Klomen ilacı kullanan hanımlar!!!!

arzugum hepsı gıtmezmıs tasanlar olurmus oyüzden endıselenme ılıskıden sonra hemen kalkma kalkarsan kacrlar kalıdr yaklarını yat cnm

duvara dik en garantili bi de peçete koy akmasın ama duvara dikmek ben de işe yaradı çünkü sadece belimin altına yastık koyuyyordum 10ay böyle geçti bu ay olmazsa üzülmeyin olur mu gelecek ay klomen daha da etkili olacak ve burdan beraberce günleri sayacağız rahat olmalıyız demesi kolay oluyor 1 yıl sonra geldi meleğim çok ağladım her ay hayal kırıklığı sonra yine umut sizi çok iyi anlıyorum elimden geldiğince yardım ederim size

duvara dik en garantili bi de peçete koy akmasın ama duvara dikmek ben de işe yaradı çünkü sadece belimin altına yastık koyuyyordum 10ay böyle geçti bu ay olmazsa üzülmeyin olur mu gelecek ay klomen daha da etkili olacak ve burdan beraberce günleri sayacağız rahat olmalıyız demesi kolay oluyor 1 yıl sonra geldi meleğim çok ağladım her ay hayal kırıklığı sonra yine umut sizi çok iyi anlıyorum elimden geldiğince yardım ederim size

teşekkrler saol lovelicim:asigim::nazar:

bişey değil kızlar yardımım olduysa ne mutlu bana ateş ölçme yöntemini denedinizmi ben onu da kullandım bu ay adetime bir gün kala ölçtüm ve bir hafta ölçtüm ateşim düşmedi ve hamile olabileceğimi düşündümyumurtlamayı tespitte iyi bir yöntem

ates ölcmeyı denemedım tatlım ama ınsallah gerek kalmazda olmazsa gelcek ay denıcem
pekıs en kür falan uyguladınmı

daha çok yeni anlamıyorum bişey ama artık herşey onun için herşey çok güzel geliyor dikkat ediyorum yememe içmeme hareketime daha gidemedik drdaha erken gelme dedi bana ilaç verdi onları kullanıyorum inşallah o duyguyu yaşarsınız rabbim benim yüzüme güldü inşallah sizin de yüzünüze gülsün

bütün bilgiler ve iyi dileklerin için teşekkürler loveli.
bende çok fazla ümitlenmemeye çalışıyorum. çünkü yapacak bişey yok. artık ne zaman olursa.

yok uygulamadım eğer bu ay olmasaydı keçi boynuzu içirecektim sonra vazgeçtim bunlar vesile sadece olacağı varsaolur deyip bıraktım herşeyi yani kürleri boşver onlar sadece vesile

inşallah canım hamilekalırısınız sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur tez zamanda duam sizinle ben neler hissetttiğinizi biliyorum

evet bencede vesıle cnm allahın dedıgı olur kafaya takmyın dıyolar ama elımızde değilkı keske takmasak

X