Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+femera aynı anda kullanıp aşılama yaptıranlar
Merhaba,sonuc henuz belli degil yarın bat normalde. Kasık agrilarım var ara ara girip cikan onun disinda belirtim yok. Asilamanin ilk gunu eve gelip yattim agir bisey kaldirmadim 1 2 gun ve 2 gun dus almadim aslinda doktor sadece asilama gunu alma demisti. Onun disinda ekstra bisey yapmadim acikcasi :)
Senin günlerin gelmiş canım ne zaman yapıcaksın testi Benim daha 8.gün günler geçmiyor ya sabırsızlıkla bekliyorum hala devam eden kasık ve bel ağrım var 2 gün önceden aşırı bulantı kusmam oldu nedendir bilmiyorum merakla bekliyorum test gününü
Senin günlerin gelmiş canım ne zaman yapıcaksın testi Benim daha 8.gün günler geçmiyor ya sabırsızlıkla bekliyorum hala devam eden kasık ve bel ağrım var 2 gün önceden aşırı bulantı kusmam oldu nedendir bilmiyorum merakla bekliyorum test gününü
Benim kasıklarda agrim cok o yuzden hic umutlu degilim test yapmiyorum. Bulanti belirti aslinda ama bu kadar erken belirti olur mu ondan emin olamadim canım insallah gönlüne gore olur
Benim kasıklarda agrim cok o yuzden hic umutlu degilim test yapmiyorum. Bulanti belirti aslinda ama bu kadar erken belirti olur mu ondan emin olamadim canım insallah gönlüne gore olur
Bende emin olamadım canım benimde kasıklarımda baya ağrım var şişkinlik var bi de öyle düşünme canım regl belirtileri ile çok benzer diyorlar ben o yüzden hiç umutsuzluğa kapılmadım
Bende emin olamadım canım benimde kasıklarımda baya ağrım var şişkinlik var bi de öyle düşünme canım regl belirtileri ile çok benzer diyorlar ben o yüzden hiç umutsuzluğa kapılmadım