Klomen hap kullaniyorum

ranakalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
22
12
Arkadaslar merhaba cok stresliyim nolur cevaplayin cocugum olmuyor diye bu ay klomene basladim ictim bitti catlatma ignesi de vurdum peki sonra adet oldugun tarihten mi basliyoruz iliskiye girmek icin hesaplamaya yoksa adet bitiminden mi hatirlamiyorum bilen var mi bir de asilama yapmiyorum sadece hapa basladik

İğneden bi gün sonra ilişkiye girin bi gün dur bi gün devam günaşırı bi hafta

İğneden 14 gün sonrada adet olmazsanız test yapın

Bu çatlatma iğnesini ovülasyon testi takibi yapıp pik görünce doktor kontrolü olmadan kendimiz yapabilirmiyiz
canım kişiden kişiye değişiyor mesela doktor bana diyor yumurtan 20mm çok güzel bugün iğneyi yap diyor evde lh testi yapıyorum halen silik pik olmamış. Yani senin yumurtan vücudun lh salgılaması nasıl yumurtan kaç mm ye gelince pik oluyor bunu bilmiyoruz acıkcası bn kendim bilmiyorumçünkü o testler yumurta boyutunu vermiyor. Şöyle düşün belki 30mm olmuş yumurtan lh testlerinde pik gördün iğne yaptın kist oldu. Bu da riskli yani umarım anlatabilmişimdir doktor kontrolünde olursan daha iyi olur senin için

Ben de ilk defa hap kullandım ve cumartesi sabah iğne oldum. Doktorum 36 saat sonra gün aşırı ilişki olsun dedi ama okuduğum yazılardan yola çıkarak ilk üç gün ilişki diğer günler günaşırı olsun dedik. Bakalım. Bir de doktorum dedi ki reglin gecikince sağlık ocağından kan testi yap. Umarım olumlu sonuçlar alırız

Kızlar merhaba ben de bu ay Klomen kullandım fakat çatlatma iğnesi önermedi doktorum. Adetimin 26 ve 27. günü hafif koyu bi lekelenme oldu iki gündür de sarımsı bi akıntım var. Bugün test yaptım ama negatif sizde kan vermeli miyim?

Teşekkür ederim cevap yazdığın için doktor kontrolü en mantıklısı

Merhaba canım doktor banada dün klomen yazdı. Ben adetin üçüncü günü içmeye başlayacağım beş gün boyunca ondan sonra ki adet olduğun tarihi hesaplayacaksin 13 14 15 16 . Günleri değerlendir dedi yani ilaç bitttikten sonraki sekizinci gün de dahil olmak üzere dört gün boyunca her gün ilişki olacak

Doktor bana iğne vermedi ve günde birkez kullan dedi hapı ama bakıyorum da herkes günde iki doz kullaniyr ve iğne vurduruyor bana neden vermemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…