- 14 Haziran 2009
- 2.859
- 2
- Konu Sahibi firstheaven
teşekkürleeralkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rich sen nerdeydin kaııımmm dövecem seni kaydirigubbakcemile unuttum bile herşeyde hayıır varmış kist çıktıya tedavi için de doğum kontrol hapı verdi. Nasıl olsa bu ay hamiş olamam zor diye hiç düşünmüyorum bileee oooh rahatım şimdi. Bi daha ki aya düşünmeler başlar. :1ninca: o listede bir zamanlar ben de vardım ahh ahhmirmirmirmir neyse bi dahaki aya adımı hamiş listesine yazdırırım inşallah bu arada kandiliniz mübarek olsun şutarafagitti
arkadaşım anlattığına göre normal bunlar çünkü yumurtlama döneminde oluyor bende yaşadım şu anda hiç bir şey hissetmiyorum hamileyim sadece aşırı açlık hissi var bu bir evre olmalı yumurtlaman tamamlandığında ya midemiz bulanmaya başlar yada benim gibi duraklamaya kalırsın dr. keseyi göremedi bir hafta sonra gel dedi gidicem pazartesi bakalım ne olacak ha bu arada bendede kist oluşmuş ne yazıkki ama sorun etme dedi dr.merhabalar bende klomen kullandım bu ay su anda anlatılmaz bır agrım var kasılarım cok sancıyo sankı ıdraa sıkısırsın ya oyle bısey belıme dogru cok agrıyo bunları yasayn varmı normalmı acaba korkuyorum