Gebeliğe Hazırlık Klomen + iğne ile gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_PANDA_

Hepinizi Yerim
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
322
341
18
29
Herkese merhaba arkadaşlar bu ay dr umun tavsiyesi ile klomen tedavisine başladım ve 5 günün sonunda yumurta takibim yapıldı.
Dr.um 8 yumurtamın oluştugunu ve 4 ünün çatlamaya hazır boyuta geldiğini söyledi. Ve çatlatma iğnesi yaptı. 36 saat sonra ilişki , sonrasınsda gün aşırı ilişki önerdi.
4 yumurtanın 4 üde çatlayabilir bu yüzden çoğul gebelik riskin var dedi fakat ben kabul ettim . Allahım nasıl uygun görürse kabulum
Benim gibi klomen tedavisi görüp olumlu olumsuz sonuç alanlar varsa fikirlerini almak isterim.
İnşallah Allahım herkesin gönlünden geçeni gerçekleştirir. Bu ay sonu güzel sonuçlar almak nasib eder.

canım hayırlı olsun oncelıkle umarım gebe kalırsın ben gecen ay klomen kullandım 3yumurtam vardır ama tutmadı maalesef bu ay yine doktor verdı buseferde 2yumurtam olmus gecen hafta catlatma iğnesı oldum ınsallah tutarBır arkadasım 3.denemede kaldı biri 2.denemede diğeri bayagı kullandı olmadı bıraktı dıger ay kendılıgınden oluştu..klomenle bayagı başarı elde edenler var zaten o da olmazsa bundan sonrası aşılama denenıyor sanırım inşallah gerek kalmaz

İnşallah güzel sonuçlarını alırız canım bat ne zaman ? Birde iğneden sonra ne zaman ilişki önerdi dr unuz . 36 saat mi 24 saat mi

Öncelikle tedavin hayırlı olsun.Çok yumurtan olması şansını artırır umarım döllenirler ve meleğine kavuşursun.Bende 18 temmuzda çatlatma iğnemi oldum adetime 1 gün kaldı. Yarın adet olmazsam kan vereceğim umarım bende hayırlı haberler alırım

İnşallah güzel sonuçlarını alırız çok az bir zaman kalmıs.

İnşallah güzel sonuçlarını alırız canım bat ne zaman ? Birde iğneden sonra ne zaman ilişki önerdi dr unuz . 36 saat mi 24 saat mi
canım ben ıgneyı gecen carsamba sabah 10.30da oldum iğneyı oldugum gun verdi sonrası gunaşırı çarşamba-cuma-pazar gunkerı carsamba aksam oldu cuma sabah cok erken pazarda sabah erken sabahları daha ıyı oluyomus spermler dıye okumustum bıde saatı kacırmayalım dıyesanırım doktoruna gore degısıyor ıgnenın ertesı gunu verende var ilişki gününü..ya da eşinin spermlernin durumuna göre belkı bızım sayı 70mılyon hareketlılık %44 morfolojı 1. eşinin değerleri ıyıyse bende ıgne olduktan sonra hergunu degerlendırsen şans daha yuksek ama doktorun günlerini versin tabi

Teşekkürler canımm umarım çabalarımız boşa gitmez

Bende martta klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm. Ama yumuslarimda büyüme olmadı ilaca ragmen yinede çatlatma iğnesi vurdu dr'um iki kere tedavi oldum ikisi de olumsuz sonuç aldık ara verdik sonra kendiliğinden olmadı bu ayda ovulasyon testi kullandım bakalım nasibimizde var mı? Yoksa da adet olunca tekrar dr'a gideceğim .

ayy neguzel evde test yapmadın hıc ben cok sabırsızlanıyorum ben pazar sabah evde test yapmayı dusunuyorum amaınsallah hamılesındır ınsallah hamıleyımdır ve ısteyen herkes hamıle olsun

İnşallah bu ay güzel bir süprizle karsılasırsın canım. Allahım kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldurmayı nasib etsin

İnşallah bu ay güzel bir süprizle karsılasırsın canım. Allahım kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldurmayı nasib etsin
Amin inşallah canım benim. Hepimiz bekleyen kim varsa nasip etsin rabbim ❤ sende güzel haberler alırsın inş

Eşinizde bir sıkıntı yoksa hamile kalırsınız kesin 4 yumurta çok iyi maşallah

ayy neguzel evde test yapmadın hıc ben cok sabırsızlanıyorum ben pazar sabah evde test yapmayı dusunuyorum amaınsallah hamılesındır ınsallah hamıleyımdır ve ısteyen herkes hamıle olsun☺
Evde yapılan testleri doğru sonuç vermesi için çok erken bir süre hamileysem 8Ağustos gibi doğru sonuç verir.Kendimi üzmek istemiyorum .En temizi kan testi.

Evde yapılan testleri doğru sonuç vermesi için çok erken bir süre hamileysem 8Ağustos gibi doğru sonuç verir.Kendimi üzmek istemiyorum .En temizi kan testi.
ya evet haklısın kanda kesinde onu da beklemek zor sonucu yanıbazıları sllikte olsa ikinci cızgı cıkıyor dıyolar reglden 1-2gun önce bende hıc cıkmadı bıkac kez yaptım ama hep tek cızgı sonrasında da adet oldum zaten

Adeti geçip birkaç gün sonra öğrenen çok.Değerin yükselmesi için beklemek gerekiyor.Gerçekten çok zor ,her gün belirti aramak ya da hamile miyim değil miyim diye beklemek ciddi anlamda sağlam irade istiyor.zaten değilsek adet olacağız o çizgiler yüzünden üzülmeye değmez..Yarın her şey belli olacak

belirtin varmı peki?? bende sürekli tuvalete gıdıyorum akıtım varmı falan gıbı var gıbıde sankı gercı onun oncesınde de erken gebelık belırtılerı aradım ama hep regl oldum benım sol kasıgımda batma oluyor bazen o da psıkolojık belkı bılmıyorum

Açıkçası bende çok sık tuvalete gidiyorum.Normalde gece uyanmam ama gece uyanıyorum bu durum için.Ayrıca çok susuyorum .Göğüs uçlarım iğneden sonra çok hassaslaştı şu an daha az sızlıyor.ara ara bel ağrısı oluyor .Kasıklarımda ara ara batma oluyor.Hangisi hamilelik hangisi ilaçtan bilmiyorum.

Ben klomeni iki kere denedim. Bir tanesi gecen yildi. Kimyasal gebelik oldu düştü. Ikincisini nerdeyse bi yil sonra temmuz ayinda denedim. Hersey yolunda giderse su an hamileyim. Iki yumurta olmuştu teki catlamis. Diğeri kist olmuş. Doktor keseyi kontrol ederken kisti de gordu. Umarim etkilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…