Klomen hak

canm geçmiş olsun hicrandan öğreneceğimiz çok şey var sanırım ama klomen i dene .. inş olur inşallah.. adetin 3. günü çağırıyor vajinal usg yapıyor ılacı verıyo baslıyosun 5 gün sabah aksam ıcıyosun adetın 12. günü konrtole gel dıyo doktr.. ben bu kadarını biliyorum.. doktora gttıkce yazarım buraya

prospektüs de de kisti olnalar kullanmasın büyür yazıo ama dr bana öle bişi demedi bak kafam karıştı...

buyuk kıstın varsa kullanmıcam normal adetle sokulen kıstlerden bahsetmıyor ama mesela o kullandıgın ay klomene baglı folıkul kıstın olusmussa ve adet gec olduysan hemen arkadasından yıne klomen kullanmamalısın benım Doktorum bana oyle dedı. ornek benım bır ay 33mm olmustu yumosum adetım cok gecıktı o ay arkadasından klomen baslamadık bır ay dınlendıdı. klomen kıstlerı beslıyor cunkı.

benim tedavi sürecim biraz farklı ilerledi canim bende pko luyum..... 4ay serophene kullandim (klomenin ayni bi ilac) takip yapmadi dr kendi haline birakti bu arada adetlerim duzeldi.... Olmadi..... Sonra yumurta geliştirici iğneler kullandım gobekten ve popodan yapilan gonal f ve.menegon + cat ignesi oldum takip yaptirdim falan 3ayda boyle gecti.... Olmadi..... Sonra yumurta gelistirici ignelerle asilama oldum tutmadi.... Olmadi.... Hsg cektirmeye karar verdim çektirdim tüpler acık dr m ikinci aşılama yapalım dedi ben bu süreç beni yordugu için ara vermek istiyorum dedim o zaman 4ay ara verelim bu 4ayda klomen ve duphaston kullan dedi 3. Basladim klomene ilk kutu bitti adet oldum ikinci kutuda hamile kaldim

aaa öle mi ..şöle diim canm bnm 2 aydır adet gecikmem oluyo ilaçla adet oluyorum dr yumoşlar catlamıyor dedı .. ama mesela ilk 15 gün geliyo son 15 gün eriyo bitiyo kendi kendine yani.. 30 mm idi 1 haftada 10 mm olmuş. ama klomenden değil kistlerim çatlamamasından dolayı inş bu ay gene yaşamam kist olayını

ayy canm neler yaşamıssın öleee allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallahh.. darısı başımıza..

Anladım canım maşallah, bende 2,5 nerdeyse 3 aydan beri folik asit glifor 1000mg kullanıyorum.
En son ocak 14 te adet oldum bi daha da olmadım, tarlusal içtim ama fayda etmedi yarın kotnrolüm var. Umutluyum belki geç döllenme olmuştur daha öncede böyle oldu.
Ama malesef benim gebeliklerimin sonu hep hüsran. ilki boş gebelik, ikincisi de kimyasal gebelik. Bakalım artık üçünsünü sağlıkla hayırlı bekliyorum.

ay bnm de öleydi son adet 25 ocak.. adet olamamak çok kötü umutlanıyor insan.. inş iyi haberlerini alırız canm..

anladım canım benımde bu sekıl olmustu yumurtam normalde catlıyor gunu gunune adet olurum ben ama gecen sene eylul ayında adetım 16 gun gecıktı hemen sevındırık oldum ben tabıkı am ama megersem yumutam 33 mm olmus catlayamamıs o yuzden TARLUSAL verdı onu kullandım adet oldum . yumurtlama takıbıne baslayacaktık aslında ama yumos kıst olunca bı ay dınlensınler dedı hemen baslarsak klomen kıst besleyıcı oldugu ıcın bu gıbı durumlarda arka arka tedavı onermıyorum dedı benım Dokorum ama bılıyorsun her Doktor kendı yorumunu katıyor farklı goruste olabılıyor bende nasıpse Nısan ayında Klomene baslıycam ve progestan bakalım 3 ay da boyle denıycez

yaa canm sormaa neden o kadar büyüyo vve çatlayamıyo anlamıs değilim başka yumurtalarda oluyo benm usg de bariz belli aama çatlayamayan da belli 30 mm üzerine çıkmıyo.. geçen ay solda 30 mm idi bu ay sağda 26 mm ..

dün konrtole gittim 10 mm kalmış gider dedi dr..bnm mudahalet etmeyınce her ay yenılıcek gibi duruyordu o yuzden doktor takip edelim dedi.. hayrlısı bakalm..

ay bnm de öleydi son adet 25 ocak.. adet olamamak çok kötü umutlanıyor insan.. inş iyi haberlerini alırız canm..

ayy offf sorma valla insan nasıl ümitleniyor, daha öncede başıma geldiği için çok iyi biliyorum. Dünya kadar test yaptım hep negatif. Dedim ki adet sökürücü ilaç içiyim de adetim gelsin, meğersem geç döllenme olmuş, ben hamileymişim.
Şimdi gene aynısı olurmu acaba diye içten içe seviniyorum. Rabbim artık sana havale ettim

aminnn canim beklemek sabretmek ne demek çok iyi biliyorum birinin ağzından bi dua duymak istemek ne çok iyi biliyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin benim 18ay sonra oldu şükür

aminnn aminnnnn... çok farklı bi duygu ben daha yeniyim ama ister istemez içime korku salıyor

vallahı mutlaka bır eksıklık vardır dıyorum ben bu yuzden catlamıyor ama bazı doktorlar normaldır dıyor umusamıyor. ben bu ay gıdınce doktoruma soracagım gercı cok sukur bende bır kere oldu sımdıye kadar . Bıde sey var bılırmısın hanı her ay adet oluyor olmak yumurta olusuyor olması ılla o yumutanın ıcınde canlı hucre olacagı anlamına gelmıyormus. yanı ben her ay adet oluyorum 1-2 gunluk gecıkmem oluyor bazen ama gunlerımıde tutturuyordum hep ama tutmuyor gebelık olusmuyor megesem bos yumurtlamada oluyormus.o yuzden ıcımden bır ses sankı klomenle hamıle kalacagımı soyluyor

Ayy canmm benim Allah mi soletti keske ole bisi olsa bnm de ole her adet olan yumurtlayan demek diildir ins ins buraya yazin sonuclarinizi

folikasite devam et canim.glifor da kullan kilo sorunun varsa pko olunca kilo sıkınti benim kilo sorunum yoktu... Umarim bu kez saglikli bi gebelik gecirirsin yawrunu kucagina alirsin

Foliksite devam ediyorum, çok şükür ki kilo sorunum yok ama glifora devam edicem. Amin inşallah sağlıkla hayırla kucağıma alırım bebeklerimi.
Sana da rabbim hayırlı dogumlar versin.

Ben bi çok tedaviden sonra klomen ile hamile kaldim sormak istediğin bisey olursa cevaplarım
ben bende yarın kullanmaya başlıyıcam bundan önce dr bana serophene vermişti
klomeni kullanıp 13 günü dr gidicem yumoşlara bakıcak ama ilk kez böyle şey başıma geldiği için dr neyi sormam gerektiğini bilmiyorum lütfen bana yard olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…