Klomen ilacı kullanan hanımlar!!!!

opuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv:UĞUR LİSTEMİZ

FUŞYAMANYA::16 HAZİRAN:lepi::lepi:
FİRSTHEAVEN::22 HAZİRAN:lepi::lepi:
ADRİA::23 HAZİRAN:lepi::lepi:
RİCHBERRY::24HAZİRAN:lepi::lepi:
ARZU0000::27 HAZİRAN:lepi::lepi:
ZEYN77::3 TEMMUZ:lepi::lepi:
a.s.hadı kızlar insallah hayırlısıyla hersey güzel olcaka.s. alkisalkisalkisalkisalkisalkisKIZLAR HADI BAKALIM ARD ARDA HAMİŞ LISTESINE GECICEZ:1hug:

ricberry eline saglik canim liste cok güzel ins en kisa zamanda o listenin üstünde hamislerimiz diye yazarsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

SAĞOL CNM BENIM İNSALLAH HAMİŞ LISTESINE TOPLUCA GEÇERİZ :Saruboceq:
AY NE GÜZEL OLUR DİMİdelikafaduldensırnaşık şey:CüvCüv::CüvCüv:

BUARADA KIZLAR BENIM O DAYANILMAZ AGRILARIM BGN YOK GECTI.DÜN OVÜLASYONUMUN SON GÜNÜYDÜ YUMOŞUM CATLADI SANIRIM COK OLMASADA AKINTIMDA OLDU BAKALIM GERISI ALLAHIMA KALMIS BISIY O OL DERDE OLUR INSALLAH:Saruboceq:ÇOKTA KENDIMI KAPTIRMICAM OLMAZSA ÜZÜLÜRÜM YOKSA HER IKISINEDE ALISTIRIYORUM KENDIMI:sinifsinif::gitme:

[color="ındigo"]evet dÜnyanın sonu degıl tabıkı hakkımıza hayırlısı neyse o olsun [/color]

arkadaşlar benide eklermisiniz listeye 15 mayısta adet oldum ve 15 hazirana az bir zaman kaldı klomeni ilk defa kullandım hayırlısı inşaallah..

opuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv:UĞUR LİSTEMİZ

SUDEM::15HAZİRAN:lepi::lepi:
FUŞYAMANYA::16 HAZİRAN:lepi::lepi:
FİRSTHEAVEN::22 HAZİRAN:lepi::lepi:
ADRİA::23 HAZİRAN:lepi::lepi:
RİCHBERRY::24HAZİRAN:lepi::lepi:
ARZU0000::27 HAZİRAN:lepi::lepi:
ZEYN77::3 TEMMUZ:lepi::lepi:
a.s.hadı kızlar insallah hayırlısıyla hersey güzel olcaka.s. alkisalkisalkisalkisalkisalkisKIZLAR HADI BAKALIM ARD ARDA HAMİŞ LISTESINE GECICEZ:1hug:

canim allah gönlüne göre versin ins bu ay hayirlisiyla hamilelik haberini alirsin:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlar salı günü iğnemi yaptırmıştım bugün çok karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi

Adrıacıgım karın agrısı normaldır bende cok cektım cnm bÖyle adet olcakmısım gıbı Özellıkle yumoŞların olustugu yer benımkı bgn gectı 17.gÜnde o yÜzden takma sekerım

canımcım tatlı yiyince daha çok anla işte sen de yaniiiiiiiiiiiiiiiii:)))))) canım RıCH bir topic de birisi tahlil yapmaya gitti hamile olmuş herhalde nerdeydi bulamıyorum sen de gezginsin biliyomusun yaaaw

nezaman gıtmıs dünse bızım topıktır bırgün bende anne olacagım topıgı gündoğmadan 20.ayında şükürler olsun hamıs cnm benım baskasıysa bılmem

kızlaarrrrrrr geceleri rüyama giriyo bebişler kafayı takmışım iyice aslında iyi değil allahın gücüne gider diye korkuyorum, bi de ilk tedavim daha bu niye bu kadar taktım bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…