Bana sağlık ocağı doktoru yazdı sonra kadın doğumcuma söyledim evet değerin yüksek ama bu ilaca başlayıp başlamamaya karar vermek zor sürekli kullanılan bi ilaç dedi bu aydan sonra bakalım şuanlık kullanma dedi canımPeki tsh icin ilac kullaniyor musun dr bana vermedi hic bahsetmedi de
Daha önce bakıldığı için bakmamıştır canım benimde 3,82 kaç yaşındasın ne zamandır çocuk istiyosunuzAmh 4,92 gecen sene baska doktor bakmisti bu dr istemedi sanirim bakilmadi
31 yaşındayım Şubat 2023ten beri korunmuyoruz ama bu surede her ayı degerlendiremedigimiz de oldu son 3 aydır aşırı uzerine dusuyorum ama artik saplantı gibi oldu uykuda uyanik farketmez hep bi oldu mu olucak mi durumu cok zor. Sen kac yasindasin canımDaha önce bakıldığı için bakmamıştır canım benimde 3,82 kaç yaşındasın ne zamandır çocuk istiyosunuz
26 yaşındayım bende canım aynı zamanlarda bırakmışız korunmayı bende 2023ün başında bırakmıştım adetlerimde düzensiz olduğu için hep hamile kaldım sanıyordum31 yaşındayım Şubat 2023ten beri korunmuyoruz ama bu surede her ayı degerlendiremedigimiz de oldu son 3 aydır aşırı uzerine dusuyorum ama artik saplantı gibi oldu uykuda uyanik farketmez hep bi oldu mu olucak mi durumu cok zor. Sen kac yasindasin canım
İnşallah bu ay ikimize de uğurlu gelsin durum guncellemesi yapalim birbirimize26 yaşındayım bende canım aynı zamanlarda bırakmışız korunmayı bende 2023ün başında bırakmıştım adetlerimde düzensiz olduğu için hep hamile kaldım sanıyordum
Merhaba hanımlar bende 24 Mayıs'ta yaptın aşılama bugün 10. Günüm ve ikinci aşılamam . Umarım ücumuzunde tutar ben diğerinde aşırı stresliydim ams bunda tek stres yaptığım şey . Aşılamam olduğu günden beri knamma durmadi her gün kanama görüorum içimi rahatlan şu ki bu kanam rahim içinden gelmior. Hiç böyle durumu yaşadınız mı . Ve E 2 dgeriniz kaçtıİnşallah bu ay ikimize de uğurlu gelsin durum guncellemesi yapalim birbirimize
Sizjn E2. Degerinis kaçtıBenim e2 değerime baktı diğee doktorlar hiç bakmamıştı bu değer yumurtanın kalitesini gösteriyomuş ilk 1 tane yumurta geliştiğinde baktı değer düşük dedi şuan çatlatma bile yapmaya gerek yok tutmaz 2 gün sonra gel diğer yumurta kaliteli mi bakalım dedi sonra e2 değerim yüksek çıktı çok güzel dedi hatta aşılama yapmayalım çatlatmayla olur dedi ama ben aşılama yapılmasını istedim daha önce çatlatmayla 3 kere denediğim için ikinci aşılamayıda yaptırıp olmazsa tüp bebeğe geçmek istiyorum
İlk bakılan 168 buna düşük dedi sonraki 405 buna güzel dediSizjn E2. Degerinis kaçtı
Hayır bende hic kanama olmadı. Belirtileriniz var mıBenimde 680 di güzel dedi . Aşılama mi yaptım şuan bekliyorum m sizdee kanama vs oldumu
Hayır bende hic kanama olmadı. Belirtileriniz varmi
Yok belirtim malesef ama kanmam bir türlü durmadı tek beilirtim açlık çok fazka acikiyorum
Yok olmadıBenimde 680 di güzel dedi . Aşılama mi yaptım şuan bekliyorum m sizdee kanama vs oldumu
Evt rahim ağzından gelior diorKanama icin doktorunuzla gorustunuz mu
Değişik yani uygulamadan sonra hafif kanama olması normal ama fazlaysa bi doktora görünmek lazımEvt rahim ağzından gelior dior
Normal olduğunu mu söyledi kanamanınDeğişik yani uygulamadan sonra hafif kanama olması normal ama fazlaysa bi doktora görünmek lazım
Neymiş peki sebebi kanamanınBen gittim doktoruna dediki rahim içinden değil dedi daha sonra giderek knamam artmaya başladı . Dün gece adet oldun sanıp qglamya başladım ama bir qrtis gösterip durdu
Merhaba sonucunuz belli oldu mu? İlk aşılama sanırım sizin de. Ben de yarın sabah aşılama olacağım. Nelere dikkat ettiniz?İlk aşılamam evet. Bende pko var ama adetlerim duzenli kilom yok hatta zayifim ama nasip olmadi henuz. Esimde ileri harekette biraz azlik varmis 3 aydir catlatma ignesi femara klomenle denedik sonuc alamadik bu ay asilama denedik ilk kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?