Klomen hiç işe yaramıyor...

:çok üzgünüm:ama nezamaaaaan yazıcagız didipırcık:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhabaaa arkadaşlar siteye yeni üye oldum :enbuyukkk:
bende yeni aşılam yaptırdım 1. aşılamam ve şimdi sonucu bekliyorum
bende klomen ilaç kullandım daha sonra da pregnyl iğne kullandım.
bana bi de climera bantı verdi bu bantı kullanan var mı:?
umarım herkes bebiklerine biran önce kavuşur:emir_bebek:

Son düzenleme:

selamm bende siteye yeni üye oldum. aynı şeyleri bende uyguladım ama olmadı.inşallah senin olur..

hosgeldın..........

bende klomene obur ay baslıycam umarım ıse yarar........

ben daha önce 2 defa farklı aralıklarla kullandım ama olmadı yumurta büyüdü çatladı herşey yolundaydı ama olnmadı doktor bana psikolojik olabilir dedi umarım senin olur nazar boncuğu

ben daha önce 2 defa farklı aralıklarla kullandım ama olmadı yumurta büyüdü çatladı herşey yolundaydı ama olnmadı doktor bana psikolojik olabilir dedi umarım senin olur nazar boncuğu

umarım.....

umarım herkesin işine yarar güzel sonuclar alır herkes.....allah hepımızın yardımcısı olsun!!!!!
a.s.

climera bandı nasıl bişey bende aynı şeyleri yaptırdım am bir bant falan kullanmadım

selamm bende siteye yeni üye oldum. aynı şeyleri bende uyguladım ama olmadı.inşallah senin olur..

iyi dileklerin için teşekkürler canım ben de beklemedeyim
umudumuzu kaybetmeyilm umarım senin de olur
iyi haberlerini alırız buradana.s

merhaba. ben bu ay clomid kullanicam.2 ay deneyip birakicam. yumurtlama sorunum yok gibi gozukuyor ama deniycem. sizce adetin kacinci gunu baslamak daha mantikli?

merhabalar ben 3 kez klomen kullandım ve 3.de çatlatma iğnesi de yaptılar ve hamile kaldım.Ancak düşük yaptım

merhaba klomen kullandım çatlama iğnesi vuruldum şu an bekliyorum..ilk keresinde hamile kalabilirmiyim çok merak ediyorum .. umarım Allah herkezin umutlarını boşa çıkarmaz.......

arkadaşlar ganopahne isimli ilacı ben 2 ay önce adetimin 3 gününde başlayarak sabah akşam günde 2 tane kullandım fakat hamile kalamadım dr ist da kullandıktansonra ist a muayeneye gittim hiç bir sorunun olmadığını fakat kilo vermem gerektiğini söyledi 10 kilo verdikten sonra tekrar görüşelim dedi fakat büyüme ölçümü çatlama takibi falan yapmadı lütfen büyüme takibinin ve çatlamanın nasıl tabip edildiğin açıklarmısınız:sm_confused:

merhaba klomen kullandım çatlama iğnesi vuruldum şu an bekliyorum..ilk keresinde hamile kalabilirmiyim çok merak ediyorum .. umarım Allah herkezin umutlarını boşa çıkarmaz.......

merhaba bende 1. aşılamamı oldum ve bekliyorum umarım 1. aşılamada hamile kalan vardır ve
umarım bizlerde hamile kalırız
iyi haberlerini bekliyoruma.s

Merhaba. Ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. 7 Mart regl tarihim ve sanırım benim kırmızılar gelecek. Çünkü hamileliğe dair hiç bir belirti yok. Umarım biz de en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

X