Klomen hiç işe yaramıyor...

QUOTE=ALİN;2236891]Merhaba. Ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. 7 Mart regl tarihim ve sanırım benim kırmızılar gelecek. Çünkü hamileliğe dair hiç bir belirti yok. Umarım biz de en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.[/QUOTE]

aman da aman kimleir görüyorum bne buralarda tugbişimmmmmmmmmmmmmmmm canım benim kızımın teyzesi artık kendinizi buralara mı attınız heeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::uhm::dance:

QUOTE=ALİN;2236891]Merhaba. Ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. 7 Mart regl tarihim ve sanırım benim kırmızılar gelecek. Çünkü hamileliğe dair hiç bir belirti yok. Umarım biz de en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

aman da aman kimleir görüyorum bne buralarda tugbişimmmmmmmmmmmmmmmm canım benim kızımın teyzesi artık kendinizi buralara mı attınız heeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::uhm::dance:[/QUOTE]

Ne yapayım sen kızını bulduktan sonra beni unuttun. Ben de kendime dertleşecek yeni arkadaşlar arıyorum. Ben bu ay klomen kullandım ama ümidim yok. Çünkü reglime 4 gün kaldı hiçbir belirti yoksenağlama

yoksa sen beni satyor musun:mymeka:heeeeeeeeeeeee uyuz dönmedim daha eve haftaya allah izin verirse dönce o zaman görüşürz yerimsenibenŞenizaz kaldı geliyoz biz kızımla

1. aşılamam olmadı
çünkü bugün regl oldum zaten bugün yada yarın olacaktım
çok üzgünümsenağlama

ben 2 ay klomen kullandım tabi her defasında çetlatma iğneside kullandım.sonra 1 ay ara verdi doktor 3.defada hamile kaldım

ben klomeni 6 aydır ara ara tedavide kullanıyorum benim yumurta istenilen boyuta geliyor ama hamilelik olmuyor bu ay aşılama oldum ama adet olacağım sanırım belirtiler var ağrılaım.......
bakalım bende işe yaradı büyüdü yumurta ama olmuyoor.
iğne olayını biliyorum dr iğne isteyeceğim bugidişatta.....

canım üzülmer bende öle 2 ay klomern kullandım yumurtam olgunlastı ama gebelik yok en azından yumurta var diye seviniyorum ama bi taraftan hamileleri görünce işte bi degişik oluyo insan Artık bende ara verdim sorun yoksa doktrlar yok diyo ozaman kendi haline bırakayım dedim yoruldum ve çok yıprandım canım çok üzüldüm eşime caktırmasamda çok agladım ya aman ne olacaksa allah yardımcımız olsun fisfisfis

Arkadaşlar klomeni bu ay ikinci kez kullandım.Dün doktora gittim yeterince yumurta büyümemiş dedi.İlk kullandığımdada böyle olmuştu.Artık hiçbir sorunum kalmadı derken şimdide klomene cevap veremedik.Pazartesi yine bakılacak büyümüşmü diye.Doktorum klomeni 3 ay denemek istedi ama baktı zamanından daha geç büyüyor heralde bu tedaviyi değiştirecek.Sizce klomenden sonra ne gibi bir tedavi etkili olur?İğneden falan bahsetti.Böyle birşey yaşayanınız varmı?Kafama takmayacağım diyorum ama olmuyor.Ne yapayım arkadaşlar?senağlama

merhaba tatlım ben de bu ay ilk kez klomen kullandım.yarın dr'a gidicem inş.yarın 12.günüm.bakalım büyüdüler mi?iğne vurulacak bana da yumurtalar yeterince büyüyünce.iğne büyüyen yumurtaları o gün çatlatıyo ve işi kontrol altına alıyo.yani yumurtlama günüm ne gün diye düşünmene gerek kalmıyo.ama sana tavsiyem çok düşünme.bizim istememiz yetmiyo.demek ki senin için de zamanı var.Allah isteyince olacak.geri kaln herşey işin bahanesi.hayırlısı olsun tatlım.Allah yardımcın olsun.yerimseniben

Ya arkadaşlar klomen yumurtaları geliştiriyor ama bu arada rahime de yan etkisi varmış.Hem geliştirse ne olacak!Benim 2 defa yumurtalar süper gelişti.2'sindede çatlatma iğnesi ama yine hamilelik yok.Şimdi doktorum hsg istiyor.Ondan sonra da aşılama.Sende hiçbir problem yok deniliyo ama buralara kadar geldik.Aşılamadan sonra tüp bebeğe ne kalıyor...!Gelde üzülme...

ya bısey sorcam bende kullandım klomen,bunu bana veren doktor sehırdısında oldugu ıcın baska doktora gııttım oda tam tersıne yumurtalıkların cok buyumus cocugun olsa 5ızın olur dedı.sızce ıyı bıseymı buyumesı,bana catlatma ıgnesı verılmedı verılmesı mı gerekıyodur

arkadaslar ılk gıttıgım doktor enson tedavı seklı olarak bana klomen verdı ve yumurtalıkların tembel ıc bunu dedı,ıctım fakat baska doktora yonlendım oda yumurtalarımın cok ama cok buyudugunu aslında calıskan yumuratalarım oldugunu soyledı ben sımdı kıme ınanayım hala bı tedavıye baslamdım hastalıgının 3.gunu gel dedı baslayalım

Kızlar ben de ilk dea doktora gittim ve bana da bugün klomen verdi, 2 gün sonra başlayacağım. Burda yazılanları okudukça korktum. Yutmasam mı ki? Bana yumurtalıkların aşırı büyümüş kilo da vermen gerek dedi. O zaman neden klomen veriyo? Bir de dostinex diye bi ilaç daha verdi, prolaktinim yüksek çıktı diye sanırım. Ayrıca zayıflamam için diaformin verdi. Kızlar akşam yemeğinde ilaçlarımı aldım ama felaket midem ağrıyor şu an. Napsam ki?

kızlar merhaba ben aranızayeni katılıyorum 4aylık evliyim ve pcos hastasıyım glukofen kullanıyorum sürekli bu ayda klomen kullan maya başladım dr.1ay kullan 1ay kullanma dedi bu ay ictim ve adet olmadım 25 gün oldu sonuc nmegatif ne yapmamlazım yardımcı olurmusunz

kızlar merhaba bende pcosluyum glukofen kullanıyorum gecen ayda klomen kullandım ama adet günümü 20 gün geçtim ne regl oldum ne hamileyim acaba kistmi oluştu bileniniz varsa yardım edin lütfen

bende aynı durumdayım cnm klomen cvp vermeyince daha ağır bir ilaç verdi "estrofem" bakalım işe yarıcakmı

ben de bu klomen denen ilacı 3 kere kullandım,birinci ve üçüncü hüsran:KK43: ikinci de yumurta oldu 1 tane ama bu sefer de gebe kalamdım nedense!!!bu ay gonal f 450 diye bir iğne kullandım,şu an 5 tane yumurtam var biri 19 mm dün çatlatma iğnemi de oldum..umarım bu sefer işe yarar..siz de bi sorun bakalım dr larınıza ne dicekler bu iğne için ben çok faydasını gördüm.2-2.5 hafta sonra sonucu da bildiririm.umarım hayırlı haberler alırım..dualarım sizlerle..:Saruboceq:

slm arkadaşlar bugun dr a gittim test yaptı hormanların normal bi sorun yok dedi çocuk olması için ama klomen isimli bir hap verdi adetten sonra haberleşerk bu ilacı kullanmamı önerdi

neden bu hapı verdi ne işe yarıyor ??

X