- 3 Nisan 2009
- 3.793
- 1
- Konu Sahibi firstheaven
canim agrilar bittikten bes alti gün sonra basliyor cünkü yumurtlama gününe denk geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler canım...Allah sanada nasip etsin inşallah..sorunun cevabına gelince...doktorum ilişki tarihini söyledi..o tarihte tam yumurtlama dönemine (adetin 14. günü) denk geliyordu. Bu tarihten yaklaşık 10 gün sonra adet sancılarına benzer sancılar yaşadım..ben kesin adet olucam heralde hamile değilim diye düşündüm. Fakat tam adet olucağım gün olmadım ve test yaptım..çok silik bir çizgiydi hatta şok yaşadım..hiç beklemiyordum çünkü...bu sancılar 3 aya kadar devam etti..şimdi 5. ayımdayım ve ara ara yorgunlukytan yine kasık ağrılarım oluyor..ama çok güzel bir duygu herşeye değer...
cnm bende bu ay ilk defa klomen kullandım 3 gün oldu biteli ama hiç bir ağrı belirtisi falan yok acaba işe yaramadımı ya bide sen bursalısın sanırım dokrtorun kim[/QUdoktorum gülcan satır..adet tarihine 1 hafta kala ağrılarım başlamıştı hatta adet olucam sanmıştım..tabi herkeste aynı belirtiler olmayabilir...yalnız doktorum şunu soyledi..klomen kullanıp birde çatlatma iğnesi olunca eğer adet gününde adet olmazsan %90 hamilesindir demişti ve doğru çıktı:))