• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen hakkında

Kızlar bende klomen+ovitrelle kullandım. Gögüs hassasiyetiniz var mı bu hala iğnenin etkisi vücumda olduğu için mi olur (belirti olamaz pazartesi iğne vuruldu 5.gündeyim) sizdede oldu mu
İlk kez bu tedavi uygulanıyor o nedenle bilmiyorum

Ne yaptın canım
Canım cuma son kez gittiğimde yumurtam 19 mm olmuş ve bir tanede 11 mmlik daha yumurtam büyümüş ilişki tarihleri söyledi bende 3 gündür ovulasyon testiyle takip ediyorum bugun testim pik oldu büyük ihtimal 20mm geçtiği için pik oldu henüz çatlama olmadı beklicez canım büyük ihtimal şubat başında güzel haberler alırız inşallah sen naptın 🙈😂

Kızlar kaçıncı gündesiniz testim olmadığı için ben test yapamıyorum, pazartesi iğne vuruldu sizce yarına etkisi geçmiş olur mu

Canım cuma son kez gittiğimde yumurtam 19 mm olmuş ve bir tanede 11 mmlik daha yumurtam büyümüş ilişki tarihleri söyledi bende 3 gündür ovulasyon testiyle takip ediyorum bugun testim pik oldu büyük ihtimal 20mm geçtiği için pik oldu henüz çatlama olmadı beklicez canım büyük ihtimal şubat başında güzel haberler alırız inşallah sen naptın 🙈😂
Bende yakaladım ama ben iğne vurduramadım çünkü kendi çatladı 15 gün beklicem sonra test yaparım

İnşallah Hayırlı haberler alırız

Arkadaşlar ben de klomen kullandım adetin 3.gününden itibaren hergün 1 adet beş gün içtim ama hiç yumurtlama emaresi yok

Bu ilacı kullanıp da fayda görmeyen var mı yoksa geçmi gelisiyor yumurta sizlerde geç mi gelisti
Ben Klomenden hiç fayda görmedim ve kist yaptı. Femara çok daha etkili.

Ben ovülasyon testi kullandım bide doktora gittim
Ovulasyon testi kullanıyorum bende cuma günü dr gittiğimde 19 mm biride 11 mm yumurtam vardı dün ovulasyon testim pik cıktı bugun daha bakmadım cuma ve cumartesi ovulasyon testim pik değildi mesela ama dün pikti büyük ihtimal 19 mm yumurta henüz çatlamamıştı 20yi geçtiği için pik gördüm umarım bir an önce catlar benim eşimde her ayın 15 günü vardıyalı calışıyor bi kaç güne gidecek neredeyse her günü değerlendiriyoruz inşallah yakalarız gitmeden

Eklentiler

• 6F12E7ED-D217-48EE-BC34-59EDE03C0E46.jpeg
    6F12E7ED-D217-48EE-BC34-59EDE03C0E46.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 3
Ovulasyon testi kullanıyorum bende cuma günü dr gittiğimde 19 mm biride 11 mm yumurtam vardı dün ovulasyon testim pik cıktı bugun daha bakmadım cuma ve cumartesi ovulasyon testim pik değildi mesela ama dün pikti büyük ihtimal 19 mm yumurta henüz çatlamamıştı 20yi geçtiği için pik gördüm umarım bir an önce catlar benim eşimde her ayın 15 günü vardıyalı calışıyor bi kaç güne gidecek neredeyse her günü değerlendiriyoruz inşallah yakalarız gitmeden
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar ben de klomen kullandım adetin 3.gününden itibaren hergün 1 adet beş gün içtim ama hiç yumurtlama emaresi yok

Bu ilacı kullanıp da fayda görmeyen var mı yoksa geçmi gelisiyor yumurta sizlerde geç mi gelisti
Benim ilk deva klomenle ovulasyon testi. Pik oldu ve yumurtam bukadar büyüdü pcos var bende bira geç yumurtladım

Malesef bende de var
Kilo varmı canım bende pcos ve insülin direnci var kilomda var dr bunların tek başına engel olmadıgını söyledi tabiiii eşimde hep vardıyalı calıştıgı için ve pcos oldugum için yumurtlama günlerini bilmediğimizden denk getiremiyorduk üstüne yumurtlama problemide olunca de gidip takip yaptırdık

Back