- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
-
Kizlar gunaydiinn. Bende yumurta catlamamasindan kaynakli her ay kist olusuyo ama eriyo. Dun adetimin 3. Gunu idi. Kontrle gttim dr bana klomen verdi. 3. Yada 5. Gun basla die bisi demedi belki de 3.gunum oldugunu bildiginden demedi . Ben sun aksam basladim icmeye. Sabah aksam 5 gun icicem... Sormak istedigim su. 28 martta tekrar kontrole gidicem.. Bundan sonra beni ne bekliyo? Doktor bana ne yapicak? Klomen kullanip da hamile kalan var mi? Catlatma ignesi yapar mi bana dr? Ben klomen ile bitkisel bisiler yapsam zararli olur mu? Civan percemi sogan suyu gibi... Tskler ..
oncelikle hayirlisi olsun canim.... doktorun yumoslarin buyumusmu diye bakicak yeteri olgunluga ulasinca sana catlatma ignesi vericek gobekten yap ama . Sonraa ya adet olursun yada bebis geliiirrKizlar gunaydiinn. Bende yumurta catlamamasindan kaynakli her ay kist olusuyo ama eriyo. Dun adetimin 3. Gunu idi. Kontrle gttim dr bana klomen verdi. 3. Yada 5. Gun basla die bisi demedi belki de 3.gunum oldugunu bildiginden demedi . Ben sun aksam basladim icmeye. Sabah aksam 5 gun icicem... Sormak istedigim su. 28 martta tekrar kontrole gidicem.. Bundan sonra beni ne bekliyo? Doktor bana ne yapicak? Klomen kullanip da hamile kalan var mi? Catlatma ignesi yapar mi bana dr? Ben klomen ile bitkisel bisiler yapsam zararli olur mu? Civan percemi sogan suyu gibi... Tskler ..
oncelikle hayirlisi olsun canim.... doktorun yumoslarin buyumusmu diye bakicak yeteri olgunluga ulasinca sana catlatma ignesi vericek gobekten yap ama . Sonraa ya adet olursun yada bebis geliiirr
canım yumurtalarına bakıcak oluşmuşsa çatlatma ignesi vurduracak . benmki ovitrelleydi ignenin adı.göbekten yapılyomuş genelde . benim ki koldan yapıldı
Saol canm yaa. Bu klomen adeti arttirirmi resmen parca dusuyo dunden beri
adetınde gecıkme oldu mu klomenden sonra ? bazen yumoslar dollenemeyınce ufak kıstlere donusuyor o zaman parca parca dokulebılıyor
Kizlar gunaydiinn. Bende yumurta catlamamasindan kaynakli her ay kist olusuyo ama eriyo. Dun adetimin 3. Gunu idi. Kontrle gttim dr bana klomen verdi. 3. Yada 5. Gun basla die bisi demedi belki de 3.gunum oldugunu bildiginden demedi . Ben sun aksam basladim icmeye. Sabah aksam 5 gun icicem... Sormak istedigim su. 28 martta tekrar kontrole gidicem.. Bundan sonra beni ne bekliyo? Doktor bana ne yapicak? Klomen kullanip da hamile kalan var mi? Catlatma ignesi yapar mi bana dr? Ben klomen ile bitkisel bisiler yapsam zararli olur mu? Civan percemi sogan suyu gibi... Tskler ..
Ayy gobekten kabadan koldan farketmez cok korkarim ignedennnn:))))
Ben bi çok tedaviden sonra klomen ile hamile kaldim sormak istediğin bisey olursa cevaplarım
oyy canm benm evet soru sormak istiyorum. adetin 5. günü baslanmalı yazmasına rağmen dr um benı uyarmadı ben 3. günü başladım. bu sorun olur mu.?
28 martta tekrar çağırdı yumurtalara bakıcAK muhtemelen iğne yapar mı yapmaz mı daha sonra ne olacak nelere dikkat etmem lazım. adetliyken içinde parça dökülüyo kasıklarımı ağrıtıyo normal mi? ve kist olan bayanlar kullanmasın deniyo bende de var ama dr um küçülmüş dedi verdi ilacı acaba tehlikeli olur mu?
ve çoğul gebelık olur dıyorlar dogru mu?
canmmm sımdıden tskk. aklıma gelırse
yazarım daha sanaa
Canim 3 yada 5.günü baslaniyor ki bende 3gunu basladim hep sorun olmaz bu...
Tekrat cagirdiginda yumurtalarin kac mm olmus ona bakacak belli bi buyukluge geldigine catlama sorunun oldugu icin cat ignesi verecek ve iliski gunu verecek sana ..... Ben klomen kullandigimda takibe gitmedim ignede kullanmadim.... Igne sart degil yani...
Ben pkoluyum benimde vardi kistlerim adetle attim hep bizimkiler zararsiz kucuk kistler seninde belki o kuculen kistin bu adetle atilir sorun olmaz
Cogul gebelik olabilir yazıyor ama bu binde birdir emin ol... Bak benim 7yumurtam bile varken cat ignesi oldum bi tanesi bile tutmadı ona takılma
adetinin ortalama 12.gunu falan yumurtalara bakar.... Igne minicik ucu kendin esin de yapabilir hemsireye de yaptirabilirsin
adetinin ortalama 12.gunu falan yumurtalara bakar.... Igne minicik ucu kendin esin de yapabilir hemsireye de yaptirabilirsin
ha canım bişi daha sorcam adetin kaçıncı günü çatlatma iğnesi yapılıyo yani herkesin aynı olmaz ama ortalama ne zama oluyo ve iğneden ne kadare sonra çatlıo ilişki önerilio doktorum da söler bana ama karsısına gecınce nutkum tutuluyoo hersey unutuyorummadetinin ortalama 12.gunu falan yumurtalara bakar.... Igne minicik ucu kendin esin de yapabilir hemsireye de yaptirabilirsin
insulin ignesi kadar ucu sinek isirigi kadar aciyo inan
Ben bi çok tedaviden sonra klomen ile hamile kaldim sormak istediğin bisey olursa cevaplarım
5gun sabah aksam canim.... Haa kur falan da yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?