Klomen hap kullaniyorum

Kızlar merhaba ben de bu ay Klomen kullandım fakat çatlatma iğnesi önermedi doktorum. Adetimin 26 ve 27. günü hafif koyu bi lekelenme oldu iki gündür de sarımsı bi akıntım var. Bugün test yaptım ama negatif 😭 sizde kan vermeli miyim?
Adetiniz geciktim birde hapı günde kaç kez kullaniyirdunz

Kızlar merhaba ben de bu ay Klomen kullandım fakat çatlatma iğnesi önermedi doktorum. Adetimin 26 ve 27. günü hafif koyu bi lekelenme oldu iki gündür de sarımsı bi akıntım var. Bugün test yaptım ama negatif 😭 sizde kan vermeli miyim?
Bana da iğne vermedi inşallah hamile kalırsın Z bana da umut olur 🙂

Doktor bana iğne vermedi ve günde birkez kullan dedi hapı ama bakıyorum da herkes günde iki doz kullaniyr ve iğne vurduruyor bana neden vermemiş olabilir
Klomen bi yerden yaparken bi yersen yıkan bir ilaç aslında yumurta büyütürken rahim duvarının ince kalmasını sağlıyor o yüzden öyle yapmış olabilir doktorunuz

Biz de dört yıllık evliyiz neredeyse üç yıl olucak çocuk isteyeli 😔inşallah inşallah o kadar çok dua ediyorum ki isteyen herkese hepimize rabbim nasip etsin. Sen ne zaman başladın tam olarak?
Ben ilk kez bu ay gebelik için ilaç kullanacağım işte bir yıldır hormon ilaçları testler falanla geçti birde eşimde varikosel vardı onun amileyati oldu

Ben ilk kez bu ay gebelik için ilaç kullanacağım işte bir yıldır hormon ilaçları testler falanla geçti birde eşimde varikosel vardı onun amileyati oldu
O zaman bu ay umut dolu bi ay pozitif düşünelim pozitif olsunn 🥰

Doktor bana iğne vermedi ve günde birkez kullan dedi hapı ama bakıyorum da herkes günde iki doz kullaniyr ve iğne vurduruyor bana neden vermemiş olabilir
Bende günde 1 doz kullandim belkide ilk defa klomen tedavisi aliyorum diyedir diye dusundum hani eğer olumsuz sonuc olursa ve diger ay tekrar kullandirirsa dozu ilk kullanima gore ayarliyor diye düşünüyorum dra 3 gun once gittim ve banada igne vermedi belki catlamis yumurtan vardir oyuzden de vermemis olabilir

Bende günde 1 doz kullandim belkide ilk defa klomen tedavisi aliyorum diyedir diye dusundum hani eğer olumsuz sonuc olursa ve diger ay tekrar kullandirirsa dozu ilk kullanima gore ayarliyor diye düşünüyorum dra 3 gun once gittim ve banada igne vermedi belki catlamis yumurtan vardir oyuzden de vermemis olabilir
Siz gebe kaldınız mı kullandıktan sonra

Bende yaklaşık iki buçuk yıldır evliyim yaşım 28 ama ilk kez gebelik için ilaç kullanacağım
Aaa hemen hemen aynıyız sizinle. Eğer bu ay olmazsa (allah korusun) doktoruna danış dozu ikiye çıkarabilir. Ben iğneyi oldum ama insanlarda normalde ilk günlerde sancı oluyor benim ilk defa bugün sancım oldu yani 4.günde. Galiba yeni çatladı.Benim de ilk ve bu ay olmazsa doktordan femara yı istiyeceğim. İzin verirse onu kullanırım. Bi de 2 aydır folik asit kullanıyorum.

X