Klomen+femera aynı anda kullanıp aşılama yaptıranlar

Merhaba sonucunuz belli oldu mu? İlk aşılama sanırım sizin de. Ben de yarın sabah aşılama olacağım. Nelere dikkat ettiniz?
Merhaba,sonuc henuz belli degil yarın bat normalde. Kasık agrilarım var ara ara girip cikan onun disinda belirtim yok. Asilamanin ilk gunu eve gelip yattim agir bisey kaldirmadim 1 2 gun ve 2 gun dus almadim aslinda doktor sadece asilama gunu alma demisti. Onun disinda ekstra bisey yapmadim acikcasi :)

Bekliyorum canım yarın bat ama elim test yapmaya gitmiyo, sen de durum nasil
Senin günlerin gelmiş canım ne zaman yapıcaksın testi Benim daha 8.gün günler geçmiyor ya sabırsızlıkla bekliyorum hala devam eden kasık ve bel ağrım var 2 gün önceden aşırı bulantı kusmam oldu nedendir bilmiyorum merakla bekliyorum test gününü

Benim kasıklarda agrim cok o yuzden hic umutlu degilim test yapmiyorum. Bulanti belirti aslinda ama bu kadar erken belirti olur mu ondan emin olamadim canım insallah gönlüne gore olur

Benim kasıklarda agrim cok o yuzden hic umutlu degilim test yapmiyorum. Bulanti belirti aslinda ama bu kadar erken belirti olur mu ondan emin olamadim canım insallah gönlüne gore olur
Bende emin olamadım canım benimde kasıklarımda baya ağrım var şişkinlik var bi de öyle düşünme canım regl belirtileri ile çok benzer diyorlar ben o yüzden hiç umutsuzluğa kapılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…