H
handeeee
Ziyaretçi
- Konu Sahibi firstheaven
Merhaba arkadaşlar bende 5 aydır hamile kalamıyorum bu ay serephone kullandım 2 gün var daha adetime inşallah olurum çok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doktor herhalde tekrar klomen verir sana hayırlısı olsun bak gördün mü hamile kalsan rahat tatil yapamazdın umarım benim gibi tatilde hamile kalırsın..bende öyle hastayım soğuk almışım boğazım başım kollarım boynum kısaca hertarafım ağrıyor sadece yatmak isityorum ama oğlum rahat bırakmıyor gece ağrılarımdan hiç uyumadım hamileliğimin ilk ayındada ilaç kullanabilirmiyim bilmiyorum ilaçsızda geçeceğe benzemiyor ama dişimi sıkmak zorundayım:a015:kızlar günaydııın nasılsınız görüşmeyeli??? <bugün 12 de dr randevum var. Bakalım ne dicek. Sizce ne der yine klomene devam herhalde....CADIARZU
canım doktor herhalde tekrar klomen verir sana hayırlısı olsun bak gördün mü hamile kalsan rahat tatil yapamazdın umarım benim gibi tatilde hamile kalırsın..bende öyle hastayım soğuk almışım boğazım başım kollarım boynum kısaca hertarafım ağrıyor sadece yatmak isityorum ama oğlum rahat bırakmıyor gece ağrılarımdan hiç uyumadım hamileliğimin ilk ayındada ilaç kullanabilirmiyim bilmiyorum ilaçsızda geçeceğe benzemiyor ama dişimi sıkmak zorundayım:a015:
fısrt çok karamsar konuşuyorsun bekle hele bi bakalım ne olacak bu klomen iyi hoş ta yan etkiside çok bir de kist yapması çıktı alla alla neyse canım hayırlsı olur inşaallah..sabır sadece sabır..
kızlar merhaba daha adetime 5 gün var ama sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor bide su gibi bi akıntım var.iç çamaşırımı falan ıslatıyor.
first bu ay klomeni ilk defa mı kullandın. bu kist çıkma işi benide meraklandırıyor.
selam..
ben de bu ay ilk defa klomen kullandım.. herhangi bir yan etkisi olmadı..
arada sırada midem bulanıyor.. bir de bir iki defa kasıklarımda batma hissi yaşadım...
10 gün sonra test yapıcam...
bence dert etme sen de...
içini ferah tut..
umarım herkes istediği bebişe en kısa zamanda ulaşır...
evet canım ilk kullandım malesef kist çıktı ve şimdi de doğum kontrol hapı verdi doktor 1 ay onu kullanacam o hap eritiyormuş kisti inşallah. Ben de çok üzüldüm yaa daha tedaviye yeni başlamışken bi de kist çıktı başıma bugün kan tahlili istedi dr um bakalım ne çıkacak kafamçokkarıştı