Klomen ilacı kullanan hanımlar!!!!

yalnız iki kürü beraber sakın kullanmayın ters teper ha ona göre 1 ay o 1 ay o aynı anda olmaz

hıc sorma ama neyapalım hayırlııs böyleymıs doktor bana dedıkı spermler rahıme alışana kadr zaman alır dedı hanı bır yıl ıstemedık ya ondan sanırım hakkımıza hayırlısı

kızlar artık ben kacım ıslerımı bıtırım ıyı oldu topık canlandı bgn :dance::dance::teytey:

aynen kızlar ilk yıl istemedik ilaçkullandımsonra istedik olmadı bu günlere geldik geçen sene nisanda bıraktım nisanda hamile kaldımrabbime şükürler olsun kendinizden başka kimse sizi teskin edemez ilacınız yine sizsiniz herkes der üzülme olur ama kimse içinizde kopan fırtınayı bilmez eşiniz bile her gün kendinize olacak bir gün olacak deyin rabbim büyüko biliyor zamanını sizelinizden geleni yapın tevekkül edince oluyor kabul etmeyi öğrenince oluyor ben tamam dedimartık önümdeki aşamalara bakacağım dedim ve o ay oldu hatta eşimle güldük bu ay bide tutarmış geldi mucizemm

sahiden öyle yaaa daha 2 senelik evlisin, olur bilmem ne tamam halime şükür çok şükür ama 1 sene boyunca korunmadk hatta bi seneyi geçti normal değil demekki üzülüyo insan olmıcak mı hiç diye

slm kızlar inş topiğiniz bana da uğur getiri ben 4 yıllık evliyim 3 sene korunduk (ya da öyle sandık) 1 yıldır istiyoruz dr hiç sorun bulamadı geçen ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmadı buay kullanma dedi dr. ilaç etkisini devam ettirirmiş perş. adet günüm beklemedeyim ama açıkçası ümidim yok çok korkuyorum eşime babalık hissini tattıramıycam diye en çok onun için istiyorum çünkü dua edin nolur

merhaba kizlar bende klomen kullaniyorum bugün ücüncüyü ictim 15dede kontrole gidicem insallah bu topic ugurlu gelirde hepimiz hamile kaliriz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hoşgeldiniz kızlar sefalar getirdiniz artık bu ay sonuna kadar beraber beklicez bakalım içimizden kimler hamiş olacak inşallaahh hepimiz yüklü oluruz

kızlar bne geldım nasılsınız bakalım benım beklenen akıntım gelıyo yavas yavasdelikafadulden
ya bızde bı lıste hazırlayalımmı ne dersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…