R
richberry
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi firstheaven
richbery benide eklermisin beklenen adet tarihim 23 haziran senin elin uğurlu gelir inşallah
teşekkür ederim canım :) bu topikteki tüm güzel dileklere katılıyıorum.. bu liste herkese uğur getirir inşallah :)
ricberry eline saglik canim liste cok güzel ins en kisa zamanda o listenin üstünde hamislerimiz diye yazarsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
arkadaşlar benide eklermisiniz listeye 15 mayısta adet oldum ve 15 hazirana az bir zaman kaldı klomeni ilk defa kullandım hayırlısı inşaallah..
BUARADA KIZLAR BENIM O DAYANILMAZ AGRILARIM BGN YOK GECTI.DÜN OVÜLASYONUMUN SON GÜNÜYDÜ YUMOŞUM CATLADI SANIRIM COK OLMASADA AKINTIMDA OLDU BAKALIM GERISI ALLAHIMA KALMIS BISIY O OL DERDE OLUR INSALLAH:Saruboceq:ÇOKTA KENDIMI KAPTIRMICAM OLMAZSA ÜZÜLÜRÜM YOKSA HER IKISINEDE ALISTIRIYORUM KENDIMI:sinifsinif::gitme:
haydi kızzzlllllaaaarrr kocalarınıza bol bol tatlı yediriiiiinnn kaydirigubbakcemile3
canim allah gönlüne göre versin ins bu ay hayirlisiyla hamilelik haberini alirsin:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek: