• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen hakkında

Of şuan çok panik oldum korkum çatal açıkçası ilk gebeliğimde o ulturson ile karnımıza bakılan yerde yatardım bacakları ayırırdım o şekilde bakardı bunda emin olamadım şimdi
Canım korkulcak veya panik olucak birşey yok bence 5 dk bile sürmüyor canım bile yanmıyor üstümde komple örtülü oluyor genelde için rahat olsun stres yapılcak bişey yok her 10 kadından 7si yaptırıyor bunu

Anladığım kadarıyla klomen biraz geç büyütüp olgunlaştırıyor yumurtayı 🤔
Peki sizce femera mı klomen mı iyi

Canım korkulcak veya panik olucak birşey yok bence 5 dk bile sürmüyor canım bile yanmıyor üstümde komple örtülü oluyor genelde için rahat olsun stres yapılcak bişey yok her 10 kadından 7si yaptırıyor bunu
Evet biliyorum o alet kackere girdi alttan ultorosn ile bakıldı ama çatala hiç cıkmadım endişeliyim ama hayırlısı bakalım vajinusmus atlattım bende malesef o kaldı korku 😕

Merhaba bende Klomen kullandım aralığın 22 sinde 5 gün boyunca sabah akşam kullandım yumurta büyüdü ve çatlatma oldu ne zaman test yapmam lazım bilmiyorum

Yok benimki kendi kendine catladı. Düzenli egzersiz su tüketimini hergün aynı tuttum bide havuç tükettim ceviz fındık bu şekilde iğne vurulmaktan yırttım

Yok benimki kendi kendine catladı. Düzenli egzersiz su tüketimini hergün aynı tuttum bide havuç tükettim ceviz fındık bu şekilde iğne vurulmaktan yırttım
Ne güzel 2 hafta geçti diye düşünüyorsanız test yapın inşallah hamilesinizdir

Bende klomen kullandım bende geç yumurta gelişmesi oldu o yüzden çatlama verdi bide benim eşim askeri personel o yüzden verdi
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun burdan haberleşelim süreçlerimiz aynı zamanda ilerliyo büyük ihtimal aynı anda öğreniriz gebelik olursa 🙈🙈

Back