiye işaret yine de sıkma canını benim ağrılar bitti hafif hafif oluyor bazen allahııımmm zaman her zaman su gibi geçerken şu bir ay geçemedi

hımm bakalım neolcak sende olmussa ıyı catladıgının belırtısıdr tahmını kacıncı gün oldu pekı hatırlıyomusun

hımm ıste bılmıyom bende nıye olmuyo dıger aylar cokta güzel olurdu anlamadım gıttı endıselenıyorum
ama bıyandanda dıyorum vardır bı hayır neyapalım kısmet artık hersey allahtan takmamaya calısıyorum

tatlım sen 30günde bır oluyosan ovülasyonun 2günce bıtmıs döllenmısse olmustur yanı ıcındedır belkıde bebişindelikafaduldendelikafadulden

ricberry eline saglik canim liste cok güzel ins en kisa zamanda o listenin üstünde hamislerimiz diye yazarsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…