Klomen hak

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
623
173
Kizlar gunaydiinn. Bende yumurta catlamamasindan kaynakli her ay kist olusuyo ama eriyo. Dun adetimin 3. Gunu idi. Kontrle gttim dr bana klomen verdi. 3. Yada 5. Gun basla die bisi demedi belki de 3.gunum oldugunu bildiginden demedi . Ben sun aksam basladim icmeye. Sabah aksam 5 gun icicem... Sormak istedigim su. 28 martta tekrar kontrole gidicem.. Bundan sonra beni ne bekliyo? Doktor bana ne yapicak? Klomen kullanip da hamile kalan var mi? Catlatma ignesi yapar mi bana dr? Ben klomen ile bitkisel bisiler yapsam zararli olur mu? Civan percemi sogan suyu gibi... Tskler ..

canım yumurtalarına bakıcak oluşmuşsa çatlatma ignesi vurduracak . benmki ovitrelleydi ignenin adı.göbekten yapılyomuş genelde . benim ki koldan yapıldı

oncelikle hayirlisi olsun canim.... doktorun yumoslarin buyumusmu diye bakicak yeteri olgunluga ulasinca sana catlatma ignesi vericek gobekten yap ama . Sonraa ya adet olursun yada bebis geliiirr

oncelikle hayirlisi olsun canim.... doktorun yumoslarin buyumusmu diye bakicak yeteri olgunluga ulasinca sana catlatma ignesi vericek gobekten yap ama . Sonraa ya adet olursun yada bebis geliiirr

Saol canm yaa. Bu klomen adeti arttirirmi resmen parca dusuyo dunden beri

canım yumurtalarına bakıcak oluşmuşsa çatlatma ignesi vurduracak . benmki ovitrelleydi ignenin adı.göbekten yapılyomuş genelde . benim ki koldan yapıldı

Ayy gobekten kabadan koldan farketmez cok korkarim ignedennnn:))))

adetınde gecıkme oldu mu klomenden sonra ? bazen yumoslar dollenemeyınce ufak kıstlere donusuyor o zaman parca parca dokulebılıyor

daha yeni baasladımm klomene. dun basladım daha önce kullanmaadım. kist vardı ama küçülmüş dedi dr gecen ay adet düzensizliği yaşadım. vucuttaki kisti mi atıyor dersin.? 30 mm idi 10 mm kalmış kistim o da gider dedi dr.

prospektüs de de kisti olnalar kullanmasın büyür yazıo ama dr bana öle bişi demedi bak kafam karıştı...

Ben bi çok tedaviden sonra klomen ile hamile kaldim sormak istediğin bisey olursa cevaplarım

Ayy gobekten kabadan koldan farketmez cok korkarim ignedennnn:))))

Korkucak bişey yok ya acmoyo bebek olsunda

Ben bi çok tedaviden sonra klomen ile hamile kaldim sormak istediğin bisey olursa cevaplarım

oyy canm benm evet soru sormak istiyorum. adetin 5. günü baslanmalı yazmasına rağmen dr um benı uyarmadı ben 3. günü başladım. bu sorun olur mu.?

28 martta tekrar çağırdı yumurtalara bakıcAK muhtemelen iğne yapar mı yapmaz mı daha sonra ne olacak nelere dikkat etmem lazım. adetliyken içinde parça dökülüyo kasıklarımı ağrıtıyo normal mi?
ve kist olan bayanlar kullanmasın deniyo bende de var ama dr um küçülmüş dedi verdi ilacı acaba tehlikeli olur mu?

ve çoğul gebelık olur dıyorlar dogru mu?

canmmm sımdıden tskk. aklıma gelırse yazarım daha sanaa

oyy canm benm evet soru sormak istiyorum. adetin 5. günü baslanmalı yazmasına rağmen dr um benı uyarmadı ben 3. günü başladım. bu sorun olur mu.?

28 martta tekrar çağırdı yumurtalara bakıcAK muhtemelen iğne yapar mı yapmaz mı daha sonra ne olacak nelere dikkat etmem lazım. adetliyken içinde parça dökülüyo kasıklarımı ağrıtıyo normal mi? ve kist olan bayanlar kullanmasın deniyo bende de var ama dr um küçülmüş dedi verdi ilacı acaba tehlikeli olur mu?

ve çoğul gebelık olur dıyorlar dogru mu?

canmmm sımdıden tskk. aklıma gelırse

yazarım daha sanaa

Canim 3 yada 5.günü baslaniyor ki bende 3gunu basladim hep sorun olmaz bu...

Tekrat cagirdiginda yumurtalarin kac mm olmus ona bakacak belli bi buyukluge geldigine catlama sorunun oldugu icin cat ignesi verecek ve iliski gunu verecek sana ..... Ben klomen kullandigimda takibe gitmedim ignede kullanmadim.... Igne sart degil yani...

Ben pkoluyum benimde vardi kistlerim adetle attim hep bizimkiler zararsiz kucuk kistler seninde belki o kuculen kistin bu adetle atilir sorun olmaz

Cogul gebelik olabilir yazıyor ama bu binde birdir emin ol... Bak benim 7yumurtam bile varken cat ignesi oldum bi tanesi bile tutmadı ona takılma

bana iğneyi kim yacpacak peki dr mu? bana yumurta takibi de yapıcaz dedi ama 10 gün sonraya gün verdi. bidev 5 gün kullanıcam demi sabah aksam tok. sonra adetinden itibaren say 12. gün gel dedi. 28 martta denk geliyor.. hadi inşşşş

Son düzenleme:
adetinin ortalama 12.gunu falan yumurtalara bakar.... Igne minicik ucu kendin esin de yapabilir hemsireye de yaptirabilirsin

ayy kendim hayatta yapamam :))) eşime de yaptıramam sağlık ocağına falan gitsem onlar yapar mı ? belki doktorum yapar yaa iğneden aşırı korkarım ama olsunnnn inş bu ay olur :)

adetinin ortalama 12.gunu falan yumurtalara bakar.... Igne minicik ucu kendin esin de yapabilir hemsireye de yaptirabilirsin
ha canım bişi daha sorcam adetin kaçıncı günü çatlatma iğnesi yapılıyo yani herkesin aynı olmaz ama ortalama ne zama oluyo ve iğneden ne kadare sonra çatlıo ilişki önerilio doktorum da söler bana ama karsısına gecınce nutkum tutuluyoo hersey unutuyorumm

bende klomenle tedavi olmadan direk aşılamaya geçtim, şimdi şansımı denemediğim çok pişmanım.
Ama adetimin 3.günü doktora gidip klomen tedavisine başlamak istiyorum, pko'lu olduğum için korkuyorum...

Tedavi sürecini anlatırmısın, hangi gün başladın ilaca ? 2 günde 1 gidip yumurtalıklarının büyüklüğünü kontrol ettirdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…