Hayırlısı demekten başka çarem yok şuan tek duam 3 gün daha çatlamamasıİğne çatlama olmazsa evet ama biyolojik olarak çatlama olursa iğneye gerek kalmayabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı demekten başka çarem yok şuan tek duam 3 gün daha çatlamamasıİğne çatlama olmazsa evet ama biyolojik olarak çatlama olursa iğneye gerek kalmayabilir
Canım korkulcak veya panik olucak birşey yok bence 5 dk bile sürmüyor canım bile yanmıyor üstümde komple örtülü oluyor genelde için rahat olsun stres yapılcak bişey yok her 10 kadından 7si yaptırıyor bunuOf şuan çok panik oldum korkum çatal açıkçası ilk gebeliğimde o ulturson ile karnımıza bakılan yerde yatardım bacakları ayırırdım o şekilde bakardı bunda emin olamadım şimdi
Evet biliyorum o alet kackere girdi alttan ultorosn ile bakıldı ama çatala hiç cıkmadım endişeliyim ama hayırlısı bakalım vajinusmus atlattım bende malesef o kaldı korkuCanım korkulcak veya panik olucak birşey yok bence 5 dk bile sürmüyor canım bile yanmıyor üstümde komple örtülü oluyor genelde için rahat olsun stres yapılcak bişey yok her 10 kadından 7si yaptırıyor bunu
Adetinize kaç gün kaldıMerhaba bende Klomen kullandım aralığın 22 sinde 5 gün boyunca sabah akşam kullandım yumurta büyüdü ve çatlatma oldu ne zaman test yapmam lazım bilmiyorum
işte her ay değişiyor mesela kasımda 11 inde olmuştum . Aralıkta ayın 18 inde olmuştumAdetinize kaç gün kaldı
Catlatma iğnesi mi hangi gün vurdu doktor 14 gün gectımipcos sorunu var düzensiz adet oluyorum
işte her ay değişiyor mesela kasımda 11 inde olmuştum . Aralıkta ayın 18 inde olmuştum
Ne güzel 2 hafta geçti diye düşünüyorsanız test yapın inşallah hamilesinizdirYok benimki kendi kendine catladı. Düzenli egzersiz su tüketimini hergün aynı tuttum bide havuç tükettim ceviz fındık bu şekilde iğne vurulmaktan yırttım
İnşallah ya bir de etrafımda kimse yok bu şekilde çocuk sahibi olmakta zorlanan ocağın 6 sında gittiğimde bekle geciksin test yap dedi bide düzensiz olduğu için şaştım kaldımNe güzel 2 hafta geçti diye düşünüyorsanız test yapın inşallah hamilesinizdir
Hayırlı haberler olsun inşallahİnşallah ya bir de etrafımda kimse yok bu şekilde çocuk sahibi olmakta zorlanan ocağın 6 sında gittiğimde bekle geciksin test yap dedi bide düzensiz olduğu için şaştım kaldım
Ayyy gittim bugun yine 16 mm olmuş cok şükür bitanede 10 mm yeni büyüyen var cuma tekrar kontrole capırdı büyümüşmü çatlamışmı diyrüBen cuma günü gittiğimde 11 mm di bu gün tekrar gittim 17 mm olmuş büyür moralinizi bozmayın bence
Çok sevindiminşallah bu ay hayırlı haberler alırızAyyy gittim bugun yine 16 mm olmuş cok şükür bitanede 10 mm yeni büyüyen var cuma tekrar kontrole capırdı büyümüşmü çatlamışmı diyrü
Amin tatlım inşallab güzel hayırlı haberler alırız Allah herkesin gönlüne göre versinÇok sevindiminşallah bu ay hayırlı haberler alırız
Amin canım bana da çatlatma iğnesi verdi sabah olcam ben deAmin tatlım inşallab güzel hayırlı haberler alırız Allah herkesin gönlüne göre versin
Bana iğneden hiç bahsetmedi bu benim ilaçla ilk denemem klomen kullandım sanırım iğne vermicekAmin canım bana da çatlatma iğnesi verdi sabah olcam ben de
Bende klomen kullandım bende geç yumurta gelişmesi oldu o yüzden çatlama verdi bide benim eşim askeri personel o yüzden verdiBana iğneden hiç bahsetmedi bu benim ilaçla ilk denemem klomen kullandım sanırım iğne vermicek
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun burdan haberleşelim süreçlerimiz aynı zamanda ilerliyo büyük ihtimal aynı anda öğreniriz gebelik olursaBende klomen kullandım bende geç yumurta gelişmesi oldu o yüzden çatlama verdi bide benim eşim askeri personel o yüzden verdi
İnşallah canım allah kucağımızı boş bırakmasın ben daha önce klomenle hamile kalmıştım inşallah şimdi yine olurAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun burdan haberleşelim süreçlerimiz aynı zamanda ilerliyo büyük ihtimal aynı anda öğreniriz gebelik olursa