- 8 Ağustos 2024
- 184
- 105
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın canımAyyy gittim bugun yine 16 mm olmuş cok şükür bitanede 10 mm yeni büyüyen var cuma tekrar kontrole capırdı büyümüşmü çatlamışmı diyrü
Canım cuma son kez gittiğimde yumurtam 19 mm olmuş ve bir tanede 11 mmlik daha yumurtam büyümüş ilişki tarihleri söyledi bende 3 gündür ovulasyon testiyle takip ediyorum bugun testim pik oldu büyük ihtimal 20mm geçtiği için pik oldu henüz çatlama olmadı beklicez canım büyük ihtimal şubat başında güzel haberler alırız inşallah sen naptınNe yaptın canım
Bende yakaladım ama ben iğne vurduramadım çünkü kendi çatladı 15 gün beklicem sonra test yaparımCanım cuma son kez gittiğimde yumurtam 19 mm olmuş ve bir tanede 11 mmlik daha yumurtam büyümüş ilişki tarihleri söyledi bende 3 gündür ovulasyon testiyle takip ediyorum bugun testim pik oldu büyük ihtimal 20mm geçtiği için pik oldu henüz çatlama olmadı beklicez canım büyük ihtimal şubat başında güzel haberler alırız inşallah sen naptın
İnşallah Hayırlı haberler alırızCanım cuma son kez gittiğimde yumurtam 19 mm olmuş ve bir tanede 11 mmlik daha yumurtam büyümüş ilişki tarihleri söyledi bende 3 gündür ovulasyon testiyle takip ediyorum bugun testim pik oldu büyük ihtimal 20mm geçtiği için pik oldu henüz çatlama olmadı beklicez canım büyük ihtimal şubat başında güzel haberler alırız inşallah sen naptın
İğnenin etkisi 12 günde geçiyor diye biliyorumKızlar kaçıncı gündesiniz testim olmadığı için ben test yapamıyorum, pazartesi iğne vuruldu sizce yarına etkisi geçmiş olur mu
Bide benim çatlamanın üzerinden 4 gün geçtiKızlar kaçıncı gündesiniz testim olmadığı için ben test yapamıyorum, pazartesi iğne vuruldu sizce yarına etkisi geçmiş olur mu
Catladıgını nasıl anladın ben anlayabilirmiyim acaba catlamazsa nolurBende yakaladım ama ben iğne vurduramadım çünkü kendi çatladı 15 gün beklicem sonra test yaparım
Ben ovülasyon testi kullandım bide doktora gittimCatladıgını nasıl anladın ben anlayabilirmiyim acaba catlamazsa nolur
Sen gittin mi tekrarCatladıgını nasıl anladın ben anlayabilirmiyim acaba catlamazsa nolur
Ben Klomenden hiç fayda görmedim ve kist yaptı. Femara çok daha etkili.Arkadaşlar ben de klomen kullandım adetin 3.gününden itibaren hergün 1 adet beş gün içtim ama hiç yumurtlama emaresi yok
Bu ilacı kullanıp da fayda görmeyen var mı yoksa geçmi gelisiyor yumurta sizlerde geç mi gelisti
Ovulasyon testi kullanıyorum bende cuma günü dr gittiğimde 19 mm biride 11 mm yumurtam vardı dün ovulasyon testim pik cıktı bugun daha bakmadım cuma ve cumartesi ovulasyon testim pik değildi mesela ama dün pikti büyük ihtimal 19 mm yumurta henüz çatlamamıştı 20yi geçtiği için pik gördüm umarım bir an önce catlar benim eşimde her ayın 15 günü vardıyalı calışıyor bi kaç güne gidecek neredeyse her günü değerlendiriyoruz inşallah yakalarız gitmedenBen ovülasyon testi kullandım bide doktora gittim
Yumurtam 19mm olmuş bana ilişki günleri önerdi tekrar gelmemi söylemedi hamile kalırsam veya regli olursam Gel dediğSen gittin mi tekrar
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallahOvulasyon testi kullanıyorum bende cuma günü dr gittiğimde 19 mm biride 11 mm yumurtam vardı dün ovulasyon testim pik cıktı bugun daha bakmadım cuma ve cumartesi ovulasyon testim pik değildi mesela ama dün pikti büyük ihtimal 19 mm yumurta henüz çatlamamıştı 20yi geçtiği için pik gördüm umarım bir an önce catlar benim eşimde her ayın 15 günü vardıyalı calışıyor bi kaç güne gidecek neredeyse her günü değerlendiriyoruz inşallah yakalarız gitmeden
Benim ilk deva klomenle ovulasyon testi. Pik oldu ve yumurtam bukadar büyüdü pcos var bende bira geç yumurtladımArkadaşlar ben de klomen kullandım adetin 3.gününden itibaren hergün 1 adet beş gün içtim ama hiç yumurtlama emaresi yok
Bu ilacı kullanıp da fayda görmeyen var mı yoksa geçmi gelisiyor yumurta sizlerde geç mi gelisti
Malesef bende de varBenim ilk deva klomenle ovulasyon testi. Pik oldu ve yumurtam bukadar büyüdü pcos var bende bira geç yumurtladım
Kilo varmı canım bende pcos ve insülin direnci var kilomda var dr bunların tek başına engel olmadıgını söyledi tabiiii eşimde hep vardıyalı calıştıgı için ve pcos oldugum için yumurtlama günlerini bilmediğimizden denk getiremiyorduk üstüne yumurtlama problemide olunca de gidip takip yaptırdıkMalesef bende de var
Yaa üzüldüm canım coz az bir zaman ama olsun Allah nasip ederse 1 günlük zamanda bile olur içini ferah tut nezaman test yapmayı düşünüyorsunVe canım kilom benimde eşim asker malesef sadece yılda 1 ay görüşüyoruz